Hur man utformar en axeltopp

För att se sexig och attraktiv ut behöver du inte alltid bära föremål som kräver att du visar mycket hud, som djupa v-halsar och rygglösa toppar. Ibland kommer en enkel topp med en axel som subtilt visar att huden exponerar en enskild axel ser ännu bättre ut och får dig att se återhållen sexig ut på ett naturligt och uppfriskande sätt. Ännu viktigare är att det är väldigt enkelt att utforma. Det fungerar bra oavsett om du parar ihop det med jeans eller kjolar. För att visa dig fler sätt att utforma det, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna med en axel toppkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit en axel topp med mörkblå skinny jeans


källa

För dig som älskar att bära en vit t-shirt och mörkblå jeans nästan varje dag, vad sägs om att prova denna lågmälda, sexiga twist då och då för att göra dejtingen mer attraktiv. Bär en vit topp med en axel och marina skinny jeans med denna outfit. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för en extra damliknande touch.

Vit ribbad topp med en axel och blå rippade jeans

vit ruffle topp med en axel och blå jeans
källa

En topp på ena axeln ser riktigt bra ut när den kommer med en volang axeldesign. Denna vita topp på ena axeln är ett bra exempel. Bär överdelen med blå skinny jeans och sandaler med mockaskal i kamel. Bär en blå tryckt kopplingsväska för att se mer glad och snygg ut.

Vit ribbad en axeltröja med svart minikjol

vit ribbad tröja med en axel och svart minikjol
källa

En axelbandslös topp kan levereras inte bara i form av en bomullst-shirt-liknande topp utan också i form av en tröja. Här är en vacker vit ribbad tröja med en axel. Koppla ihop den med en svart minikjol och svarta balettlägenheter för att se elegant och minimalistisk ut.

Ljusblå ärmlös topp med axelband och smala jeans

Ljusblå ärmlös topp med axelband och smala jeans
källa

För att se lite mer uppfriskande och ungdomlig ut, gå till en ljusblå och vit randig volang med en axel. Kombinera toppen med mörkblå skinny jeans och svarta sandaler. En stor svart läderhandväska lägger lite klass till din outfit.

Himmelsblå ruffle topp med en axel med svarta jeans

himmelblå ruffle topp med en axel och svarta jeans
källa

Det här är en väldigt enkel och attraktiv affärsavslappnad outfit som du kan använda för att lysa påfallande på kontoret. För att uppnå detta utseende, använd en himmelblå topp med en axel med rufsksnitt. Kombinera toppen med svarta skinny jeans och rosa öppna mockaklackar. Slutligen lägg till en lila läderkoppling till mixen för ett ännu mer damliknande utseende.

Svart och vit vertikal randig ärmlös blus med en axel

svart och vit vertikal randig ärmlös blus med en axel
källa

För dig som vill se snygg och lite konstnärlig ut på jobbet, här är en härlig svartvit outfit som du kanske vill prova. Bär en svartvit randig topp med en axel och vita skinny jeans. Koppla ihop dem med klackar i svart läder och en svart koppling för att se elegant och professionell ut.

Ljusblå långärmad volangblus

ljusblå långärmad volangblus
källa

Detta är ett väldigt uppfriskande och elegant business casual look. För att uppnå detta kan du bära en ljusblå och vit randig långärmad ruffad blus med ena axeln. Kombinera blusen med blå skinny jeans och ljusrosa höga klackar. Använd en brun läderhandväska för att avsluta ditt utseende.

Vit rynkad topp med en axel och svart minikjol

vit volang topp med en axel och svart minikjol
källa

Här är en super chic outfit som kan få dig att se tunn och lång ut. Tricket är att bära en minikjol med en topp som passar perfekt. Till exempel kan du bära en vit ruffle topp med en axel och en svart minikjol. Använd ljusrosa ankelremmar med öppen tå för ett elegant och elegant utseende.

Svart sammet topp med smala byxor

Axelbandslös topp i svart sammet med smala byxor
källa

Detta är en väldigt fin och mörk helt svart outfit. För att uppnå detta enkla och fantastiska utseende, använd en axelbandslös svart sammetstopp med gamacher i svart läder. För skorna kan du bära svarta ankelstövlar i mocka för att komplettera klädseln på ett snyggt sätt.

Enärmad älskling svart topp med matchande skinny jeans

svart topp med en ärm och matchande smala jeans
källa

Här är en väldigt kreativt designad topp med en axel. I detalj är det en svart, långärmad, svart topp med en lång ärmringning. Du kan para ihop den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar med öppen tå. Bär en ljusrosa läderhandväska för att se mer damaktig ut och elegant.

Svart tröja utan axel med en mörkblå penna kjol med blommönster

svart stickad tröja med ena axeln och mörkblå penna kjol med blommönster
källa

För att forma denna glada och eleganta outfit kan du bära en svart stickad tröja med en axel som är halvskär. Du kan bära en svart tubtopp eller vit linne under tröjan för subtila och vackra lager. För resten av kläderna, bär en marinblå blyertspennakjol och svarta och silverklackar för att komplettera utseendet på ett elegant sätt.

Himmelblå chiffongtopp med smala jeans med muddar

Himmelblå chiffongtopp med smala jeans med muddar
källa

Att se mer ungdomlig och uppfriskande ut är att ha på sig något himmelblått ett mycket trevligt alternativ. Du kan till exempel ha en himmelsblå krusad chiffongtopp med en axel och mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par ljusrosa halmskor och en elfenbenstryckkoppling för att göra din outfit kreativ.

Svart-röd rosetryckt topp med randiga mini-shorts

svart och röd topp med rosatryck och randiga minishorts
källa

För att se varm och glad ut, prova den här svarta och röda volangtopp med en axel. Kombinera toppen med svarta och vita randiga minishorts. Använd en svart fotledsrem med öppen tå och en handväska i brunt läder för att komplettera detta luftiga utseende.

Vit ribbad topp med en axel och svarta, randiga shorts

vit ruffle topp med en axel och svarta randiga, flytande shorts
källa

För ett minimalistiskt och attraktivt affärsavslappnat utseende kan du bära en vit ruffle topp med en axel och svarta och vita lodräta randiga flytande minishorts. Koppla ihop dessa delar med ljusrosa ankelband i öppen tå och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera denna enkla men fantastiska outfit.

Här är idéerna med en axel topp outfit som ser bra ut och som inte alls är svåra att komma på. Kolla in dessa kläder och de bör utvidgas för att fortsätta expandera ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*