Hur man utformar dubbade tossor

Hur man utformar dubbade tossor

Ibland är det bara kul att få fram den lite kantiga sidan i dig genom att bära något väldigt mörkt och grovt. Idag ska jag specifikt prata om hur man bär de dubbade stövlarna, något som kan få dig att känna den nervösa och mörka känslan jag pratar om. Du kan vara lite tveksam när du bär dem eftersom de ser annorlunda ut och märks. Men du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att para ihop dem med avslappnade kläder som skinny jeans och skiftklänningar. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för nitkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit ribbad tjock tröja med blå jeansshorts och svarta studded stövlar


källa

För att starta listan över snygga outfitidéer ska jag visa dig ett mysigt och ungdomligt utseende. För att uppnå denna outfit, slå ihop en ljusgrå, stickad tröja med blå rippade jeansshorts. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar med fotknappar för att se lite grova och kantiga ut.

Svart skinnjacka med vit mini-shift-klänning och läderstövlar

svart skinnjacka med vit miniklänning och läderstövlar
källa

Här är en svartvit outfit som kan få dig att se snygg och vacker ut samtidigt. För att forma denna outfit kan du bära en vit mini shift chiffongklänning med en svart slim fit skinnjacka för att se snygg och smal ut. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar för att komplettera det här supercoola och minimalistiska utseendet.

Svart skinnjacka med grå t-shirt och smala jeans

svart skinnjacka med grå t-shirt och smala jeans
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna eleganta och snygga outfit. Använd en grå grafisk t-shirt med en svart beskuren och passande skinnjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna, använd bara ett par svarta och silverpiggade stövlar för att slutföra kläderna.

Grå militärjacka med svart damask och läderstövlar

grå militärjacka med svarta damaskar och dubbade stövlar
källa

För att uppnå denna snygga och rena outfit kan du bära en vit t-shirt med en grå militärjacka på toppen. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor för att se smala och smala ut. Bär ett par svarta läderstövlar med skorna för att ge en snygg touch till utseendet.

Svart maxijacka med veckad midikjol och högklackade ankelstövlar med stjärna

svart maxi-jacka med veckad midikjol och stjärnklackade ankelstövlar med klackar
källa

Det här är den sortens svarta outfit som kan få dig att se cool, mörk och rolig att bära på en cocktailparty då och då. Bär en svart blus med en svart långjacka för toppen. Kombinera dem med en svart midi veckad kjol. Bär ett par svarta dubbade stjärnaformade fotkängor för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka i skinn med belagda skinny jeans

svart lädermotojacka med belagda smala jeans
källa

Detta är en överraskande mysig helt svart outfit som kan få dig att se smal och vacker ut. Bär en svart tröja med hög hals, svart skinnjacka och halsduk i fuskpäls för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se smala och eleganta ut. Bär ett par svarta läderfodral med blixtlås med dina skor för att komplettera utseendet.

Bikerjacka med smala jeans och svarta läderstövlar

Bikerjacka med smala jeans och svarta läderstövlar
källa

Det här är en super chic svart business casual look som kan få dig att se elegant och lite kraftfull ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit blus på toppen med en svart bikerjacka. Kombinera dem med svarta, vaxade skinny jeans. Bär en svart läderhandväska och svarta fotkängor för att göra utseendet komplett.

Svartvit randig pojkvänkavaj med knappväst

svartvit randig pojkvänblazer med knappväst
källa

Det här är en snygg och unik outfit som du vill ha på dig för en avslappnad fest. För att forma denna outfit kan du bära en vit väst med knappar och en svart och vit randig överdimensionerad pojkvänjacka. Team dem med ljusblå beskurna mamma jeans. Använd ett par svarta fotkängor så att skorna ser extra snygga ut.

Grå oversized bomberjacka med huva med svarta leggings och stövlar

grå oversized bomberjacka med huva, svarta leggings och stövlar
källa

För att uppnå detta snygga och uppfriskande utseende, här är vad du vill göra. För toppen kan du bära en vit blus med en grå lång bomberjacka med huva. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta dubbade ankelstövlar för skorna för att ge en kantig touch till det övergripande utseendet.

Vit kavaj med blus och svarta skinny jeans

vit kavaj med blus och svarta skinny jeans
källa

Detta är en härlig konstnärlig vit och svart outfit som får dig att se snygg och vacker ut på jobbet. Du kan bära en vit chiffongblus med en vit kavajjacka med denna outfit. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För resten av utseendet, bära en svart läderhandväska och ett par svarta besatta stövlar.

Grå tröja med mini wrap kjol och studded stövlar

grå tröja med mini wrap kjol och studded stövlar
källa

Denna outfit använder en mycket fin och unik färgkombination av grå, gul och svart. För att tillämpa dessa färger på din outfit, samla en grå stickad tröja med en grå wrap kjol. Kombinera den med en ljusgul handväska för en glad touch. Bär ett par svarta dubbade fotkängor för kontrast.

Vit blus med klockärmar, blå jeansjacka och pinnar med stövlar

vit klockärmad blus med blå jeansjacka och pinnar med stövlar
källa

För att forma detta snygga och ungdomliga utseende kan du bära en vit chiffongblus med en blå jeansjacka på toppen. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Slutligen ha på dig en snygg svart studded axelväska och ett par svarta studded ankelstövlar för att se super stilig ut.

Svart och vit randig miniklänning med spetsiga läder tåstövlar

svartvit randig miniklänning med spetsiga stövlar i läder
källa

Detta är en väldigt enkel och ren outfit att ha på sig på fredagar. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit och svart vidrandig långärmad miniklänning. Koppla ihop det med ett par svarta tossor för att komplettera det härliga utseendet.

Här är de prydda idéerna med ankelstövlar som kan hjälpa dig att se snygg och attraktiv ut. De är verkligen inte så svåra att dra ut som de kanske låter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*