Hur man utformar golfjacka

Hur man utformar golfjacka

Under åren har golf blivit en mycket populär sport eller hangout med vänner. Kommer du ihåg att det var en tid då golf betraktades som något som bara betydde gammalt och rikt? Tiden flyger förbi och du kommer att se något helt annat när du går till golfbanan. Jag vet inte vad som faktiskt hände. Kanske är det verkligen Tiger Woods kraft som förändrade kulturen. Om du vill vara en del av kulturen är det kul att lära sig klä sig när du spelar golf med dina vänner. Idag ska jag prata om hur man bär golfjackan, en mycket allmän term som omfattar många olika typer av halvformella eller smarta casualjackor. Låt oss titta på dem nu.

Svart golfjacka med vit knäppt skjorta


källa

För att starta den här listan över vackra och sportiga outfitidéer kommer jag att visa dig en väldigt söt och snygg golfdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en svart slim fit golfjacka. Kombinera dem med grå golfbyxor. Använd ett par svarta och vita golfskor för skorna. Slutligen ha på dig en svart basebollkeps för att slutföra kläderna.

Rosa tröja golfjacka med minikjol och leggings

rosa tröja golfjacka med minikjol och leggings
källa

Detta är en ganska uppfriskande och avslappnad golfdräkt som du enkelt kan ta av. För toppen, använd bara en rosa golfjacka med tröja. Kombinera den med svarta leggings och en svart minikjol över leggingsna för några snygga lager. För skorna, ha på dig ett par vita lågskottsgolfskor för att komplettera utseendet.

Svart bomber golfjacka med vit mini shift kjol

svart bomber golfjacka med vit mini chock kjol
källa

Här är en snygg och attraktiv golfdräkt som du också kan ha på dig som en hangoutdräkt eller arbetsdräkt. En vit och svart rak minikjol och en svart t-shirt är den perfekta poleringen av denna outfit. Koppla ihop den med en svart golfbomberjacka för att se lite pojkig ut. För skorna kan du helt enkelt bära ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna.

Grå golfjacka med bälte, mörkblå skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder

grå golfjacka med bälte, mörkblå skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder
källa

Detta är en mycket unik outfit som du kan bära för att spela golf eller för att träffa vänner. Bär en svart linne med rund hals och en grå golfjacka med bälte för att se mysig och elegant ut. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par bruna läderstövlar i läder för att packa utseendet.

Svart och vit golfjacka med tunikatopp och leggings med tryck

svart och vit golfjacka med tunikatopp och tryckta leggings
källa

För att se konstnärligt och snyggt ut är det en bra idé att använda den svartvita färgkombinationen. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svartvit golfjacka med en svart tunikaklänning. Kombinera dessa bitar med gråtryckta leggings. Bär ett par svarta studded ankelstövlar med dina skor för att ge stil till din outfit.

Mörkblå kavajjacka med vit blus och smala byxor

Mörkblå kavajjacka med vit blus och smala byxor
källa

För att forma detta vackra och snygga utseende kan du bära en vit blus med en mörkblå golfjacka på toppen. Kombinera dem med ett par mörkblå smala byxor för att se elegant och smal ut. För skorna kan du bara bära ett par svarta spetsiga läderhöga klackar för att se snygga och rena ut.

Grå tweed slim fit golfjacka med grön sammet minikjol

grå tweed slim fit golfjacka med grön sammet minikjol
källa

Detta är en mycket unik tweed golfjacka. I detalj är det en grå tweed golfjacka som ligger över en vit skjorta. Koppla ihop den med en grön sammet minikjol för att se mer damaktig och elegant ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar. Använd en marinblå och grå stickad mössa för att avsluta din outfit. Om du vill bära en väska kan du bara bära en svart läderväska för att få dig att se elegant och elegant ut.

Grå longline golfjacka med svarta skinny jeans

grå longline golfjacka med svarta skinny jeans
källa

Det är mycket vanligt att ha en svart pikétröja för en golfdräkt. Men hur utformar du det på ett unikt sätt? Här är ett bra exempel. Använd en svart polotröja med en grå långjacka golfjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta mockasko stövlar med skorna för att slutföra utseendet.

Svart dunjacka med huva och vit grafisk tröja

svart dunjacka med huva och vit grafisk tröja
källa

När vädret blir lite kyligt är det en bra idé att bära en tjockare jacka för din roliga golfsession. Du kan till exempel ha på dig en svart dunjacka med en lång grafisk tröja. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Svart kavaj med vit stickad V-ringad tröja

svart kavaj med vit stickad tröja med V-ringning
källa

För dig som vill ha en golfjacka på jobbet är här ett ganska bra exempel. Du kan bära en svart grafisk blazergolfjacka på toppen med en vit stickad V-ringad tröja. Kombinera dem med matchande svart slim fit chinos. För skorna, ha ett par svarta platta skor för att komplettera utseendet.

Grå kavaj med vit skjorta med knappar och blå jeans med manschetter

grå kavaj med vit skjorta med knappar och blå jeans med manschetter
källa

För att forma denna avslappnade arbetsdräkt kan du bära en vit pojkvänskjorta med knappar och en grå golfblazer. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med manschetter och rippor. Använd ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna.

Ljusrosa läder golfjacka med vit polotröja

ljusrosa läder golfjacka med vit polotröja
källa

För att se elegant ut och ladylike med en vit polotröja kan du kombinera den med en ljusrosa läderjacka. Kombinera dem med svarta slim fit chinos och ett par svarta golfskor.

Här är idéerna för golfjackans outfit som hjälper dig att se snygg och snygg ut. Kolla in dem om du faktiskt spelar golf eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*