Hur man utformar en luvjacka med dragkedja

Hur man utformar en luvjacka med dragkedja

Under årens lopp har hoodien blivit en central del av världen av avslappnade kläder. Om du vill klä dig väldigt avslappnat som ser snygg och ungdomlig ut, är det bra att ha på sig en huvtröja. För att få huvtröjan att se lite mer polerad och vacker ut är det en bra idé att ha lite extra snygga detaljer. Och hoodien med halv dragkedja är ett utmärkt exempel på en mer polerad och elegant hoodie. Det är inte så svårt att utforma. Du kan i princip behandla det som en vanlig huvtröja. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna med huvtröja med halv dragkedja och jag ska visa dig nu.

Grå huvtröja med halv dragkedja och svarta minishorts


källa

För att starta den här listan med avslappnade och snygga outfitidéer ska jag visa dig en som ser väldigt enkel och elegant ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå huvtröja med halv dragkedja över svarta smala mini-shorts. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar och en brun läderhandväska för att göra denna outfit mer feminin och elegant.

Rosa teddyhuvtröja med halv dragkedja och svarta skinny jeans

rosa teddyhuvtröja med halv dragkedja och svarta skinny jeans
källa

För en mycket mer avslappnad look som passar till avslappnade hangouts, kan du helt enkelt ha på dig en överdimensionerad rosa halvlång dragkedja som en topp. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se smal och avslappnad ut. För skorna, använd bara vita sneakers för att hålla det avslappnade temat konsekvent.

Svart huvtröja med halv dragkedja och blå ribbade pojkvänjeans

svart huvtröja med halv blixtlås och blå pojkvänjeans
källa

Detta är ett väldigt pojkaktigt och snyggt pojkvän. I grund och botten bär du vad en kille på 90-talet gillar att ha på sig. För att uppnå det här coola utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart huvtröja med halv dragkedja och blå, illa rippade pojkvänjeans. Bär vita sneakers eller svarta och vita Converse för att göra kläderna i stil.

Blå huvtröja med halv dragkedja med svarta leggings och stövlar

blå huvtröja med halv dragkedja, svarta leggings och stövlar
källa

Detta är ett lite mer elegant och feminint avslappnat streetlook. För att uppnå detta kan du ha på dig en blå huvtröja med halv dragkedja och en lång vit t-shirt för toppen. Para ihop dem med svarta leggings och ett par bruna läderkängor i mellersta läder för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Ljusrosa teddyjacka med halv dragkedja och svartvitt randig långärmad T-shirt

Ljusrosa teddyjacka med halv dragkedja och svartvitt randig långärmad T-shirt
källa

För att se snyggare och mysigare ut är ett bra alternativ att bära en nallerock. Den här gången har nallejackan formen av en ljusrosa huvtröja med halv dragkedja. Du kan bära den över en svartvit randig långärmad t-shirt. För resten av kläderna, använd bara svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se avslappnad och feminin ut.

Grå lång luvtröja med svarta leggings och vita sneakers

grå lång luvtröja med svarta leggings och vita sneakers
källa

Om du vill ha leggings för att se smal och lång ut, överväga att bära en längre topp. Du kan till exempel ha på dig en grå huvtröja med halv dragkedja och svarta leggings. Koppla ihop dem med vita sneakers för att komplettera detta minimala utseende.

Ljusgrå, figurkramande tröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans

ljusgrå huvtröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans
källa

Det här är inte precis en huvtröja med halv dragkedja, det är en tröja med halv dragkedja, men jag väljer att ta med den på listan här eftersom jag tror att du kommer att vara intresserad av några varianter. För att forma det här utseendet, använd bara den ljusgrå tröjan med halv dragkedja och para ihop den med blå skinny jeans. Använd vita sneakers för att komplettera det sportiga utseendet.

Kort svart huvtröja med matchande joggbyxor

Kort svart huvtröja med matchande joggbyxor
källa

Här är en sexig och sportig outfit med låg vikt som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart beskuren huvtröja med halv dragkedja och matchande svarta byxor. Bär vita löparskor för att slutföra kläderna på ett ungdomligt och sportigt sätt.

Grå huvtröja med halv dragkedja och joggebyxor

grå huvtröja med halv dragkedja och joggebyxor
källa

För att få en pojkvän, är det stora sätt att göra det med överdimensionerade kläder. Du kan till exempel ha på dig en grå, överdimensionerad, huvtröja med halv dragkedja och para ihop den med grå påsiga träningsbyxor. För skorna, ha svarta och vita löparskor för att se snyggare ut.

Svart huvtröja med stridsstövlar

svart hoodie klänning med stridsstövlar
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en vacker och damliknande outfit som kan få dig att se ut som flickan bredvid. För att uppnå detta utseende, använd bara en svart luvjacka med halv dragkedja som också är en miniklänning. Koppla ihop den med vita besättningsstrumpor och svarta stridsstövlar för att se smala och attraktiva ut.

Grå huvtröja med halv dragkedja och blå skinny jeans


källa

Denna outfit är väldigt avslappnad och kan bäras för shopping eller med en nära vän. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en grå tryckt huvtröja med halv dragkedja och en vit t-shirt till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och en svart och vit lågkonversation för att komplettera outfit på ett avslappnat och elegant sätt.

Vit tröja med halv dragkedja och svarta skinny jeans

vit tröja med halva blixtlås och svarta skinny jeans
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar en halv tröja med dragkedja. Den här gången är det en vit form. För att utforma det på ett enkelt sätt kan du bära det med svarta skinny jeans och vita sneakers. Resultatet är ett mycket avslappnat och lite sportigt utseende.

Citron gul förkortad huvtröja med halv dragkedja och joggebyxor

Huvtröja med citrongul beskärning och halv dragkedja och byxor
källa

Detta är en färgstark och glad outfit som kan få dig att se ut som en sexig cheerleaders. För att forma denna outfit kan du bära en gul och lila tryckt huvtröja med halv dragkedja till toppen. Kombinera den med matchande lila träningsbyxor. Använd svarta och vita sneakers för att komplettera denna fantastiska street outfit.

Huvtröja i rosa form med svarta sidenbyxor

rosa figur-kramande huvtröja med svarta sidenbyxor
källa

Här är en damformad passform. Använd en rosa huvtröja med halv dragkedja överst. Koppla ihop den med svarta sidenmagerbyxor. För skorna kan du bära vita sneakers för att komplettera outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Rosa huvtröja med halv dragkedja och rutig minikjol

rosa luvtröja med halv dragkedja och rutig minikjol
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit. Använd den med en rosa huvtröja med halv dragkedja. Koppla ihop den med en svartvitt rutig minikjol. Använd svarta och vita randiga höga strumpor och röda läderstövlar för att komplettera kläderna på ett flashigt och glatt sätt.

Här är idéerna för halva dragkedja med huvtröja som jag vill dela med dig. Som du kan se, i princip kan du behandla dessa huvtröjor som vanliga. Men den extra halva blixtlåsdetaljen gör att du ser mer elegant och speciell ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*