Hur man utformar chokerhalsband

När trenderna på 90-talet åter erövrade modescenen blev chokerhalsbandet ett av de viktigaste tillbehören. Kendall, Gigi och andra supermodeller bär chokers med många olika kombinationer. Detta halsband har blivit ett viktigt tillbehör för många tjejer och jag måste erkänna att det hände med goda skäl.

Chokerhalsbandet representerar grunge 90-talet som var mycket populärt då. Det är mångsidigt; Du kan bära den med vad som helst med många olika stilar. Det ser ut som en halsduk, och det viktigaste med chokern är att du själv kan göra hantverk.

I det här inlägget lär du dig att utforma dina outfitkombinationer med kragen. Du kommer att se hur man bär den och vara helt cool som supermodeller.
Jag har sammanställt A-listan över chokertjejer för att visa dig hur du bäst gör det!

Staplade!

Att ha på sig ett par halsband på en gång är väldigt elegant och coolt. Du kan lägga på två till fem kedjor. Du kan kombinera den med tröjor, klänningar eller v-ringade kavajer.
Choker staplade Rosie
källa
Rosie är en av mina favoritsupermodeller. Hon bär alltid supercoola kombinationer. Hon utformar chokerhalsbandet med V-ringad blus och den svarta toppen under. Svarta jeans med dragkedjor ser vardagliga och väldigt snygga ut. Peep-toe ankelstövlar är moderna och trendiga detaljer.
Kragen staplad elegant
källa
Jag gillar dessa enkla, klassiska kombinationer som du kan bära för både eleganta och avslappnade evenemang. Den staplade chokern är en mycket fin detalj och behöver inte se ung ut. Som du kan se är denna kombination väldigt elegant och stilren.
Choker staplade ringar
källa
Om du kombinerar din choker med andra halsband och vita knappar, får du ett perfekt sommarutseende. Lägg till ett par ringar för ett elegant och snyggt utseende. Alla dessa guldsmycken ser väldigt vackra ut.

Tillbaka till grunderna

Det är alltid bra att komma tillbaka till de viktigaste kläderna och tillbehören som du kan bära vid många olika tillfällen. Låt oss se hur man binder chokern till grundläggande outfitkombinationer.
Choker Basics randig topp
källa
Randig topp och svarta shorts är ihop med metallstövlar (du vet att de är en stor trend). En charmig och vacker blandning att bära för vardagliga tillfällen. Metallkragen är unik och ser ut som handgjord.
Choker Basics Teddy Bear
källa
Teddybjörnsrockar är så fashionabla i vinter att du absolut måste slå dig in i dem. Du kan göra det på detta sätt, som på bilden ovan. Kombinera din persikokappa med rippade jeans, mockaskor och en delikat silverchoker.
Choker Basics vit skjorta
källa
Det finns inget mer elegant och elegant än en kombination av vita knappar och svarta jeans. Om du undrar vilken typ av smycken du ska ha med den här kombinationen har jag ett förslag till dig. Bär ett halsband med en guldknut. Det ser så sofistikerat och elegant ut, men väldigt minimalistiskt.
Grunderna för choker svart och vitt
källa
En annan svartvitt kombination som är perfekt för dag- och nattevenemang. Du kan utforma din choker med den svarta läderjackan, den svarta A-linjekjolen och den vita blusen. Chokern är solid så försök inte bära andra smycken.

Matchande

En intressant sak med Choker är att du kan forma den efter dina kläder. Om du bär en delikat rosa satinklänning kan du också ha samma choker runt halsen.
Låt oss se hur Fashion It-tjejer gör det.
Choker Matchy ruffles
källa
Denna outfit är väldigt elegant och har en vintage känsla. Den rufsiga kjolen smickrar din kroppsfigur perfekt och toppen lyfter fram dina kurvor. Chokern är gjord av svart spets och passar därför i toppen. Stil allt med svarta stiletter.
Matchande Gold Rock choker
källa
Det nya året är precis runt hörnet, så det är dags att börja tänka på en outfit för tillfället. Den här är perfekt och glittrande. Den gyllene kjolen har små veck och toppen är delikat blank. Svart choker matchar topp med V-ringning. Kombinera allt med svarta fotkängor och en svart ormskinnsväska.
Choker Matchy svart outfit
källa
Alla svarta kläder är bäst! De är definitivt för alltid, och du kan bära dem vid många olika tillfällen. Om du vill ha en matchande och matchande kombination, bära en svart v-ringad topp, svarta leggings och remmar sandaler. Fyll på allt med den svarta väskan och den breda kragen.

Nobel

Om du trodde att choker var ung och ett tillbehör som bara tonåringar bär på, hade du fel, min kära. I det här kapitlet ska vi se hur du kan se helt fantastisk och elegant ut med krage.
Choker nobel kostym
källa
Tryckta kostymer är sådana populära kläder i år. Varje it-tjej bär en byxdräkt. Denna italienska tjej har alltid intressanta och ändå väldigt stilrena outfitkombinationer. Bär din läderhalsband med en kostym och försök att återskapa det utseendet.
Choker nobel klänning
källa
Kappan och klänningsmatchen ses inte så ofta på gatan, men när det är så ser det helt fantastiskt ut. Låt ditt chokerhalsband vara enkelt och guld. Det passar perfekt med färgerna på klänningen och kappan.
Choker ädla ormskinn kjol
källa
Denna kombination är en elegant men ändå intressant outfit som passar för cocktailparty eller affärsmöten. Kjolen tryckt med ormskinn är mycket vacker och ädel. Den kombineras med en klassisk svart topp och bruna lädersandaler. Chokern är ett underbart tillbehör för denna ädla kombination.

Choker halsduk

Varje tjej kan bära en halsduk som en choker. Det är väldigt elegant. Så, om du gillar franska flickors stil, kolla in hur du återskapar detta utseende i några enkla steg.
Choker halsduk svart
källa
Klara och svartvita kläder är perfekta för tjejer som är trötta på färger. Denna overall ser väldigt elegant och elegant ut. Kombinera den med den tryckta huvudduken och gör ditt halsband.
Choker halsduk blommor
källa
Om du missade blommiga kläder är här en för dig. Denna vackra blommiga röda kavaj passar perfekt med svarta jeans och en vit blus. Volangerna på ärmarna är ganska detaljerade. Lägg till en choker-halsduk för en blommig atmosfär.

Som du kan se är chokern inte bara ett tillbehör för skolflickor. Det kom tillbaka genom en stor dörr och jag tror att den här gången är det här för att stanna.
Du kan kombinera den med avslappnade och eleganta häftklamrar. Det är den perfekta detaljen för de enklaste outfitkombinationerna. Det kan se väldigt smutsigt ut. Om den är gjord av ädelmetall som guld eller silver är chokerhalsbandet ett utsökt smycke.

Hoppas att du gillade att läsa och analysera dessa outfitidéer som jag har förberett för dig. Förhoppningsvis kan du hitta något du gillar och återskapa det som ser ut.
Var noga med att läsa alla andra outfitidéer som vi har förberett åt dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*