Hur man utformar grå hoodie

Idag ska jag prata om hur man utformar den grå huvtröjan, något du troligen redan har i din garderob. Det verkar lite för enkelt och enkelt att prata om. Men gott om tid, det är det minimala elementet som detta som du kan använda för att bygga en mycket mysig, avslappnad och lågmäld attraktiv outfitidé. Det är något som allvarligt underskattas. Du kanske har varit väldigt bekant med hur man lätt kan bära den med smala jeans, men det finns fler sätt att utforma den. Låt mig nu visa dig listan över coola grå hoodie-outfitidéer som jag har sammanställt åt dig.

Grå tunikahuvtröja med svarta leggings och ankelkängor i läder


källa

Till att börja med den här listan över avslappnade men fantastiska outfitidéer, låt mig visa dig hur dessa typiska ingredienser faktiskt kan få dig att se mer unik ut. Du kan till exempel ha på dig en grå slim-fit tunika-hoodie istället för din typiska tjocka. Kombinera den med svarta leggings och svarta läderstövlar så att du ser tunn och snygg ut.

Grå hoodie med svart bomberjacka och rippade pojkvänjeans

grå hoodie med svart bomberjacka och rippade pojkvänjeans
källa

Ett annat sätt att se supercool och unikt ut är att ge din outfit en pojkvänstil. Till exempel, för toppen kan du bära din grå hoodie med en svart bomberjacka. Team dem med kraftigt rippade ljusblå pojkvän jeans. Bär ett par flashiga och färgglada sneakers för att göra din outfit snygg och djärv.

Grå förkortad huvtröja med matchande bomberjacka och supermager jeans

grå, kortvarig huvtröja med matchande bomberjacka och supermager jeans
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en sexig outfit med låg nyckel. För att forma den här outfiten kan du helt enkelt ha på dig en ljust heathered cropped hoodie med en grå bomberjacka över den för att skapa de snygga lagren och avslöja bara lite hud i midjan. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta oxfordläderskor för att se enkla och snygga ut.

Grå huva med dragkedja och svart tryckt t-shirt och mörka jeans

grå huva med dragkedja, svart tryckt T-shirt och mörka jeans
källa

Ett väldigt enkelt sätt att klä på sig är att bära en grå huvtröja med dragkedja och en svart grafisk t-shirt. För resten av utseendet kan du bara bära mörkblå skinny jeans och ett par vita sneakers. Detta är den perfekta utrustningen för mycket informella mötesplatser.

Camojacka med huvtröja och svarta skinny jeans

Camojacka med huvtröja och svarta skinny jeans
källa

Att se ung ut betyder inte att du inte kan se söt ut samtidigt. Den här bilden ovan är det bästa beviset. I detalj kan du bära en grå huvtröja med en avslappnad passform och toppa den med en kamouflage-bomberjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och en vit lågklassiker för att se ungdomlig och minimalistisk ut.

Huvtröja med smal passform med dragkedja och svartvit randig linne med scoop-hals

Huvtröja med smal passform med dragkedja och svartvit randig linne med scoop-hals
källa

När du är i så bra form att du naturligt vill visa upp dina hårda träningsresultat, kan du bara bära några kroppskramar. Du kan till exempel ha på dig en ljusgrå dragkedja med dragkedja och en svart-vit slim-fit linne med en scoop-halsringning. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och ren ut.

Grå huvtröja med svart stickad hatt och lång ullrock

grå huvtröja med svart stickad mössa och lång ullrock
källa

För att uppnå det coola och konstnärliga utseendet på vintern eller hösten kan du bära en svart stickad mössa och sedan skapa de intressanta och snygga lagren med den grå hoodien med huven som täcker din stickade mössa. Koppla ihop dem med en svart lång ullrock och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita höga sneakers för att komplettera din outfit med en snygg twist.

Svart bikerjacka i läder med grå huvtröja och moto stövlar

svart bikerjacka i läder med grå huvtröja och moto stövlar
källa

För att uppnå detta snygga och mörka utseende behöver du bara ett läderelement i din mix. Du kan till exempel ha på dig en grå huvtröja med en svart bikerjacka i läder för att uppnå detta snygga och snygga utseende. För resten av kläderna, använd svarta skinny jeans och ett par svarta lädermotostövletter för att ge extra stil till utseendet.

Chunky hoodie med svart ullrock och basebollkeps

Chunky hoodie med svart ullrock och basebollkeps
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att klä på sig. Det är nästan som att outfit får dig att se någonstans mellan chic casual och snygg. För att forma denna outfit kan du bära en grå, tjock huvtröja med svart ullrock. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers. Lägg nu till en svart basebollkeps för att göra denna outfit sportigare och mer avslappnad.

Ljusgrå tjock tröja och ljusblå pojkvänjeans

ljusgrå tjock tröja och ljusblå pojkvänjeans
källa

Detta är en super minimal outfit som verkar ta konceptet för hur en gymnasiet flicka eller pojke skulle klä sig. Resultatet är förvånansvärt bra, särskilt när du bär det för avslappnade hangouts. Bär bara en överdimensionerad ljusgrå huvtröja med ljusblå pojkvänjeans och vita sneakers för att komplettera detta enkla och coola utseende.

Grå sportjacka med svarta jeans i smal passform

grå sporthuvtröja med svarta slim fit-jeans
källa

Om du vill se sportig och lättillgänglig ut, kan du enkelt ha på dig en grå monterad huvtröja som har en stor sportmärkeslogotyp mitt på huvtröjan. Koppla ihop den med antingen svarta skinny jeans eller svarta joggerbyxor. Använd vita och svarta löparskor för att komplettera det här avslappnade utseendet.

Tunikahuvtröja med mörkgrå jeansjacka och läderjackor

Tunikhuvtröja med mörkgrå jeansjacka och läderjackor
källa

För ett snyggt och snyggt lager i lager kan du ha på dig en ljusgrå tunikahuvtröja och para ihop den med en passande grå jeansjacka. Kombinera dem med svarta läderbyxor så att dina ben ser långa och smala ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att lägga ytterligare 2 tum till din höjd.

Blå jeansjacka med grå huvtröja och svarta skinny jeans

blå jeansjacka med grå huvtröja och svarta skinny jeans
källa

För en mysig och avslappnad look, använd bara en grå tjock huvtröja med en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att enkelt packa kläderna.

Här är de grå hoodie-outfitidéerna som ser väldigt enkla ut och ändå får dig att se bra ut och avslappnad. Om du redan har en grå huvtröja finns det ingen anledning att inte spela ett mix-and-match-spel för att bygga en cool outfit runt den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*