Hur man utformar fransbälte

Idag ska jag prata om hur man utformar ett mycket speciellt objekt som omedelbart kan ändra stilen på hela din outfit på fem sekunder. Det är kantbältet. Jag är ganska säker på att över 90 procent av er som läser det här blogginlägget aldrig har använt ett fransat bälte, och det är precis därför jag tycker att det är viktigt att skriva detta blogginlägg. För att få en bra start har jag sammanfattat några av de bästa idéerna med bälteklädsel till dig. Låt oss ta en titt på det nu.

Svart fransat bälte med vit blus och läderbyxor


källa

För att starta den här spännande listan börjar jag med en som är ganska lätt att göra. Ändå finns det nästan inget sätt att bära ett fransat bälte platt. Den här ser relativt naturlig ut jämfört med andra kläder på den här listan. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit blus med svart läderjacka. Ett fransat bälte i svart läder är ett utmärkt sätt att lägga till en snygg twist på din outfit. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Svart långkantigt bälte med läder kjol

svart läder kjol med långa fransar bälte
källa

Låt oss nu titta på ett lite mer överdrivet svart bälte med långa läderkanter. Bär bältet med en svart läder kjol och en svart stickad hög hals tröja. Bär dem med svarta snörstövlar med öppen tå för ett snyggt utseende.

Använd den med en svart västtopp och smala jeans

svarta skinny jeans med väst
källa

Här är en konstnärlig outfit som är särskilt lämplig för de av er som är designers och konstnärer. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en svart linne med svarta skinny jeans. Använd ett svart fransat bälte för att skapa en viss separation så att midjan blir mer märkbar. Slutligen para ihop bitarna med svarta balettlägenheter och en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Blå chambray skjortklänning med crepe fransbälte

blå chambray skjorta klänning crepe fransar bälte
källa

Här är ett relativt naturligt och väldigt luftigt utseende som gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en blå chambray-skjortklänning och crepe-fransbälte som om det vore en kjol som bärs över klänningen för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med blommiga klackar för att se feminina och vackra ut.

Använd den med en svart bodycon-tröja och smala jeans

svarta figur-kramar skinny jeans
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt som du kan använda för att visa upp några skinn och kurvor. Bär en svart figur-kramad stickad tröja till toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och ett svart fransat läderbälte. Koppla ihop dem med svarta spetsiga tåpumpar för att komplettera denna helt svarta outfit.

Bär med en svart blus och läder kjol

svart blusläder kjol
källa

För en look som är extremt snygg och sexig, här är en outfit som du kanske vill överväga. Använd en svart skjorta med knappar och en svart minikjol. Koppla ihop dem med ett svart fransat bälte för att se ut som en liten svart läderklänning. Kombinera den med en svart skinnjacka och krage för extra stil.

Svart fransat bälte med ärmlös stickad tröja med polokrage

Turtleneck-tröja med svart fransat bälte och ärmlös stickad tröja
källa

För dig som har långa ben, här är en outfit som verkligen kan visa upp dina styrkor. För att uppnå detta utseende, slå ihop en svart kabelärmlös tröja med tröja. Koppla ihop den med en svart minikjol och ett svart läderbälte. Slutligen kombinera alla dessa bitar med ett par svarta klackar med fransar. Använd en svart läderkoppling för en sval och mörk touch.

Svart lång kofta med läderkantigt bälte

svart långstickat bälte i koftläder
källa

Det här är en så luftig och mörk outfit som ser så unik ut. Bär en halvskuren topp med en svart lång kofta på toppen. Koppla ihop dem med en svart pennkjol och ett svart fransat bälte. Avsluta med svarta stövletter med öppen tå för ett snyggt, helt svart utseende.

Svart axelbandslös topp med maxikjol i guld

Svart axelbandslös topp och maxikjol i guld
källa

Guld- och svartfärgskombinationen av denna outfit är inte bara iögonfallande, snittet får dig också att se lång och smal ut. I detalj, bära off-the-shoulder svart med en guld, hög delad maxikjol. Gör outfit ännu mer unikt genom att lägga till ett svart fransat bälte över kjolen. Lägg till ett par svarta snörstövlar i ekvationen.

Svart fransat bälte med utsvängd midikjol i vit chiffong

svart fransade bälte vit chiffong utsvängda midikjol
källa

Fram till denna punkt har vi sett många snygga kläder byggda runt ett fransat bälte. Låt oss nu titta på en feminin och älskvärd. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende, slå ihop en svart ärmlös topp med en hög midja, ljusrosa midikjol och ett svart fransat bälte i läder. Kombinera med svarta klackar med öppen tå för att komplettera detta drömmande utseende.

Svart fransat bälte med en halvtransparent mini läderklänning

svart fransat bälte, halvtransparent mini läderklänning
källa

Här är en snygg svart halvklädd miniklänning i läder. Den levereras med en halvskinnad axel design som gör att klänningen ser mer elegant ut. För att krydda kläderna kan du bära ett svart läderbälte över klänningen. Komplettera din outfit med svarta läderstövlar för att se helt coola ut.

Bär med en vit knäppt skjorta med en svart penna kjol

vit knapp-up skjorta svart penna kjol
källa

För en unik, snygg och ändå professionell arbetsdräkt, låt oss försöka kombinera ett fransat bälte med din typiska arbetsdräkt. Du kan till exempel ha på dig en vit knappskjorta med en svart penskjol och svarta klackar, som du kanske hade använt för jobbet. Lägg nu till ett svart skinnbälte i läder och kläderna blir riktigt snygga.

Bär den med en svart minikjol och en av axelns topp

svart minikjol över axeltoppen
källa

Om du vill ha en sexig outfit med låg vikt för att ha cocktailparty kan du bära en kortärmad topp med svart minikjol och svart fransigt bälte. Lägg till ett par svarta klackar i ekvationen.

Randigt bälte i svart läder över en blågrön och vit skjortklänning

kantat bälte i svart läder över en blågrön och vit skjortklänning
källa

Låt oss titta på en flickaktig och vacker outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära ett fransat bälte i läder över en kricka och vit tryckt utsvängd skjortklänning. Koppla ihop dem med vita klackar för att se uppfriskande ut.

Elfenbensläder fransbälte med vit knälång skjortklänning

elfenbensfärgat fransat bälte med vit knälång skjortklänning
källa

För ett helt luftigt utseende kan du bära ett elfenbensläderbälte med en vit knälång skjortklänning. Koppla ihop dem med svarta mockakängor i mocka för att se snygga och feminina ut.

Här är idéerna för fransbältekläder som du kan lägga till i ditt outfit-spel. För de av er som tycker att dessa typer av kläder är lite överst, försök bara gå ut ur din komfortzon idag och du kan alltid komma tillbaka om du inte gillar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*