Hur man utformar flygjacka

Hur man utformar flygjacka

För att klä sig enkelt unisex och supercool är flygjackan definitivt ett objekt som du gärna vill ha på dig för att se hur det passar din karaktär. Det är bara en nedtonad version av läderjackan, ofta gjord av nylon eller liknande material. För er som läderjackan är lite för mörk och seriös, är flygjackan en mycket bra ersättning. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa flygjackaidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart flygjacka med tröja med rund hals och rippade blå jeans


källa

Som du kommer att se i den här listan över outfitidéer är flygjackan en perfekt följeslagare till den stickade tröjan, och jag ska vända listan med en av dessa kläder. Till toppen kan du bära en svart tröja med rund hals och en svart flygjacka. Team dem med blå jeans med raka ben. Använd vita sneakers för skorna för att komplettera utseendet.

Mörkblå basebollkeps med svart flygjacka och sneakers

Marinblå basebollkeps med svart flygjacka och sneakers
källa

Detta är en mycket sportig och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bara bära en svart t-shirt med en grå flygjacka. Team dem med grå slim fit jeans och ett par svarta och vita löparskor. Glöm inte den mörkblå basebollkepsen som får dig att se ännu snyggare ut.

Svart flygjacka med grå t-shirt och chinos med avsmalnande ben

Svart flygjacka med grå T-shirt och koniska benchinos
källa

För att skapa det unika men ändå avslappnade gatutseendet kan du bära en grå grafisk tee med en svart flygjacka för toppen. Bär dem med svarta avsmalnande chinos med en avslappnad passform istället för jeans. Bär ett par svarta snörstövlar i läder för att komplettera ditt utseende.

Grön jacka med vit grafisk t-shirt och blå pojkvänjeans

grön jacka med vit grafisk t-shirt och blå pojkvänjeans
källa

För att få denna supercoola och uppfriskande outfit som kan bäras både som en street outfit och en business casual outfit kan du bära en vit tryckt t-shirt med en grön flygjacka för toppen. För resten av kläderna, använd blå pojkvänjeans med raka ben och svarta klackar med öppna tår för att göra utseendet komplett.

Grön tvådelad maxiullklänning med svart flygjacka

grön tvådelad maxiullklänning med svart flygjacka
källa

Detta är en super chic och damliknande outfit som är trevlig nog att bäras som en cocktailfestdräkt. För att uppnå det här utseendet kan du börja med den gröna ull-tvådelade maxiklänningen som har en låg slits. En svart flygjacka och svarta klackar i läder är ett utmärkt val för att komplettera ditt utseende.

Mörkgrå jacka med tröja och svarta skinny jeans

mörkgrå jacka med tröja och svarta skinny jeans
källa

Ibland kanske du vill lägga till ett leopardtryckselement i mixen så att den ser mer unik ut. Till exempel kan du bära ett par sneakers med leopardtryck, en gråtröja och svarta skinny jeans. Lägg till en mörkgrå flygjacka för en extra snygg touch.

Ljusgrå flygjacka med svart damask

ljusgrå flygjacka med svart läderjacka
källa

Detta är en unisex och cool outfit som du vill ha på dig då och då för att uttrycka den hårda sidan som är gömd i dig. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en ljusgrå flygjacka. Koppla ihop dem med svarta smala byxor och svarta läderstövlar för att komplettera outfit i stil.

Svart flygjacka med blå ankel slim fit jeans

svart flygjacka med smala jeans med blå anklar
källa

För att se smal och lång ut kan du använda ett litet trick genom att bära en väldigt passande jacka med lite beskurna jeans. Du kan till exempel ha en svart flygjacka och blixtlås upp. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par röda rosa klackar med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Svart överdimensionerad casual jacka med vit t-shirt och blå mom jeans

svart oversize casual jacka med vit t-shirt och blå mamma jeans
källa

Detta är en till synes alltför avslappnad men super chic outfit som du kanske vill prova för att känna dess magi. För att forma denna fantastiska minimala outfit kan du helt enkelt bära en vit t-shirt och stoppa den i ljusblå mamma-jeans. Koppla ihop dem med en svart flygjacka och ett par ljusrosa lägenheter för att packa kläderna rena och eleganta.

Glänsande lila flygjacka med vit blus och beskurna jeans med smal passform

Glänsande lila flygjacka med vit blus och beskurna jeans med smal passform
källa

Detta är en sällsynt och attraktiv ljuslila halvblank flygjacka som sannolikt får dig att sticka ut från mängden. Du kan enkelt kombinera den med en vit ärmlös blus och gråblå smala jeans. Använd vita höga klackar för att slutföra kläderna på ett elegant och uppfriskande sätt.

Svart jacka med matchande skinny jeans och vita sneakers

svart jacka med matchande skinny jeans och vita sneakers
källa

Det här är bara en väldigt avslappnad streetoutfit att bära för avslappnade hangouts eller till och med för matbutiker. För att uppnå det rena utseendet kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med en svart flygjacka till toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär bara vita sneakers för skorna för en ren och avslappnad finish.

Grön bomberjacka med svart topp med en urringning och kraftigt rippade jeans

Grön bomberjacka med svart topp med en urringning och kraftigt rippade jeans
källa

För att uppnå det pojkaktiga och snygga streetlooket kan du bära en svart t-shirt med scoop-hals med en grön flygjacka i lager. Kombinera dessa bitar med en gråblå, kraftigt rippad slim fit-jeans med manschetter. För skorna, ha ett par vita låga Converse för att se ungdomlig och snygg ut. Slutligen lägg till en marinblå basebollkeps i outfit för den sista pojkaktiga touchen.

Svart flygjacka med matchande slim fit jeans och stövlar

svart flygjacka med matchande jeans och stövlar
källa

För dig som gillar att se underskattad men ändå anständig kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en svart flygjacka och svarta jeans i smal passform. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att göra denna outfit bokstavligen svart.

Här är idéerna för flygjackans outfit som hjälper dig att se snygg och ren ut. Bara ge dem ett försök så kommer du troligen att de är väldigt lätta att ta fram och resultaten är ganska fantastiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*