Hur man utformar denimshorts

Jeansshortsen får dig att se lätt och ungdomlig ut. Inte bara det, de är också väldigt lätta att utforma. Vanligtvis är allt du behöver göra att ha på dig ett par jeansshorts med skjorta och sneakers och du ser full av energi och uppfriskning. Ändå vill jag visa dig ett bredare utbud av sätt att se ännu bättre ut. Med detta i åtanke har jag sammanställt en lista med några riktigt fina denimshorts-outfitidéer som jag ska visa dig.

Jeansshorts med vit t-shirt


källa

Låt oss börja den här uppfriskande listan med ett mycket typiskt sätt att utforma jeansshortsen. För att uppnå detta klassiska utseende är allt du behöver göra att ha en vanlig vit t-shirt eller vit tryckt t-shirt och toppa den med blå jeansshorts. Bär bruna sandaler för en uppfriskande och feminin touch till utseendet.

Ärmlös topp med grå och vit mock-halsringning och jeansshorts

Ärmlösa denimshorts med grå och vit ståkrage
källa

På tal om det klassiska utseendet kan kombinationen av jeansshorts och vita sneakers inte förbises. För att uppnå det uppfriskande och ungdomliga utseendet kan du bära en ärmlös grå och vit mock-topp, blå jeansshorts och vita sneakers.

Blå jeansshorts med vit, beskuren T-shirt

blå jeans overall shorts vit kort t-shirt
källa

Du kan också utforma jeansshortsen så att de ser sexiga ut. Allt du behöver göra är att kombinera de blå jeansshortsen med en kort vit T-shirt. På det sättet, om folk såg dig från sidan, skulle du bara visa lite hud. Bär vita sandaler för skorna så att outfit ser ännu mer uppfriskande ut.

Vita jeansshorts med ärmlös svart crop topp

vit jeansshorts svart ärmlös crop topp
källa

Även om den till synes standardfärgen på jeansshorts som jeans är blå, finns det andra mindre populära färger som också ser bra ut. Till exempel kan du bära vita jeansshorts med en svart ärmlös crop topp och en svart och vit låg topp konversation för en snygg och lågmäld sexig look. Du kan till och med ha en svart basebollkeps för att se sportigare ut.

Bär den med en vit och svart randig linne

vit och svart randig linne
källa

Som du kan se från föregående outfit är ett uppfriskande sätt att bära denimshortsen att para ihop dem med en ärmlös topp. En vit och svart randig linne väljs för denna outfit. Koppla bara ihop bitarna med vita sneakers för att komplettera outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Svartvit randig långärmad t-shirt med jeansshorts

svarta och vita randiga långärmade t-shirt jeansshorts
källa

Efter att ha tittat på några kläder med en randig topp är det dags att nämna den ikoniska svartvita randiga långärmade T-shirt. Du kan helt enkelt para ihop den med jeansshorts och vita sneakers för att se avslappnad, uppfriskande och ungdomlig ut.

Bär med svart och vit prickig skjorta

Svart och vit prickig skjorta
källa

Du borde nu ha en ganska bra uppfattning om hur du nonchalant utformar jeansshortsen med t-shirts och ärmlösa toppar. Låt oss nu göra en 180 graders vridning och se hur de ser ut med skjortorna knäppta. I det här fallet är en svart och vit prickig skjorta vald för att matcha de blå jeansshortsen. En burgundy infinity-halsduk, svarta strumpor och svarta oxfordskor är ett trevligt komplement till ditt utseende.

Blå jeansshorts med kortärmad skjorta i leopardmönster

Blå kortärmad skjorta i denimshorts med leopardmönster
källa

För ett mer kreativt utseende kan du bära blå jeansshorts med kortärmad skjorta med leopardmönster och knappar. För skorna, ha ett par vita höga Converse för att komplettera detta unika och vackra utseende.

Använd den med en vit tryckt t-shirt och kungsblå ankelstövlar av plast

Vit tryckt T-shirt, fotbollsstövlar i kungsblå plast
källa

Ett sätt att se vackert och reserverat sexigt ut utan att visa någon hud är att ha på sig ett par blå jeansshorts och låta ena sidan hänga över axlarna. Du kan bära hela shortsen med en vit t-shirt och ett par kungsblå ankelstövlar av plast för att komplettera klädseln i stil.

Ljusblå jeansshorts med en svart, kort t-shirt med blommönster

Ljusblå jeansshorts, svart kort t-shirt med blommigt tryck
källa

Om du vill se mer glad ut är det ett bra sätt att lägga till blommiga detaljer i din outfit. Till exempel kan du bära en svart blommig beskuren T-shirt och jeansshorts för ett roligt och ungdomligt utseende. Bär vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Bär den med en vit ärmlös topp och en rutig pojkvänskjorta som knyts runt midjan

vit ärmlös topprutad pojkvänskjorta knuten runt midjan
källa

Ibland är det de små detaljerna som tar utrustningen till en annan nivå. För denna outfit är den snygga lilla detaljer den röda och vita rutiga pojkvänströjan som är knuten runt midjan. Bär den med blå denimshorts, en vit ärmlös topp och kamel mocka klackar ankel stövlar för en snygg look.

Jeansshorts med vit blus utan axel

Jeansshorts vita från axelblusen
källa

Förutom att bära en crop top kan du också se sexig ut med jeansshorts genom att bära dem med en av axelblusen, som den vita för denna outfit. För skorna, använd bara vita sneakers eller vita sandaler för en avslappnad och minimalistisk look. Denna outfit är speciellt designad för dig som har fina axlar och krageben.

Bär med en vit basebollkeps och svart kofta knuten runt midjan

vit basebollkeps svart kofta bunden runt midjan
källa

Här är en intressant och vacker outfit som visar hur man bär en basebollkeps med klackar. Du kan helt enkelt ha på dig en vit ärmlös t-shirt med blå jeansshorts. Team dem med en vit basebollkeps och vita spetsiga klackar. Du kan till och med binda en svart kofta runt midjan för att se elegant ut.

Övergripande shorts med prickig skjorta och vit kavaj

Övergripande shorts prickig skjorta vit kavaj
källa

Denna outfit är ett mycket kreativt och framgångsrikt försök att integrera jeansshortsen i en arbetsdräkt. I detalj kombineras hela shortsen med en vit och svart skjorta med prickar och en vit kavaj. Kombinera dem med ljusrosa spetsiga klackar för en feminin touch.

Bär med vit topp och svart kofta

vit svart kofta
källa

För en ungdomlig och flickaktig avslappnad arbetsdräkt kan du bära jeansshortsen med en vit T-shirt och en svart kofta. Koppla ihop dem med svarta sandaler och en silverfärgad kedja för att se lite mer elegant ut.

Blå jeansshorts med en svart halvtransparent mesh-topp


källa

För ett sexigt utseende kan du helt enkelt kombinera de blå jeansshortsen med en svart halvtransparent långärmad mesh-topp. Kombinera dessa bitar med svarta spetsiga klackar för att se ännu mer feminin ut.

Här är jeansshortsidéidéerna som ser riktigt bra ut och är väldigt lätta att ta av. Jag rekommenderar starkt att du testar dem och ser om någon av dessa kläder får dig att se ungdomlig och uppfriskande ut som de designades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*