Hur man utformar fransjacka

Hur man utformar fransjacka

För att se snygg och luftig ut finns det ett magiskt föremål som du kan placera över de flesta av dina kläder och omedelbart få dem att se ut så. Det speciella jag pratar om är den fransiga koftan. Den kommer vanligtvis i form av en lång och något överdimensionerad kofta. Det är väldigt enkelt att utforma och ta bort. En annan stor fördel med att bära är att det kan täcka ditt magefett på ett helt naturligt sätt, så att du kan se bäst ut även om du för närvarande inte är i din bästa form. För att visa dig hur du stylar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina outfitidéer för fransad kofta. Låt oss komma in direkt.

Elfenben fransjacka med vit t-shirt och jeans med muddar


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista över några mycket attraktiva och mysiga outfitidéer. För att uppnå detta extra uppfriskande utseende kan du bära en elfenbensfärgad longline-kofta med fransar och en vit t-shirt. Bär den med marinblå manschett i slim fit och bruna halsringningar för att göra utseendet komplett.

Mörkblå och orange kofta med sicksacktryck och långa stövlar

mörkblå och orange kofta med sicksacktryck och långa stövlar
källa

För att forma denna färgstarka och attraktiva outfit kan du bära en marinblå och orange sicksackkofta över vit spets och en chiffongtopp. Kombinera dem med svarta supermagera jeans och knähöga stövlar i grått läder för att se snygga och eleganta ut.

Ljusgrå stickad tröja med fransar och orange overknee stövlar

ljusgrå stickad tröja med fransar och orange lårhöga stövlar
källa

För att se snygg och avslappnad fram tar vi fram den svarta och vita horisontella randiga långärmade T-skjortan, som är en ikon i casualklädesvärlden. För resten av kläderna, bär en ljusgrå fransad långjacka och ljusblå skinny jeans. Bär ett par orange läderstövlar över knästövlarna för att slutföra klädseln i stil.

Virkad kofta med elfenbenskanter och vit väst med scoop-halsringning och mörkblå skinny jeans

Virkad kofta med elfenbenkantar, vit topp med en urringning och mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt fin och kreativt designad kofta. Det är en vit longline-kofta med höga, låga fransar. Du kan bära den över en vit, löst sittande linne med rund hals. Para ihop dessa bitar med marina skinny jeans och en brun öppen tåhals och beskurna stövlar för att komplettera din outfit i stil.

Kofta med lila och ljusgrönt tryck och kamelstövlar

Marinblå och limegrön kofta med kamel ankelstövlar
källa

För att se mer ladylike ut, inte bara att lägga till ett rosa element i kläderna utan att lägga till några lila bitar fungerar också mycket bra. Till exempel kan du bära en fransig lila och ljusgrön långsträckt kofta över en vit chiffontopp. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ett par kängor i mockamocka för att komplettera utseendet.

Vit och marinblå tryckt fransig kofta med bruna läderstövlar

vit och mörkblå kofta med fransar och stövlar i brunt läder
källa

För att se unikt och attraktivt ut, gå för detta tribal stil. För att forma denna outfit kan du bära en vit t-shirt och toppa den med en vit och marinblå stamkofta. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och bruna läderstövlar för en snygg touch.

Orange-vit långärmad kortärmad kofta med midiklänning med passform och flare

orange-vit långärmad kortärmad kofta med midiklänning med passform och flare
källa

Låt oss nu titta på en mycket damliknande outfit som gör att du kan sticka ut ur mängden helt naturligt. Bär bara en vit passform och en utsvängd midiklänning med snygga spetsdetaljer. Bär en vit och orange kofta med väftärmar över. För skorna, ha på dig ett par grå mocka ankelstövlar för att slutföra klädseln i stil.

Mörkgrå kofta med fransar, ljusrosa topp med en halsringning och bruna läderstövlar

mörkgrå kofta med fransar, ljusrosa topp med scoopringning och bruna läderstövlar
källa

För att skapa den lite seriösa dräkten som får dig att se mer professionell ut på jobbet kan du bära en lång, lång fransig kofta över en ljusrosa linne med rund halsringning. Koppla ihop dessa bitar med skinniga jeans i kol och ett par knähöga stövlar i brunt läder för att ge lite hårdhet och grovhet i ditt övergripande utseende.

Vit fransig longline-kofta med vit stråhatt och rodnande rosa sandaler

vit fransig longline kofta med vit stråhatt och rodnande rosa sandaler
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på denna luftiga och mysiga outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit chiffongvästtopp med en lång kofta med en vit frans. Kombinera dem med blå slim fit-jeans med manschett. Lägg till ett par rosa sandaler och en stråhatt för att se avslappnad och konstnärlig ut.

Ärmlös kofta med rippade pojkvänjeans

ärmlös kofta med fransar och rippade pojkvänjeans
källa

Det här är en väldigt cool look i pojkvänstil. Till toppen kan du bära en grå linne med en ärmlös rosa kofta med fransar. Team dem med en sällsynt, mörkblå, kraftigt rippad pojkvän jeans med en manschett. Använd ett par gråa öppna tår för skorna för att lägga till en lite feminin touch och för att kompensera uthålligheten hos resten av kläderna.

Färgglada lång kofta med blå jeansshorts

färgglad lång kofta med blå jeansshorts
källa

Här är ett mycket attraktivt och färgstarkt utseende. Den rodnande rosa longline-koftan med fransar och färgglada detaljer är definitivt kärnan i detta fantastiska utseende. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära en vit västtopp, blå jeansshorts och ett par vita sneakers för att komplettera detta ungdomliga utseende.

Lila kofta med fransar och svarta skinny jeans

Kofta med lila fransar och svarta skinny jeans
källa

För att forma denna platta men snygga business casual outfit kan du bära en lila kofta med en vit och svart tryckt topp. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och svarta mockaskor.

Vit kofta med fransar och blå minikjol

vit kofta med fransar och blå minikjol
källa

För att uppnå det attraktiva och uppfriskande utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en blå minikjol med hög midja och en denimknapp på framsidan. Lägg till en lång kofta med en vit frans för att omedelbart höja ditt utseende. Bär ett par svarta ballerinor för att avsluta kläderna på ett rent och minimalistiskt sätt.

Här är idéerna för franska koftoutfit som jag vill dela med dig. Om du letar efter kläder som kan få dig att se snygg men ändå återhållsam vacker, bör du titta närmare på listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*