Hur man utformar flip-flops med hög klack

Idag ska jag prata om några som kan få dig att se väldigt unik och smal ut. Det magiska elementet som kan hjälpa dig med detta är högklackade flip flops som bara inte nämns tillräckligt i modevärlden. Du kan ganska mycket behandla dem som flip-flops när det gäller styling av dem. Det är bara att de kommer med några extra tum när du kan se mer attraktiv ut. För att visa dig några sätt att utforma dem har jag sammanställt några riktigt fina flip-flop-outfitidéer för höga klackar för dig. Låt oss komma in direkt.

Svarta högklackade flip-flops med mini-shorts och chiffonglinne


källa

Låt mig börja den här listan med ett enkelt svartvitt utseende som du faktiskt kan ha på dig på kontoret. Till toppen kan du bära en ärmlös vit chiffongtopp med en avslappnad passform. Koppla ihop det med ett par svarta minishorts. För skorna, ha på dig ett par svarta högklackade flip-flops för att slutföra kläderna i stil och luft.

Mörkblå skinny jeans med muddar och svarta flip-flops med höga klackar

Mörkblå skinny jeans med muddar och svarta flip-flops med höga klackar
källa

För dig som gillar att ha på sig de klassiska och populära mörkblå skinny jeansen, är den goda nyheten att de passar mycket bra med högklackade flip flops. Till exempel kan du bära en vit sidenskjorta med en smal passform och mörkblå skinny jeans med manschetter. Använd svarta högklackade flip-flops för ett rent och smidigt utseende.

Svarta supermager jeans med rosa flip flops

svarta supermager jeans med rosa högklackade flip flops
källa

För att se lite mer ladylike ut, är det enklaste sättet att bära lite rosa. Du kan till exempel ha på dig en vit skjorta med knappar och svarta skinny jeans med manschetter. För skorna, ha ett par chockerande rosa högklackade flip-flops för att göra dig mer iögonfallande och feminin.

Svart midiklänning med passform och flare med grå flip-flops

svart midiklänning med bälte och flared midiklänning med grå flip flops
källa

Detta är en relativt avslappnad cocktailpartydräkt som du enkelt kan ta av. För att forma detta utseende kan du bära en midiklänning med ett svart bälte. Kombinera det med ett par grå flip flops. För att se ännu mer attraktivt ut, kan du bära en svart och röd tryckt kopplingsväska för att komplettera outfit.

Svarta och rodna blommiga sandaler och blå jeansshorts

svarta och rodnande blommiga sandaler och blå jeansshorts
källa

Detta är ett par mycket trevliga flip flops. I detalj är det ett par flip-flops med svarta klackar fyllda med några söta detaljer tryckta med rosa blommor. Du kan para ihop den med en vit, lite överdimensionerad t-shirt och blå jeansshorts så att du ser attraktiv och ungdomlig ut.

Flip-flop naken och silver med hög klack och vit miniklänning

naken och silver flip flop med hög klack och vit miniklänning
källa

Det här är den typ av luftiga och uppfriskande outfit som du vill ha på dig för en avslappnad strandhängplats. För att uppnå utseendet kan du bära en vit ärmlös chiffong mini-svängklänning som fokus för outfit. Koppla ihop det med ett par naken och silver högklackade flip flops för att komplettera det minimalistiska men ändå fantastiska utseendet.

Röd och svart tryckt flip-flop i asiatisk stil med en mini-skiftklänning

röd och svart tryckt flip-flop i asiatisk stil med mini-mantelsklänning
källa

För att uppnå detta coola asiatiska stilutseende kan du bära en svart mini-skiftklänning för att göra toppen ser enkel och ren ut. Kombinera det med ett par svarta och röda flip-flops med grafiska klackar. För att göra denna outfit snyggare kan du bära en vit tygväska för att göra denna outfit mer avslappnad.

Flip-flops med gyllene klackar och smala byxor i elfenben

Flip-flops med guldklackar och elfenbenfärgade smala byxor
källa

Detta är ett mycket elegant par guldklackade flip-flops. Du kan para ihop den med en elfenben eller ljusgula skinniga byxor så att de ser långa och smala ut. För tipset finns det ett par alternativ som skulle fungera riktigt bra. Till exempel skulle en vit chiffongblus eller en vit ärmlös topp båda fungera mycket bra.

Gula och svarta flip-flops med hög klack och sportbyxor

Högklackade flip-flops från det gula och svarta sportmärket med joggbyxor
källa

Det är väldigt intressant att se hur modevärlden har utvecklats till en punkt där du kan bära sportiga höga klackar. I det här fallet är det ett väldigt coolt par gula och svarta högklackade flip-flops från sportmärket. Du kan para ihop den med grå svettbyxa och en grå huvtröja för ett super unikt, sportigt och elegant utseende.

Mörkblå skinny jeans med svarta flip flops

Mörkblå skinny jeans med svarta flip-flops med höga klackar
källa

För att forma denna enkla och snygga outfit kan du bära en vit pojkvänskjorta med knappar på toppen. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta högklackade flip-flops för skorna för att hålla denna outfit snygg och ren. Du kan också lägga till en svart läderryggsäck i mixen för att se mer ungdomlig ut.

Vit spets långärmad blus med svarta jeans

vit spets långärmad blus med svarta jeans
källa

För att se mer feminin och elegant ut kan du bära en vit spets långärmad blus för att visa upp några kurvor. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se smal och lång ut. Slutligen ha på dig ett par vita högklackade flip-flops för att slutföra kläderna på ett mycket rent och snyggt sätt.

Svartvita prickiga miniklänning med matchande sandaler med klack

svartvita prickiga miniklänning med matchande sandaler
källa

För att se vintage och lekfull ut, kan du bära en svart och vit prickig miniklänning för toppen. Kombinera det med ett par svarta högklackade flip-flops. Du kan lägga till en svart läderhandväska för att se mer elegant ut.

Senapsgula flip flops med mörkblå skinny jeans

senapsgula flip flops med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt iögonfallande streetoutfit som kan få dig att se skarp och glad ut. Till toppen kan du bära en vit pojkvänskjorta med knappar. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna, använd ett par senapsgula högklackade flip-flops för att göra det coola utseendet.

Här är flip-flop-idéerna med hög klack som kan få dig att se väldigt cool och unik ut. Prova dem och ha kul att sticka ut från mängden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*