Hur man utformar Corduroy Blazer

Hur man utformar Corduroy Blazer

Om du vill se chic och smal ut, bör kavajen vara en av de första sakerna som dyker upp i ditt sinne. Idag ska jag gå in på mer detaljer om corduroy-blazern, som ger den redan snygga och eleganta blazern lite mysighet. För en vanlig kavaj vill du oftast bara ha en skräddarsydd. En överdimensionerad ser vanligtvis dåligt och klumpig ut. När det gäller en sladdkavaj kan både monterade och överdimensionerade se riktigt bra ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina idéer med snörblazer-outfit till dig. Låt oss komma in direkt.

Brun corduroy-blazer med en grå frillblus och vita jeans


källa

För en vanlig blazer är svart förmodligen den vanligaste färgen som används. För corduroy-blazern är brun den mest populära färgen, och jag börjar den här listan med en brun. För att forma det här utseendet kan du bära en grå frillblus och en brun kavajkavaj. Koppla ihop dessa bitar med vita skinny jeans och vita spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Ljusblå chambrayskjorta med svart corduroy-kavaj och mörkblå skinny jeans

Ljusblå chambrayskjorta med svart corduroy-kavaj och mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en mörk och cool business casual outfit som kan få dig att se elegant och snygg ut. Till toppen kan du bära en svart t-shirt med en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart kordblazer. Kombinera dem med mörka skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera det snygga utseendet.

Brun överdimensionerad kavajkavaj med svart och vit randig polotröja

brun överdimensionerad kordblå kavaj med svartvitt randig polotröja
källa

Som tidigare nämnts kan en överdimensionerad sladdkavaj se lika bra ut som en skräddarsydd. Du kan till exempel ha på dig en svartvit randig polotröja med en brun oversize corduroy-jacka för att se snygg och avslappnad ut. Bär marinblå muddade jeans med ljusrosa klackar för en elegant ensemble.

Brun kavaj med krage skjorta och vita skinny jeans

brun kavaj med skjortkrage och vita skinny jeans
källa

Detta är en brun och vit business casual outfit som ser ganska elegant och unik ut. Till toppen kan du bära en vit skjorta med knappar och en brun kavajkavaj. Koppla ihop dem med vita skinny jeans för att se fräscha och smala ut. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter för att hålla kläderna rena och enkla.

Grå överdimensionerad kavajkavaj med matchande byxor

grå överdimensionerad kavajkavaj med matchande byxor
källa

Här är en mycket snygg och unik outfit som innehåller en matchande grå korddräktsdräkt. I detalj kan du bära en grön ribbstickad tröja med en sköldpaddshals, en grå överdimensionerad kavajkavaj och matchande byxor med raka ben. Använd vita spetsiga tåklackar för att ge en lite uppfriskande touch till mixen.

Brun Faux Fur Collar Cord Blazer med Mom Jeans

brun corduroy-tröja med fuskpälskrage och mamma-jeans
källa

För att se mysigare och vackrare ut bör du välja en brun kavajkavaj med vit fuskpälskrage. Du kan forma kavajen genom att bära den med en vit tryckt tröja för toppen. Kombinera dessa bitar med ljusblå mamma-jeans och vita sneakers för att se uppfriskade och ungdomliga ut.

Grå kavajkavaj med rutig pojkvänskjorta

grå kavajkavaj med rutig pojkvänskjorta
källa

Låt oss nu titta på hur man utformar en corduroy-blazer avslappnad och i stil med en vän. Du kan också ha en grå och vit rutig pojkvänströja med en grå kavajkavaj till toppen. Bär den med vita jeans med raka ben och svarta raka ballerina-plattor för ett enkelt och friskt utseende.

Brun överdimensionerad kavaj med matchande kordfläktbyxor med vida ben

brun oversized kavaj med matchande snörbyxor med vida ben
källa

Detta är en väldigt cool unisex-outfit som är kul då och då. Bär bara en överdimensionerad brun corduroy-kostym bestående av en brun oversized corduroy-kavaj och bruna vidbenbyxor. För resten av kläderna, använd en vit nedskjortad skjorta och svarta loafers för att se snygga och rena ut.

Brun kavaj med en rosa och vit rutig skjorta

brun kavaj med rosa och vit rutig skjorta med knappar
källa

Det här är en ganska enkel och stilig business casual outfit speciellt gjord för dig som vill se bra ut på ett lågmäldt sätt. För att forma detta utseende kan du bära en brun kavaj med en svart och grå rutig skjorta med knappar. Använd svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att göra utseendet komplett.

Gulbrun kavaj med matchande byxor och grön tröja

gulbrun kavaj med matchande byxor och grön tröja
källa

Om du vill se konstnärlig och kreativ ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en grön turtleneck med en brun kavajkavaj och matchande byxor. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att se snyggare ut. Lägg nu till en grön platt hatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Slimmad brun korduroykavaj med svarta chinos

slimmad brun kardborreblazer med svarta chinos
källa

För att uppnå detta snygga och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en vit t-shirt med en tunn brun kordfläskkavaj till toppen. Använd svarta chinos istället för jeans för ett mer formellt utseende. För skorna skulle det vara perfekt att ha på sig ett par svarta ballerinor.

Brun kavaj med ljusgrön stickad tröja med rund halsringning

brun kavaj med ljusgrön stickad tröja med rund halsringning
källa

En ljusgrön kabeltröja och en brun corduroy-kavaj är ett utmärkt sätt att uppnå ett mer kontrasterande utseende. Använd matchande bruna byxor och svarta klackar för att komplettera detta unika och snygga utseende.

Brun kavajkavaj med grön tröja och ljusblå jeans

brun corduroy-kavaj med grön tröja och ljusblå jeans
källa

Här är en annan grön och brun outfit, men den här gången ser den mer naturlig ut tack vare användningen av jeans. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusgrön tröja med mock-hals och en brun oversize corduroy-kavaj. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och vita sneakers för att se mer avslappnad och uppfriskande ut.

Brun kavajkavaj i fuskpäls med vit och grå randig t-shirt

brun sladdtröja av fuskpäls med vit och grå randig t-shirt
källa

För ett ungdomligt utseende kan du bära en brun kavajkavaj med vit fuskpälskrage. Kombinera kavajen med en vit och ljusgrå randig T-shirt och ljusblå mamma-jeans. Använd vita sneakers för att komplettera detta bedårande utseende.

Här är corduroy blazer outfit idéer som kan hjälpa dig att se elegant och mysig ut samtidigt. Bär dessa för att ersätta din typiska blazeroutfit då och då och för att ge variation i ditt vardagliga utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*