Hur man utformar Criss Cross Top

För det mesta kommer en korsad topp i form av en djup V-ringad topp och får dig att se sexig och snygg ut samtidigt. Det är bäst om det är en del av en väldigt enkel outfit, till exempel en outfit som endast består av korsade toppar, jeans och skor. Ändå finns det fortfarande gott om utrymme att leka med outfit och stil. För att få en bra start har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna för criss cross top outfit. Låt oss titta på dem nu.

Blush Pink Criss Cross Top med rippade jeans


källa

För att starta dig från listan ska jag visa dig en som ser snygg, avslappnad och viktigast av allt är väldigt lätt att ta på sig istället för att visa dig de ikoniska criss cross-outfits med en djup V-ringning. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en rodnande rosa kors-t-shirt med rippade skinny jeans. Använd grå mocka lårhöga stövlar för att komplettera outfit med en extra snygg touch.

Svart korsad topp med djup V-ringning och blå jeans

svart criss cross blå jeans med djup V-ringning
källa

Naturligtvis kommer jag att nämna denna ikoniska och klassiska svarta korsöverdel med en djup V-ringning. För styling kan du helt enkelt para ihop den med blå jeans och nakna sandaler för en minimalistisk och elegant look. Det här är den typ av outfit som du kan ha på dig för tjejkvällar.

Olivgrön Criss Cross långärmad tunika-topp

olivgrön Criss Cross långärmad tunikatopp
källa

Prova denna oliv- och vita outfit för ett mer uppfriskande utseende. Om du gillar vita jeans bör du känna till att vita jeans är väldigt bra för att få din outfit att se unik och feminin ut. Här för den här vackra outfit kombineras de vita skinny jeansen med en grön topp med tunika. Koppla ihop dem med bruna läderstövlar och en rutig trähalsduk för att ta kläderna till en ny nivå.

Rosa snörning långärmad T-shirt med jeans

rosa snörning långärmad t-shirt jeans
källa

För ett avslappnat och snyggt streetlook kan du helt enkelt bära en rosa kors-långärmad t-shirt som har en låg nyckel, sexig, djup v-ringning. Koppla ihop den med blå raka jeans och bruna läderstövlar för en extra snygg twist.

Vit criss cross crop top med pojkvänskjorta

vit criss cross crop top pojkvänskjorta
källa

Den här vita skördetoppen är nästan som en bralette. Oavsett vad du exakt kallar det har den en vacker korsdesign som får dig att se sexig och attraktiv ut. Bär en vit rutig pojkvänskjorta över crop top för en snygg lagrad outfit. Kombinera bitarna väldigt intressant med mamma-jeans och vita sneakers för att komplettera outfit på ett unikt och coolt sätt.

Vit spetsig t-shirt med smal passform och grå jeans

vita skinny jeans med smal passform
källa

För en outfit som är mer diskret och har en varmare nyans, överväga denna eleganta street outfit. För att uppnå detta utseende, lag en vit snörning långärmad t-shirt med grå skinny jeans. Kombinera dem med ljusrosa klackar med öppen tå och en rosa läderhandväska för ett feminint utseende. Du kan också bära en vit skinnjacka för att ge mer stil till kläderna.

Svart topp med djup V-ringning och mockaskridskor

svart mockaskridskjol med djup V-ringning
källa

Det är faktiskt ganska sällsynt att se en mockakjol och denna outfit är en perfekt demonstration av hur man bär den vackert. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en kamel-mocka-skater kjol och en svart snörning djup v-ringning. När det gäller skorna kan du vara väldigt kreativ och snygg genom att ha på dig ett par mellankalvbruna läderstövlar över ett par grå knästrumpor.

Svart snörningstopp med blå tvättade smala jeans

svart snörade, blåttvättade skinny jeans
källa

Detta är ett mycket ikoniskt och tidlöst sätt att utforma ett svart kors. Du kan bära denna svarta topp med en djup V-ringning med blåttvättade skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta mockaskor och en svart läderhandväska för ett enkelt, men ändå vackert och sexigt sätt att slutföra din outfit.

Vit Criss Cross Wrap Crop Top med Flower Mini Kjol

White Criss Cross Wrap Crop Top Flowers Mini Kjol
källa

Jag måste sätta denna outfit här för att visa dig att en korsad topp inte alltid behöver vara en spetstopp. Tvärdesignen kan också integreras i en omslagstopp. För att bygga en vacker och sexig outfit runt den här vita criss cross wrap top kan du helt enkelt bära en blå blommig utsvängd minikjol. För skorna passar de nakna sandalerna perfekt med resten av kläderna.

Grå randig Criss Cross-t-shirt med jeansshorts

grå randig criss cross t-shirt jeansshorts
källa

För en uppfriskande och ungdomlig sommardräkt kan du bära en grå randig kors-t-shirt med en rippad och mini jean shorts. Koppla bara ihop outfit med vita sneakers för en avslappnad känsla. Denna outfit är bara en lite justerad version av din typiska sommardräkt, men den subtila skillnaden kan verkligen göra att du sticker ut från mängden.

Blush Pink Criss Cross Neck Off Shoulder Blus

rodna rosa criss cross neck från axelblusen
källa

För att uppnå ett elegant och damligt utseende är här en enkel outfit som faktiskt är väldigt lätt att ta av. Med blå skinny jeans kan du helt enkelt ha en rodnad, rosa, korsad hals över axeln. För skorna skulle antingen rosa spetsiga tåpumpar eller nakna sandaler fungera mycket bra. Så enkelt som den här kläderna låter fungerar bitarna bara felfritt tillsammans för att bilda en otrolig outfit.

Bourgogne djup V-ringning från axeltopp med vita jeans

Bourgogne djup V-ringning gjord av vita jeans utan axel
källa

Detta är faktiskt mer än ett kors. Den har så många remmar att jag till och med skulle kalla det en utskuren topp. Bär den här vinrött topp med vita skinny jeans och ljusrosa klackar för en feminin och kausal street outfit.

Burgundy Skinny Fit tunika topp med lång ärm

Burgundy Skinny Fit tunika topp med lång ärm
källa

För dig som inte vill ha en sexig outfit med en djup v-ringning där det finns en scoop neck outfit som är väldigt lätt att ta av. Det är en vinröd, smalt skuren tunikatopp. Kombinera den med mörkblå skinny jeans och svarta ballerinor för en avslappnad och feminin outfit.

Criss Cross Grå Crop Top med snörning

Criss Cross Lacing Back Grey Crop Top
källa

Den här sexiga grå skördetoppen har korsmönstret på baksidan. Du kan bära den med blå skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och sexig outfit.

Vit, ribbad, smal passform criss cross tröja med svarta jeans

vit ribbad skinny fit criss cross tröja svarta jeans
källa

Om du har lagt ned mycket ansträngningar för att hålla dig i god form kan du visa upp dina kurvor genom att bära den här vita, ribbade tröjan med smal passform som kommer med korsformad design med V-ringning framtill. Kombinera den med svarta, rippade skinny jeans och öppna läderstövlar för att ge outfit en snygg touch.

Här är cross-top-outfitidéerna som jag ville dela med dig. Ja, du kan behöva visa hud och kan vara svårare att dra av. Men du vet aldrig vad resultatet blir om du inte försöker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*