Hur man utformar denimshorts med hög stigning

För att se extra lång och smal ut är det en bra idé att bära shorts med hög denim. Med ”skyskrapa” menar jag de jeansshorts som kan täcka din navel. Med andra ord, när du parar en crop top med höghusbyxor i jeans, visar du bara lite hud utan att visa din navel. Detta gör att du kan flytta midjan visuellt och se väldigt smal ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för skyskrapa jean shorts. Låt oss hoppa direkt in.

Vit slim fit grafisk T-shirt med blå denim shorts


källa

För att starta den här listan över fantastiska outfitidéer, ska jag först visa dig denna figurkramande, lågmälda, sexiga och ungdomliga look. För att uppnå detta utseende kan du ha en vit och orange grafisk t-shirt med ett par blå tunna mini-jeansshorts. För skorna kan du bära ett par vita låga sneakers för att komplettera utseendet.

Grå midiknappskjorta med svart linne och denim shorts

grå midiskjorta med knappar, svart linne och hög denimshorts
källa

Denna outfit visar ett luftigt sätt att klä sig på. För att forma det här utseendet kan du bära en gråknappad longline-tunikatröja och bära den som kofta. Kombinera den med en svart linne och blå jeansshorts. Bär ett par svarta balettlägenheter till dina skor. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för en elegant touch.

Vit skjorta med knappar och svarta jeansshorts med knappfickor

vit skjorta med knappar och svarta jeansshorts med svart knappfäste
källa

För att forma denna uppfriskande och attraktiva business casual outfit kan du helt enkelt ha på dig en avslappnad vit skjorta till toppen. Koppla ihop den med en svart, hög midja denim-shorts, som är utrustad med en cool knappvänd design. För skorna, ha ett par ljusrosa sandaler för att slutföra utseendet.

Svart och vit blommig chiffongkappa och crop top

Chiffongkappa med blommönster i svartvitt och en crop top
källa

Detta är en väldigt unik och konstnärlig outfit som du kanske vill ha på dig för en avslappnad strand-hangout. För att forma det här utseendet kan du bära en svart beskuren linne med svarta höga jeansshorts. Kombinera den med en svartvit chiffongkofta med blommigt tryck. Bär ett par svarta sandaler för att se extra snygg ut.

Svart figursydd linne med jeansshorts med högt bälte och ärmslut

svart figursydd linne med höga jeansshorts med bälte och muddar
källa

För de av er som är i mycket bra form, det finns verkligen inte mycket du behöver göra för att se bäst ut. Du kan till exempel bara ha på dig en svart, formfärgad linne med ljusblå höjd jeansshorts med ärmslut. Ett svart läderbälte och ett par vita sneakers är ett säkert sätt att avsluta din outfit.

Svart och vit randig t-shirt med en halsringning och ljusblå, otvättade höghorts

svart och vit randig t-shirt med scoop halsringning och ljusblå, otvättade höghusar
källa

För att forma det avslappnade och ungdomliga utseendet kan du börja med den svartvita randiga långärmade t-skjortan med en urringning. Kombinera den med en ljusblå, otvättad mini-jeansshorts med byxor med hög kropp. Bär ett svart matt läderbälte och ett par vita sandaler för att se snygg och uppfriskande ut.

Svart och vit chiffongskjorta med leopardmönster och jeansshorts

svart och vit chiffongskjorta med leopardmönster och jeansshorts
källa

För att uppnå det lite mer mogna utseendet här är vad du vill göra. Bär en svart och vit cheetah-tryckskjorta för toppen. Kombinera den med ett par blå höghöjdsshorts. För skorna kan du bara bära ett par svarta balettlägenheter för att komplettera kläderna snyggt.

Vit formfitting kort linne med blå höghöjd mini-shorts

vit, figur-kramande, kort linne med blå mini-jeansshorts
källa

Här är en annan outfit som är speciellt för dig som är i bra form. För att forma denna outfit kan du bära en vit litet beskuren linne. Koppla ihop den med en ljusblå denimshorts med hög midja. För skorna, ha på dig ett par ljusrosa sandaler för att komplettera utseendet.

Vit linneskjorta med avslappnad passform och knappar och rippade blå jeansshorts

vit, löst sittande linnetröja med rippade blå jeansshorts
källa

För att uppnå det snygga och attraktiva affärsavslappnade utseendet kan du bära en avslappnad fit vit eller blekrosa, knappad långärmad linneskjorta på toppen. Kombinera det med ett par nödställda blå jeansshorts. Bär bara ett par ljusrosa ballerinor eller lägenheter för skorna för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Vit chiffonglinne med ljusgrå väst och jeansshorts

vit chiffonglinne med ljusgrå väst och jeansshorts
källa

För att uppnå detta snygga och konstnärliga utseende måste du använda några smarta skiktningstrick. I detalj kan du bära en vit chiffonglinne med en ljusgrå långvästväst. Kombinera dem med blå jeansshorts med höga camisoles och manschetter. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och snygga ut.

Blus med svart och rosa rosatryck, mini-shorts och spetsig tåklack

Blus med svart och rosa rosatryck, mini-shorts och spetsiga klackar
källa

För att uppnå denna ladylike outfit här är vad du vill göra. För toppen bör du ha en långärmad chiffongblus med svart och rosa rosatryck. Koppla ihop den med ett par ljusblå mini-jeansshorts. Bär ett par silver metalliska klackar med spetsiga tår för att se extra märkbara ut. Den stickade axelväskan passar förvånansvärt bra med resten av outfit.

Grå tröja med båthals och ljusblå, uppdragna jeansshorts

grå tröja med båthals och ljusblå, uppdragna jeansshorts
källa

För att uppnå detta enkla, mysiga och ungdomliga utseende kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja på toppen med en avslappnad passform. Kombinera det med ett par ljusblå jeansshorts. Använd vita sneakers för skorna för att komplettera utseendet.

Röd och marinblå rutig pojkvänströja med höga shorts och stövlar

röd och svart rutig pojkvänskjorta med höga shorts och stövlar
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende kan du bära en röd och marinblå rutig pojkvänskjorta. Bär den med ett par ljusblå höjd jeansshorts. Bär ett par svarta läderstridsstövlar för dina skor för att göra utseendet komplett.

Här är skyskrapan jean shorts outfit idéer som du kanske är intresserad av. Prova dem och njut av ditt nya långa och smala utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*