Hur man utformar glidande sandaler

Hur man utformar glidande sandaler

När det gäller sandaler är det ett annat spel för män och kvinnor. För män är det vanligtvis alldeles för avslappnat och sportigt att bära sandaler. Men för kvinnor ser de flesta sandalerna väldigt elegant och uppfriskande ut. Idag ska jag dock prata om en mycket mer avslappnad version av sandaler, nämligen bildsandalerna. För det mesta ser de dock eleganta ut att paras ihop med mer eleganta kläder. Nedan visar jag dig både de mer eleganta och mer avslappnade outfitidéerna för bildsandaler. Låt oss titta på dem nu.

Svarta sandaler med mörkgrön stickad tröja och vit kjol


källa

Om du bär en elegant och damliknande casual outfit och du undrar vilken typ av slip sandaler som passar dig bra, rekommenderar jag att du väljer de svarta slip sandalerna om du är tveksam. Du kan till exempel bära de svarta glidande sandalerna med en mörkgrön, tjock stickad tröja och en vit, veckad, utsvängd midikjol för att se uppfriskande och vacker ut.

Svartvitt miniklänning med prickigt bälte och glidande sandaler

Svartvita miniklänningssandaler med prickbälte
källa

Här är en annan outfit med de svarta sandalerna. Den här gången kombineras den med en kreativt och lekfullt designad svartvitt prickig miniklänning med ett brunt läderbälte. Denna outfit får dig inte bara att se avslappnad och uppfriskande, den bältade designen kan göra din midja mer framträdande, vilket resulterar i ett smalare och längre utseende.

Ljusrosa kofta med svart västtopp och glidande sandaler

ljusrosa kofta svart väst topp glidande sandaler
källa

Ett helt svart utseende får dig ofta att se mörk och cool ut. För att göra outfiten mer kreativ är det väldigt intressant att bara lägga till ett litet rosa element i den svarta outfiten. Du kan till exempel ha en svart västtopp med svarta raka jeans och svarta sandaler för att se snygg ut. Bär nu en ljusrosa kofta med outfit som ger en feminin touch för att göra denna outfit mer iögonfallande.

Shift Mini Dress & Black Slide sandaler med vita ränder

Shift miniklänning svarta sandaler med vita ränder
källa

Om jag måste välja ett par glidande sandaler som är för avslappnade som en del av en elegant outfit är det här par svarta glidarsandaler med vita ränder det som passar mig. Det är lite för avslappnat och sportigt. Ändå kan du definitivt använda den för att skapa en avslappnad street look om det är ditt mål. Bär bara den med en svart miniklänning för att se minimal och avslappnad ut.

Guldsandaler med svart tee och vit kjol

Guldsandaler med svart t-shirt och vit kjol
källa

Om du bara umgås med vänner eller bara handlar själv är ett av de bästa sätten att klä dig på att klä sig på ett trevligt men lågmäldt sätt som får folk att tro att du inte försöker när sanningen faktiskt är motsatsen . Ett bra sätt att få en sådan look är att bära en svart överdimensionerad t-shirt med en vit minikjol. Kombinera dem med guldsandaler för att göra kläderna lite blankare.

Bär den med en vit ärmlös topp med spetsar och en svart penskjol

vit ärmlös spets kjol svart penna kjol
källa

Ibland är det lite riskabelt att bära halksandaler medan vissa fortfarande anser att de är alltför avslappnade. Det bästa du kan göra för att undvika ett sådant intryck är att bära sandalerna med något mer elegant, som den vita spetsärmlösa toppen och den svarta penna kjolen.

Bär med en vit knappskjorta och svarta chinos

vit knapp-upp skjorta svarta chinos
källa

En annan riktning du kan försöka är att para ihop de svarta sandalerna med något mer snyggt och unisex. Till exempel kan du bära sandalerna med en vit knappad skjorta och svarta chinos för ett vackert, snyggt utseende. Använd den med en svart läderhandväska.

Vit linneskjorta med jeansshorts och svarta sandaler

vit linne skjorta jean shorts svarta sandaler
källa

Efter att ha sett några träningsdrag, låt oss ta en titt på en mer konstnärlig och unik streetoutfit som är perfekt för våren. För toppen kan du bära en avslappnad fit vit linneskjorta för att skapa det uppfriskande utseendet. Bär den med vita jeansshorts och svarta sandaler för att komplettera utseendet. Om du vill ta denna outfit till nästa nivå, glöm inte att bära en svart filthatt och brunt läderbälte för att ge utseendet extra karaktär.

Svarta glidande sandaler med marinblå klänning och jeansjacka

svarta glidande sandaler Navy Shift Dress denimjacka
källa

Förutom kläder som är mycket beroende av de vita och svarta färgkombinationerna kan du också skapa några blå kläder som ser riktigt bra ut. Till exempel kan du bära en mörkblå skiftklänning med en blå jeansjacka. Kombinera dem med svarta och nakna sandaler för en avslappnad och uppfriskande touch.

Slidesandaler med svart skinnjacka och rippade jeans

Slide sandaler svart läderjacka rippade jeans
källa

Eftersom detta är ett blogginlägg som huvudsakligen ägnas åt casual outfits, är det vettigt att nämna klassikern i den avslappnade modevärlden, som är den svartvita randiga t-skjortan. Kombinera det med en svart skinnjacka och rippade pojkvänjeans med manschetter. Istället för att bära vita sneakers för att slutföra kläderna, använd svarta sandaler för att se lite mer unika ut.

Svarta sandaler med mamma-jeans och vit topp

svarta bildsandaler med vit topp från Mom Jeans
källa

Detta är en väldigt enkel och typisk casual outfit som består av en vit t-shirt och mamma jeans. Den här gången kombineras dock bitarna med svarta sandaler, vilket inte är så typiskt, men resultatet är luftigt och vackert.

Sandaler med nakna plattformar och svart tröja & omslags kjol

Naken plattform sandaler svart tröja wrap kjol
källa

Ett par nakna sandaler kan ge en feminin touch eller till och med en boho-stil till din outfit. Kolla in den här outfit som parade nakensandalerna med en svart tröja och omslags kjol. Outfiten ser verkligen minimal och vacker ut.

Använd den med en lång svart skinnjacka och grå t-shirt

lång svart skinnjacka grå t-shirt
källa

Detta är ett väldigt intressant experiment som försöker sätta ihop en lång svart skinnjacka med ett par svarta sandaler. Kombinera dem med en grå t-shirt och svarta skinny jeans så har du en atypisk men ändå snygg outfit.

Vita sandaler med spets topp och svart långjacka

vita sandaler spets topp svart longline jacka
källa

För ett mer avslappnat utseende kan du tona ner färgkontrasten genom att lägga lite blått till kläderna. I detalj kombineras den vita spetstoppen med blå vidbyxor och en svart långjacka för att skapa en avslappnad och snygg outfit i flera lager. Bär ett par vita sandaler för en uppfriskande touch.

Svarta glidande sandaler med svart tweed lång kavaj

svarta sandaler med vit tweed lång kavaj
källa

Om du har en avslappnad karaktär är den här luftiga och snygga arbetsutrustningen speciellt för dig. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en lång svart tweed-kavaj. Bär den med svarta byxor med vida ben och svarta sandaler för att komplettera den här unika och snygga casual casual outfit.

Hoppas du tycker att ovanstående bildsandaler är användbara. Om dessa kläder kan ändra ditt första intryck av glidande sandaler och öppna olika snygga alternativ för dig, skulle det vara ännu bättre, och det är då jag känner att jag gör ett värdefullt jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*