Hur man utformar elastiska midjeshorts

För dig som älskar att ha på dig jeansshorts hela tiden har jag idag något åt ​​dig som får dig att se snyggare och luftigare ut. Det är ingen tvekan om att denimshortsen kan få dig att se väldigt bra ut utan ansträngning. Men om alla spelar samtidigt är det en bra idé att lägga till variation i ditt outfit-spel. Idag ska jag prata med dig om hur du utformar de elastiska midjeshortsen. Även om de låter som något du skulle ha på dig hemma, är det faktiskt inte. Låt mig veta att du delar några av de bästa elastiska idéerna för midja med korta outfit jag har samlat.

Vit stickad topp med blå, elastisk midjeshorts


källa

Du kommer att bli förvånad över den här listan med outfitidéer som kan få dig att se både vacker och reserverad sexig ut. För att starta listan vill jag visa dig en sexig outfit som inte är så svår att ta av. Bär en vit stickad topp med spagettirem på toppen. Koppla ihop det med ett par blå elastiska mini-shorts. Bär vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Vit spagettitopp med snören och jeansshorts med blå resår i midjan

vit spagettitopp med snörning och blå jeansshorts med elastisk midja
källa

För att se ännu mer sexig ut kan du bära en vit spaghettitopp med en djup V-ringning som är färdig med snörning. Kombinera den med ett par jeansshorts med en unik elastisk midjedetalj. För skorna, ha ett par kala sandaler eller vita låga sneakers för att se uppfriskade och ungdomliga ut.

Vit ärmlös topp med en avslappnad passform och grå randiga minishorts med elastisk midja

vit ärmlös topp med en avslappnad passform och grå randiga minishorts med elastisk midja
källa

För att uppnå denna ytterligare mycket uppfriskande outfit kan du börja med den vita ärmlösa toppen med en avslappnad passform. Koppla ihop den med en ljusgrå och vit vertikalt randig elastisk mini-shorts med elastisk midja. Använd skorna ett par vita sandaler som passar perfekt till resten av kläderna.

Vit kort t-shirt med himmelsblå shorts med resår i midjan och mini manschetter

vit kort t-shirt med himmelsblå shorts med resår i midjan och mini manschetter
källa

För att uppnå denna ungdomliga och lågmälda sexiga outfit kan du bära en vit beskuren grafisk t-shirt med en ljusblå elastisk mini-bomullshorts med elastisk midja. Bär ett par vita träningsskor för skorna för att slutföra kläderna på ett avslappnat och rent sätt. Denna outfit är speciellt utformad för dig som försöker hårt för att få en smal midja.

Vit crop top med matchande flytande minishorts med blommönster

vit crop top med matchande flödande blommiga minishorts
källa

Detta är en perfekt outfit att bära till en strandklubb, speciellt om det inte är din sak att ha på sig en bikini. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit och rodnad blommig broderad crop top med matchande mini-flopshorts med elastisk midja och höghöjning. Koppla ihop dem med vita sandaler för att se extra uppfriskande ut.

Svartvitt stamtryckt crop top med matchande shorts i elastisk chiffonglinning

svart och vitt tribal tryckt crop topp med matchande elastiska chiffong midja shorts
källa

För att forma denna unika och snygga outfit kan du bära en formpassad crop top med en svart och vit stamgrimma. Kombinera den med en matchande resår i midjan i chiffong. För skorna, ha på dig ett par vita ankelremmar med öppen tå för att komplettera denna eleganta och eleganta cocktailparty.

Vit ribbad oversized stickad tröja med mini chiffongshorts med resår i midjan och rosa slips framtill

vit ribbad överdimensionerad stickad tröja med rosa slips mini chiffongshorts med resår i midjan
källa

För att forma denna mysiga och luftiga outfit kan du bära en vit oversize ribstickad tröja som fokus för din outfit. Koppla ihop den med rodnande mini-chiffongshorts med en rosa slipsfront för att se vackrare och damigare ut. Använd ett par rosa, rundade tåklackar för att skorna ska se extra feminina och söta ut.

Svartvit randig spagettitopp med en öppen rygg och matchande flytande shorts

svart och vit randig spaghettitopp med öppen rygg och matchande flytande shorts
källa

För att skapa denna intressanta och sexiga svartvita outfit som du definitivt kan bära till en cocktailparty, börja med den svartvita randiga spaghettitoppen med en öppen rygg. Koppla ihop den med en flytande, matchande minikort. Använd ett par svarta öppna tåklackar med fotledsremmar för att skorna ska komplettera klädseln med elegans.

Vit undertröja med djup V-ringning och gröna shorts med hög slips framtill

vit camisole med djup V-ringning och gröna shorts med hög knytning fram
källa

För att forma denna uppfriskande och konstnärliga outfit kan du bära en vit camisole med en djup V-ringning för toppen. Kombinera den med en grön, hög midja, elastisk midja kort fram. Bär ett par kala sandaler för dina skor. Lägg till en vit stråhatt i mixen för en uppfriskande finish.

Grå tröja med svart ullkavaj och roségulds mini-shorts

grå tröja med svart ullkavaj och roségulds mini-shorts
källa

Här är en blank och lite unisex outfit som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty. För att forma denna outfit kan du bära en svart överdimensionerad blazer med en grå tröja. Kombinera dem med en resår i midjan i rosaguld. Ett par svarta ballerinaskor för dina skor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Vit, beskuren t-shirt med svarta shorts med elastisk midja

vit, beskuren, monterad t-shirt med svarta, elastiska midjeshorts
källa

För dig som vill visa upp din smala midja på ett helt naturligt sätt är denna outfit perfekt för dig. Bär en vit, lite beskuren, figur-kramande T-shirt för toppen. Koppla ihop den med svarta mini-shorts med hög midja, elastisk midja så att du ser lång och smal ut. Använd svarta ballerinor för att göra utseendet komplett.

Svart kort t-shirt med matchande mini-bomullsshorts

svart kort t-shirt med matchande mini bomullshorts
källa

Detta är en lite sportigare version av den tidigare klädseln. För toppen bör du ha en svart kort t-shirt med vita och röda randiga detaljer. Koppla ihop det med ett par svarta minishorts. För skorna kan du bära ett par vita sneakers istället för klackar för att se mer ungdomlig och sportig ut.

Grå framficka-T-shirt med stamtryckta elastiska midjeshorts

grå t-shirt framficka med tribal tryckta mini shorts med elastisk midja
källa

För att skapa det snygga och luftiga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en lite överdimensionerad grå t-shirt framficka med en svartvitt mini-tribal tryck midja shorts. Kombinera dem med ett par nakna sandaler för en uppfriskande och ren finish på utseendet.

Här är outfitidéerna för elastiska midjeshorts som kan hjälpa dig att se luftig och smal ut. Försök byta ut dina jeanshorts med de ovan och då för att lägga till spänning i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*