Hur man utformar Corduroy Mini Kjol

För att se smal och vacker ut är corduroy mini-kjolen ett element som är väldigt lätt att ta av och hjälper dig med detta. Den har vanligtvis en snitt med hög midja som fördubblar effekten av att du ser lång och smal ut genom att flytta midjan uppåt och låta dig visa upp många av dina ben. Det stora pluset med det är att det är väldigt enkelt att utforma. Du kan helt enkelt ta på dig en skjorta eller tröja och kombinera den med den för att producera något som ser åtminstone över genomsnittet. För att visa dig fler sätt att se ännu bättre ut, har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna i minikjol för corduroy för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå t-shirt med scoop hals och mörkblå minikord kjol


källa

Låt mig börja den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer med en relativt ungdomlig och snygg outfit. För att forma denna outfit kan du bära en grå t-shirt med scoop neck och para ihop den med en marinblå minikjol med hög midja. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att se både snygga och eleganta ut.

Vit tryckt T-shirt med en grå corduroy mini kjol och höga stövlar

vit tryckt T-shirt med grå corduroy mini kjol och overknee stövlar
källa

För att skapa det enkla och avslappnade gatutseendet kan du bära en vit grafisk t-shirt för toppen. Kombinera den med en grå höghöjd i minikjol i corduroy. För att göra denna outfit mer elegant och attraktiv kan du bära ett par bruna mockaskor för att komplettera utseendet.

Svart tröja med rund hals och minikjol gjord av vinröd röd sladd

svart, passande tröja med rund halsringning och vinröd corduroy mini kjol
källa

För att se super chic ut och ändå hålla dig minimal kan du klä dig här. Använd en svart stickad tröja med rund hals och en svart choker för toppen. Kombinera dem med en vinröd minikorduroykjol med knappdetaljer fram. Avsluta med ett par svarta mocka över knästövlarna för extra stil.

Svart passformströja med mock Neck och Burgundy Skater Button Mini-kjol fram

svart, figur-kramad tröja med stand-up krage och burgundy-färgad minikjol med knapplås framtill
källa

För att uppnå detta relativt mogna och feminina utseende kan du bära en svart, figurkramande, stickad tröja med en mock hals för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med en vinröd skaterkjol. Bär svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att se feminina och snygga ut samtidigt.

Svart halvärmad tröja med mock-halsringning och brun minikjol i corduroy framtill

svart mock-neck tröja med halva ärmar och brun corduroy mini kjol med knappfäste
källa

För att forma detta mysiga och snygga utseende kan du använda den enkla färgkombinationen svart och brunt. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en svart halvärmad tröja med mock-hals. Koppla ihop den med en brun, hög midja, knäpp mot minikordjordkjol. Använd svarta strumpor och ett par svarta oxfordläderskor för att se snygga och snygga ut.

Vit skjorta med knappar och grå minikjol med resår i midjan

vit skjorta med knappar och grå minikjol med resår i midjan
källa

För att se superavslappnad ut kan du bara hålla skuggan ljus genom att bära denna vita och grå outfit. För detaljer, använd en vit skjorta med knappar och en grå, löst sittande mini-kordkjolskjol som kärnan i outfit. En crossbody-väska i brunt läder och runda tåläder i svart läder är det perfekta ackompanjemanget för ditt utseende.

Svartvitt tryckt chiffongblus med brun minikjol med knappfickor

svartvitt tryckt chiffongblus med en brun minikjol med knappfickor
källa

För att forma denna kreativt designade outfit kan du bära en svartvitt tryckt skjorta med knappar som fokus för outfit. För styling kan du para ihop den med en ljusbrun minikjol i corduroy med en knappfäste och svarta stövlar i läder för att göra utseendet på ett enkelt och snyggt sätt.

Svart och vit randig T-shirt med en grå mini corduroy kjol

svartvitt randig t-shirt med grå minikordkjol
källa

Detta är en annan avslappnad street outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en svartvit randig kortärmad T-shirt för toppen. Kombinera den med en grå höghöjd corduroy-minikjol. För skorna kan du bära antingen vita sneakers eller ett par grå mockaskor. Båda skulle fungera mycket bra.

Vit tryckt t-shirt med en grön corduroy kjol och bruna stövlar

vit tryckt T-shirt med grön corduroy kjol och bruna stövlar
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se både ungdomlig och snygg ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit grafisk tee med en grön minikorduroy kjol med hög midja. Nu kommer den snygga delen. Istället för sneakers bör du ha ett par bruna knähöga läderstövlar för att se snygga och eleganta ut.

Svart mock Neck tröja med läder biker jacka

svart mock Neck tröja med läder biker jacka
källa

För att skapa detta snygga och coola utseende är det enkelt att lägga lite läder till mixen. För att forma det här utseendet kan du bära en svart mock-tröja med en svart skinnjacka. Team dem med en brun minikjol och ett svart läderbälte. Koppla ihop dem med svarta strumpor och korta svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Svart tröja med mock hals och passform med grå, midjekjol med hög midja

svart, figur-kramad tröja med stand-up krage och grå, midjekjol med hög midja
källa

För att uppnå detta enkla och lågmälda attraktiva utseende kan du börja med en svart figur-kramad stickad tröja som låter dig visa upp några kurvor. Koppla ihop den med en grå minikjol på framsidan. För skorna, ha ett par svarta stövletter i läder för att se snygga och smala ut.

Grå tjock tröja med en axel och ljusbrun minikjol

grå axelbandslös tröja med en ljusbrun minikjol
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln att bära till en cocktailparty kan du bära en grå en-axel-tröja som mittpunkten för din outfit. Kombinera den med en ljusbrun höghöjd corduroy mini kjol. Bär ett par svarta läderstövletter med klack för att hålla din outfit snygg och snygg.

Grå, ribbad, grovstickad tröja med en brun minikjol i corduroy

grå, ribbad, grovstickad tröja med brun minikjol i corduroy
källa

För att se snyggt och mysigt ut kan du bara ha på dig en grå ribbad tjock tröja med en brun minikorduroykjol. Kombinera dessa bitar med svarta strumpor och svarta läderskor.

Här är corduroy mini kjol outfit idéer som kan hjälpa dig att se mycket vacker och djupt naturligt. Prova dem och se om de kan lyfta fram den bästa delen av din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*