Hur man utformar Chiffonshorts

Under sommaren kan du se kvinnor som bär jeansshorts överallt. För att sticka ut från mängden, låt oss undersöka hur man utformar den typ av shorts som är mer uppfriskande och feminina: chiffongshortsen. Till skillnad från denimshortsen, som är så klassiska och mångsidiga att du kan bära dem nästan varje dag på sommaren, är chiffonshortsen en av de saker som kan orsaka lite trevliga överraskningar då och då. För att få en bra start har jag sammanställt några av de bästa idéerna för chiffongshorts och jag kommer att dela dem med dig just nu.

Röd långärmad t-shirt med vita chiffongshorts med blommönster


källa

Chiffongshorts känns ofta ladylike och uppfriskande, så du kan prova att styla dem med bitar med liknande känsla. Med detta koncept kommer du sannolikt att skapa en outfit som skiljer sig mycket från en typisk outfit, som kombinationen av t-shirt och jeansshorts som alla andra har på sig. Som ett bra exempel på en feminin sommar- eller vårdräkt kan du bära en röd långärmad T-shirt med vita blommiga chiffongshorts. Lägg till ett par strumpor och svarta fotledsklackar i ekvationen.

Chiffong vit topp med Chiffong orange blommiga shorts

kort vit topp i chiffongorange med blommönster
källa

Ett trevligt och uppfriskande sätt att utforma chiffongshorts är att para ihop dem med en chiffongtopp. Kombinera till exempel en vit chiffongtopp med orange blommiga shorts. För skorna rekommenderar jag att du bär antingen vita sneakers för en avslappnad och ungdomlig look eller ljusrosa klackar för ett mer elegant utseende.

Beige chiffongshorts med jeansjacka

beige chiffongshorts denimjacka
källa

Titta på denna outfit och försök föreställa dig att chiffongshortsen ersätts med jeanshorts. Det skulle fortfarande ha varit en snygg outfit. Att ha på sig de beige chiffongshortsen ger dig den kanten som verkligen kan kräva mycket uppmärksamhet. För att uppnå detta snygga men vackra utseende kan du kombinera shortsen med en vit V-ringad topp och en jeansjacka. Bära läder loafers för att lägga lite mer stil till din outfit. Förresten, om du vill lära dig mer om skorna kan du ta reda på mer om styling av läderskor i vårt blogginlägg.

Blå shorts med en vit kall axeltopp

blå chiffong shorts vit kall axel topp
källa

Eftersom chiffongshortsen vanligtvis ser så uppfriskande ut är det vettigt att använda en uppfriskande färgkombination för att ta outfit till en ännu högre nivå. Kombinationen av himmelblått och vitt som är så behagligt för ögat används för denna outfit. Bär bara en vit kall axeltopp och himmelsblå chiffongshorts. Komplettera outfit med fina detaljer genom att bära grå besättningsstrumpor och bruna snörskor.

Orange spetschiffongshorts med vit topp

Orange spets chiffongshorts vit topp
källa

För en superavslappnad outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit topp med halva ärmar och orange chiffongshorts av spets. Bär bara flip-flops för denna outfit, vilket är perfekt för att besöka din granne eller shoppa.

Chiffongblå blommiga shorts med vit västtopp

Chiffongblå blommashorts, vit västtopp
källa

Här är en annan härlig chiffong-på-chiffongdräkt. På toppen bär du en vit chiffongväst som består av två lager chiffong med det övre lagret som halvtransparent. Bär den med blå chiffongshorts och klacksandaler.

Svart topp med beige chiffongshorts i midjan

Beige chiffongshorts med hög midja
källa

Denna outfit är väldigt kreativ eftersom den använder en överdimensionerad topp med shorts i hög midja. Den består av en svart överdimensionerad t-shirt, beige chiffongshorts med hög midja och vita sneakers.

Svart västtopp med orange chiffongshorts med volanger

svart väst topp orange ruffle chiffong shorts
källa

Denna outfit använder en ganska sällsynt men gullig produkt: fluffiga chiffongshorts. Du kan enkelt kombinera de orange chiffongshortsen med en svart västtopp. För skorna rekommenderar jag att du bär ljusrosa klackar eller svarta ballerinor.

Gröna chiffongshorts med en ljusgrön blommönstrad topp

Blomlinne med gröna chiffongshorts
källa

Om du vill umgås i en park eller göra en fotografering i naturen är denna outfit ett utmärkt val för att skapa det uppfriskande vårutseendet. Bär en ljusgrön blommig väst med ett band nära bröstet för att börja med ditt glamorösa utseende. Koppla ihop den med gröna chiffongshorts och remmar med sandaler. För en magisk touch av förfriskningar, bär en grön diskett hatt. Hur vackert alla dessa delar fungerar tillsammans är bara fantastiskt.

Svarta shiffonshorts med blommönster och svart topp

svarta blommiga chiffongshorts
källa

Detta är en mycket avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig när du bara vill ta en avslappnad promenad i parken eller på stranden. Bär en svart långärmad t-shirt med blommiga chiffongshorts och vita sneakers för att avsluta denna outfit. Det är så bekvämt att bära.

Svart överdimensionerad stickad tröja med rosa chiffonshorts

svart stickad tröja rosa chiffongshorts
källa

För en glam-outfit som du kan ha på dig på jobbet, använd en svart oversize stickad tröja med rosa chiffonshorts och svarta fotkängor. Det beror på den faktiska klädkoden på din arbetsplats, men i allmänhet, istället för att ha pennkjolar hela tiden, ha på dig rosa chiffongshorts så här och verkligen krydda dina kläder.

Vit spets topp med babyblå chiffongshorts

Babyblå chiffongshorts med vit spets
källa

För en mogen och sexig sommardräkt kan du bära vit snörning med babyblå chiffongshorts. Gör kläderna klara med öppna tåklackar.

Ljusorange shorts med vit skjorta med knappar

ljus orange shorts vit skjorta med knappar
källa

För en konstnärlig och lite unisex look kan du bära en vit knappad skjorta och knänlång ljus orange chiffongshorts. Kombinera dessa bitar med svarta sandaler och särskilt med den svarta och vita filthatten.

Ärmlös vit topp med mörkblå chiffongshorts

Ärmlös vit topp marinblå chiffongshorts med blommönster
källa

För en minimalistisk och energisk look, använd bara en ärmlös vit topp med marinblå chiffongshorts och vita sneakers.

Gröna chiffongshorts med vit blus från axeln

gröna chiffong shorts från axel vit blus
källa

Som en sexig och konstnärlig outfit består den av en vit blus utan axel och gröna chiffonshorts. Du kan bära svarta sandaler med remmar till skorna. Glöm inte den svarta filthatten som kan ge utseendet en konstnärlig touch.

Jag har just delat med dig några av mina favoritmetoder att forma chiffongshorts. Jag hoppas att du inser hur bra kläderna ser ut och låt oss prova några av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*