Hur man utformar Corduroy-jacka

Hur man utformar Corduroy-jacka

Många anser att corduroyjackan är något som håller dig varm men bara ser genomsnittlig ut. Jag skulle hävda att det ser minst lika bra ut som det är funktionellt. Faktum är att huvudsyftet med att skriva detta blogginlägg är att visa dig hur en corduroy-jacka kan se fantastisk ut. I det här blogginlägget visar jag några av de bästa sätten att bära en corduroy-jacka. Låt oss titta på dem nu.

Brun pälskrage corduroy jacka med svart skater kjol


källa

Jag börjar listan med en snygg och avslappnad street outfit. Som du kanske har använt tidigare, gör en vit t-shirt, svart skridskoåkare och vita sneakers en riktigt cool sommardräkt. På hösten eller våren brukar du ha en jeansjacka med din outfit. Låt oss nu göra kläderna lite mer feminina genom att byta ut denimjackan med en corduroyjacka med en brun pälskrage. Resultatet är ett snyggt och bedårande utseende.

Brun corduroy-kavaj med svartvitt randig skjorta

svart och vit randig skjorta med brun kordfluga-kavaj
källa

Ett annat sätt att utforma det är att bära en kavajkavaj som ersätter din kavaj i din arbetsdräkt. Den professionella looken gör att du känner dig varmare. Som ett exempel på en sådan klädsel, använd en brun kavajkavaj med en svartvit randig skjorta med knappar som topp. Kombinera dem med smala jeans och bruna loafers för det jordnära, professionella utseendet.

Brun corduroy jacka med Heather Grey tröja

brun corduroy jacka, fläckig grå tröja
källa

Här är en annan arbetsdräkt, men den här ser lite mer formell och feminin ut. På toppen bär du en vit skjorta med knappar, en gråmelerad tröja och en brun corduroyjacka. Ett par skinny jeans och bruna oxfordskor är ett bra komplement till det här utseendet. För en särskilt feminin touch kan du byta ut den bruna jackan med en corduroy-jacka med en pälskrage.

Brun pälskragejacka med vit och rosa randig t-shirt

brun pälskrage jacka vit och rosa randig t-shirt
källa

Människor kallar de höga midjan ljusblå jeans ”mamma jeans” på grund av den lite tjocka snittet. Logiskt sett bör en corduroy-jacka kallas ”mom jeans” eftersom den vanligtvis är lite överdimensionerad och skrymmande. Det är både förvånande och förvånande att dessa två element faktiskt ser bra ut när de sätts ihop. Använd som exempel en brun corduroyjacka med en vit och rosa randig t-shirt för toppen. Komplettera looken med mamma jeans och vita sneakers.

Svart corduroy jacka med vit stickad tröja

svart corduroy jacka vit stickad tröja
källa

Jag brukar kalla ett svartvitt utseende för ett snyggt utseende, men denna outfit är definitivt en vacker. Bär en vit, fluffig stickad tröja med en svart kardborrejacka med en nallekrage. Om du tittar noga klipps tröjan kort så att du bara visar ungefär en halv tum av midjan. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta fotkängor.

Svart pälskrage jacka med hög hals tröja & platt keps

svart pälskrage jacka hög hals tröja platt mössa
källa

För ett konstnärligt utseende kan du bära en vit stickad tröja med hög hals och en svart kardborrejacka med en pälskrage på toppen. Bär den med en knappvänd denimkjol och svarta läderstövlar. För en sista konstnärlig touch, använd en brun platt keps för att ta denna outfit till nästa nivå.

Svart jacka med vit västtopp och svart jeansskjorta

svart jacka vit väst denim skjorta
källa

Här är en snygg och avslappnad svartvit outfit. För toppen, använd bara en vit västtopp med en svart corduroy-jacka som kommer med en vit pälskrage. En minikjol i svart denim och vita sneakers är ett utmärkt val för att komplettera ditt utseende.

Använd den med en vit crop top och himmelsblå jeans

vit crop top himmelsblå jeans
källa

För en uppfriskande och lågmäld sexig look kan du bära en vit crop top med en svart corduroy-jacka. Bär bara himmelsblå skinny jeans och vita sneakers för din rumpa.

Brun pälskrage med kardborrejacka och rutig kjol med hög midja

brun pälskrage corduroy jacka hög midja pläd kjol
källa

Jag nämnde lite tidigare att det finns många människor som tycker att kordflugajackor bara används för att hålla dig varm, inte för att få dig att se vacker ut. Jag tror att den här underbara antagningen förmodligen är det bästa svaret på den tron. Denna vackra outfit består av en svart topp, en sladdjacka med en brun pälskrage och en svartvitt, hög midja, rutig minikjol. Det är också ihop med svarta strumpor och svarta fotkängor. Alla dessa till synes invecklade bitar limer bara perfekt ihop för att skapa denna fantastiska outfit.

Använd den med en vit stickad tröja och en grå ullkjol

vit stickad tröja grå ull kjol
källa

Jämfört med föregående outfit är den här mycket enklare men ser lika bra ut. Bär bara en vit stickad tröja med en brun kavajjacka med en pälskrage och en grå ullkjol. Koppla ihop dessa bitar med bruna mockaskor för en elegant känsla.

Använd den med en vit tryckt tröja och jeans med manschetter

vita tryckta pulloverjeans med muddar
källa

Detta är ett otroligt bedårande utseende. Jag är ganska säker på att när du väl har kommit till den här punkten i detta blogginlägg kan du börja se skönheten i en corduroy-jacka. På toppen bär du en vit skrivtröja med en brun corduroy-jacka. Gör din outfit i stil med manschettmager jeans och bruna oxfordskor.

Bär med en svart skater kjol

svart skater rock outfit
källa

Det verkar finnas en speciell kemi mellan en svart skaterklänning och en brun corduroyjacka med en nallekrage som de ser fantastiska ut tillsammans. Du kan enkelt kombinera dessa bitar med en grå tröja och bruna mockaskor. Du kan också bära vita sneakers istället för ett yngre och mer energiskt utseende.

Brun corduroy-jacka med randig t-shirt och svarta jeans

brun corduroy jacka randig t-shirt svarta jeans
källa

För en luftig look kan du bära en brun corduroy-jacka med en nallekrage och en svartvit randig t-shirt. Bär en svart denim kjol med svarta läderstövlar på botten.

Blå corduroy jacka med en helt vit outfit

blå sladd helt vit outfit
källa

Detta är ett intressant försök att para ihop en blå corduroy med en helt vit outfit som består av en vit västtopp, vita skinny jeans och vita sneakers. Resultatet verkar vara bra och unikt.

Här är idéerna till outfit av corduroyjacka som jag ville dela med dig. Förhoppningsvis kan du hitta några av de kläder som passar dig och lägga till dem som en del av dina dagliga kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*