Hur man utformar fyrkantiga stövlar

Hur man utformar fyrkantiga stövlar

För att se snyggt och unikt ut, hjälper det mycket att bära ett par fyrkantiga stövlar. Medan vissa människor gillar de skarpare och mer aggressiva stövlarna med spetsiga tår, gillar andra de något lägre profilerna och unika fyrkantiga tåstövlar. De kan komma i alla möjliga former som stövlar över knäna, knästövlarna, kalvstövlarna och fotkängorna. De kan också tillverkas av läder eller mocka. För att visa dig några trevliga sätt att utforma dem, har jag sammanställt några riktigt fina fyrkantiga tåstövlar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Kungsblå och marinblå tröja med mager jeans och grå fyrkantiga stövlar


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och naturliga outfitidéer med en enkel casual outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en kungsblå och marinblå tröja. Kombinera den med blå skinny jeans och ett par knähöga fyrkantiga tåstövlar av grå mocka för en snygg finish.

Grå turtleneck med tryckt minikjol och fyrkantiga tåstövlar ovanför knäet

grå turtleneck med tryckt minikjol och fyrkantiga tåstövlar ovanför knäet
källa

Här är en väldigt mysig outfit som du kan ha på dig som en casual casual outfit för att naturligt sticka ut från mängden på kontoret. Bär en ljunggrå turtleneck för toppen. Koppla ihop den med en svartvit minikjol. Bär ett par svarta läder med högklackade fyrkantiga stövlar för att göra ditt utseende stilfullt.

Vit Wrap Belted tröja med blå flared jeans och svarta fyrkantiga tå stövlar

vit omslagströja med bälte, blå flared jeans och svarta fyrkantiga stövlar
källa

För att uppnå denna unika och konstnärligt lagrade outfit kan du bära en svart långärmad topp och linda en vit omslagstrikad halvärmad tröja över den för att skapa några fina lager. Kombinera dem med blåsvängda jeans och ett par svarta stövlar med fyrkantigt läder. Avsluta med en grå floppy hatt för att göra utseendet komplett.

Vit scoop neck blus med himmelsblå shorts och svarta stövlar med fyrkantig tå och medelkalv

vit scoop neck blus, himmelsblå shorts och svarta stövlar med en fyrkantig tå och medium kalv
källa

För att uppnå denna uppfriskande och attraktiva avslappnade streetoutfit kan du ha på dig en vit chiffongblus med en urringning och en beskuren himmel och himmelsblå mini-shorts. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta fyrkantiga tåskinnstövlar med en medelkalva för att se extra snygg och ungdomlig ut.

Kungsblå randig tröja med bruna mid-kalv mocka fyrkantiga stövlar

Kungsblå randig tröja med bruna fyrkantiga mockaskor i mitten av kalven
källa

För att uppnå denna avslappnade och vackra blåbruna outfit kan du börja med den breda randiga tröjan i kungsblå och mörkblå ovan. Kombinera den med matchande blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par mockaskinnkängor med en fyrkantig häl för att se snygg och smal ut.

Bruna lårhöga glänsande fyrkantiga tåstövlar med läderklackar och randig skjortklänning

bruna, lårhöga, glänsande, fyrkantiga stövlar i läder med en randig skjortklänning
källa

Detta är en mycket iögonfallande och snygg outfit som du kan bära på en cocktailparty, speciellt om du inte vill ha en damliknande cocktailklänning. För att forma denna outfit kan du bära en grå och vit randig skjortklänning med knappar och ett par bruna, riktigt glänsande, lårhöga, fyrkantiga läderstövlar. Dessa två delar tillsammans kan verkligen få dig att sticka ut från mängden.

Grå tröja med guldväst och blå jeans med manschetter

grå tröja med guldväst och blå jeans med manschett
källa

För att uppnå denna unika och avslappnade streetoutfit kan du bära en grå tröja med en avslappnad passform och en guldgul fritidsväst över. Kombinera dem med blå slim fit-jeans med manschett. Bär ett par svarta läderstövlar med dina skor för att göra din outfit i stil.

Blå jeans med raka ben och svarta ankelstövlar med snörning i fyrkantig tå

blå raka jeans och raka stövlar med fyrkantiga tår
källa

Detta är ett väldigt enkelt och avslappnat sätt att utforma ett par stövlar. Bär först en vit, överdimensionerad knapp-up skjorta. Koppla ihop den med blå raka jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par svarta läder snörning ankel stövlar för att slutföra outfit på ett rent och snyggt sätt.

Ljunggrå tjock tröja med vit skjorta och lårstövlar

ljunggrå, tjock tröja med vit krage skjorta och overknee stövlar
källa

Detta är en väldigt mysig och damliknande outfit som naturligtvis kan få dig att se väldigt vacker ut. För att utforma denna outfit, ha på dig en vit krage skjorta och en grå ljung scoop hals tröja för några fina lager. Bär den med blå skinny jeans och ett par grå mocka lår höga fyrkantiga tå stövlar för att slutföra utseendet.

Vit ärmlös t-shirt med gröna khaki shorts och fyrkantiga tå stövlar med breda kalvar

vit ärmlös t-shirt med gröna kakishorts och fyrkantiga stövlar med ett brett kalvtryck
källa

För att uppnå detta coola utseende kan du bära en vit ärmlös t-shirt för att se uppfriskande ut. Koppla ihop det med ett par gröna mini-khaki-shorts. Låt oss vara lite mer kreativa för skorna genom att bära ett par kamelbroderade breda fyrkantiga läderstövlar i mitten av kalven. Lägg till en ljusblå och svart ryggsäck i mixen för att göra denna outfit till en otroligt attraktiv vandringsdräkt.

Grå och röd blockullrock med rutig minikjol

grå och röd blockullrock med rutig miniklänning
källa

Det här är en annan mycket unik outfit som innehåller några coola skiktningstrick. För att forma det här utseendet kan du bära en vit tröja med ribbad tröja och en marinblå och röd minipinjekjol. Bär en grå och röd ullrock med vida ärmar för att skapa snygga och vackra lager. För resten av utseendet, bär ett par grå ribbstickade leggings och svarta fyrkantiga tå snörning ankel stövlar. Lägg till en brun läderhandväska för att komplettera utseendet.

Vit huvtröja med svart midikjol och stövlar med läderklackar

vit huvtröja med svart midikjol och läderstövlar
källa

För att forma det mysiga och ungdomliga utseendet kan du helt enkelt bära en vit huvtröja med en avslappnad passform och en svart, rak midi casual kjol. För skorna, ha ett par svarta fyrkantiga mittkalvstövlar för en snygg och ren finish.

Här är idéerna om fyrkantiga stövlar som jag vill dela med dig. Testa dem och se hur de här snygga kläderna ser ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*