Hur man utformar fransskjorta

Modevärlden har utvecklats så mycket att det finns många sätt att bygga snygga och feminina kläder runt knappar. Ett av de bästa sätten att göra detta skulle vara att bära en fransig skjorta. Det kan vara sant att en fransig skjorta är svårare att utforma än en vanlig skjorta med knappar. Men trots allt är det fortfarande en skjorta och allt du behöver göra är att se andra göra det och du kan snabbt utveckla dina egna vägar. Med det i åtanke har jag sammanställt några riktigt bra idéer för frynsskjortoutfit för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Ljusblå chambray fransig skjorta med jeans

ljusblå chambray fransskjorta jeans
källa

För att starta den här listan, istället för att visa dig en vit nedskjortad skjorta som förväntat, ska jag gå för en lite mer avslappnad och snygg ljusblå chambray fransskjorta. Du kan enkelt kombinera den med svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar för skorna för att ge lite stil till kläderna.

Vit knäppt fransskjorta med orange byxor


källa

Låt oss gå vidare till en mer typisk skjorta, den vita knappade skjortan, även om den här gången har de snygga och unika fransdetaljerna. För att ge skjortan ett färgstarkt och kreativt utseende kan du bära den med orange byxor med vida ben. Koppla ihop dem med svarta spetsiga tåklackar för ett rent och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Svart fransig knapp upp skjorta med vit midi skjorta

svart skjorta med fransar och vit midiskjorta
källa

Om du inte behöver bära kostymer hela tiden på din arbetsplats, här är en mycket trevlig idé för en arbetsdräkt som kan få dig att se både elegant och konstnärlig ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart skjorta med knappar och en vit midikjol. För skorna kan du bara bära svarta balettlägenheter för att hålla kläderna eleganta och enkla.

Chambray fransskjorta med mörkblå skinny jeans

Chambray fransig skjorta mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå ett mycket lågmäldt utseende som fortfarande är ganska snyggt, här är en outfit att tänka på. Du kan bara bära en blå kantad chambray-skjorta med mörkblå skinny jeans. Istället för att bara ha vita sneakers, kanske du vill ha ett par höga svarta och vita Converse för att ge en snygg touch till kläderna.

Vit slim-fit fransig skjorta med jeans

vit, smalskuren fransig skjorta med jeans
källa

Vid den här tiden har du sett några snygga fransade skjortor. För att skjortan ska se mer feminin ut behöver du bara välja en som har en smal passform. Till exempel kan du bära den här vita fransade och knappade smala skjortan, och det bör noteras att snittet gör en enorm skillnad. Om du inte vet hur du ska avsluta din outfit med grå jeans och svarta ballerinaskor kan du fortfarande se väldigt glamorös ut.

Grå t-shirt med spets- och fransdetaljer

grå t-shirt med spets- och fransdetaljer
källa

Medan det här inlägget mestadels handlar om knapp-up-skjortor, vill jag fortfarande beröra några fler avancerade kantade utslagsplatser. Här är till exempel en elegant grå t-shirt med snygga spets- och fransdetaljer. Du kan para ihop den med blå skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att se snygg och bedårande ut.

Mörkblå denimskjortklänning med fransar

mörkblå denimskjortklänning med fransar
källa

Jag skulle också ta upp en liten variation på den fransade skjortan, nämligen den fransade skjortklänningen. Den här klänningen här är en riktigt snygg och underbar mörkblå fransad denimskjortklänning. Du kan skapa ett ungdomligt utseende genom att helt enkelt bära det med vita sneakers.

Vit ärmlös kantad skjorta med svart filthatt

vit ärmlös kantad skjorta svart filthatt
källa

För dig som har en konstnärlig karaktär i dig själv, här är en bra outfit som kan göra den här delen av dig att utmärka sig. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en vit ärmlös fransskjorta med svarta skinny jeans. Kombinera dessa bitar med svarta ballerinor och en mycket kreativ svart filthatt.

Vit t-shirt med rund halsringning och flera fransar

vit t-shirt med rund halsringning, flera lager av fransar
källa

Denna t-shirt har en mycket kreativ design. Den har flera lager fransar som hänger över hela skjortan. Kombinera den bara med svarta skinny jeans och vita sneakers så får du en riktigt snygg och iögonfallande casual look.

Ljusrosa fransad kortärmad skjorta med rippade jeans

ljusrosa fransade rippade jeans med kort ärm
källa

Denna ljusrosa kortärmade skjorta har några fina detaljer i fransarna och mönstren. Bär bara skjortan med mörkblå skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att se ungdomlig och avslappnad ut.

Ärmlös topp med asymmetriska fransar och rippade jeans

asymmetriska ärmlösa jeans med fransar
källa

Denna ärmlösa blus har en mycket snygg asymmetrisk design. En sida är bara en vanlig ärmlös skjorta medan den andra är fylld med fransar. Du kan para ihop den med blå skinny jeans och svarta läderstövlar för att göra detta snygga och vackra utseende.

Svart knapp med sidenkantad skjorta med shorts

svarta sidenskjortashorts med fransar
källa

På tal om unisex-outfits är den här förmodligen den mest iögonfallande på den här listan. Inte bara ser den svarta fransade sidenskjortan på något sätt mörk ut, de svarta DIY-jeansshortsen gör outfit till en unisexdräkt. För skorna kan du bära svarta tofflor för att göra outfit ännu snyggare och tuffare.

Gul skjorta med flerfärgad randig minikjol

gul skjorta med flerfärgad randig minikjol
källa

För en mer glad outfit kan du bära en gul knappad skjorta och en minikjol fylld med ränder av regnbågsfärger. Kombinera helt enkelt dessa bitar med ljusrosa spetsiga klackar så ska du ha en vacker, färgglad och bedårande outfit.

Svart skjorta med siden fransar och knappar med mamma jeans

svart silke kantad skjorta mamma jeans
källa

Denna outfit är bara unik och anmärkningsvärd. När du kombinerar den svarta sidenkantade skjortan med mammans jeans och det vita bältet kan du se riktigt snygg ut och klädseln ser verkligen inte ut som någon annan klädsel. Kombinera med svarta ballerina-lägenheter för att komplettera denna otroligt snygga outfit.

Svart blus med fransade ärmar och tryckta dräneringsbyxor

Rörbyxor med en svart fransad ärmblus
källa

Det är en intressant idé att kombinera en speciell topp med specialbyxor. I det här fallet kombineras en svart kortärmad blus med fransade detaljer på ärmen med unika, svarta och grå tryckta avloppsrör. Slutför klädseln med svarta ballerinor.

Här är några riktigt snygga och intressanta idéer till fransskjortoutfit som jag just delade med er. Den fransiga skjortan är definitivt inte en av de sakerna att bära varje dag, men det är definitivt kul att ha på sig då och då för att krydda saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*