Hur man utformar Chemise Dress

Hur man utformar Chemise Dress

Under åren har termen ”skjorta” blivit lite oklar. Per definition är det en klänning med rak snitt som gör att klänningen passar löst, särskilt i midjan. Vissa människor tolkar det som ett annat sätt att kalla ”skiftklänning”. Jag skulle hävda att en skjortklänning ofta är lösare än en skiftklänning. Men naturligtvis är definitionen aldrig lika viktig som det vackra resultatet. För att hjälpa dig att utvidga ditt outfit-spel har jag sammanfattat några av de bästa chemise-outfitidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Vit maxi-skjorta med klockärmar


källa

Eftersom jag är ganska säker på att några av er fortfarande inte är säker på vad en camisole är, börjar jag listan med en läroboksklänning. Detta är en vit klänning med maxiklänningar. Observera att hela klänningen passar ganska löst. Midjeområdet är ganska olämpligt. Den luftiga och lite tjocka snittet är kännetecknet för en skjortklänning. För att utforma just den här klänningen kan du helt enkelt bära den med knähöga stövlar i svart läder för att komplettera detta feminina och unika utseende.

Ärmlös knälång kemiklänning med blått bälte

ärmlös knälång skjorta med blått bälte
källa

För många av kemiklänningarna där ute idag, har de en bältdesign som gör den ojämna midjan lite mer passande, men inte ner till den smala passformen. Till exempel är här en fin knälång skjorta med ett blått bälte. Bär bara den med svarta klackar så får du ett luftigt avslappnat utseende.

Vit Off The Shoulder golvlängdskjortklänning

vit från axelns golvlånga skjortklänning
källa

Eftersom en chemise-klänning är en löst sittande klänning som inte riktigt låter dig visa dina kurvor, är ett sätt att göra den sexig att gå efter en off-shoulder version. Denna axelbandslösa vita maxiklänning ser ren och vacker ut. Bara para ihop den med svarta fotkängor för att slutföra den här fantastiska outfit.

Blue Denim Chemise Mini-klänning

blå denimskjorta miniklänning
källa

Den här klänningen är unikt snygg blå jeans chemise mini-klänning. För att få ett snyggt utseende kan du para ihop klänningen med ett par svarta mockaskor i knä. För mer outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om att bära knähöga stövlar.

Ruffle Collar Långärmad Chemise-klänning

långärmad skjortklänning med volang krage
källa

Under en kort period i historien kallas en skjortklänning för den typ av klänning du bär när du går till sängs. Termen används fortfarande så ibland. Till exempel är den här vita volangskjortklänningen riktigt hemma för dig. Du kan definitivt känna dig väldigt bekväm, vilket gör den till den perfekta klänningen när du går och lägger dig.

Kungsblå knäppt miniklänning

kungsblå miniklänning med knappar
källa

Här är en kungsblå chemise miniklänning som ser ut som en polotröja. För att klä klänningen, använd den med bruna spetsiga stövlar och en cheetah-koppling för en superchick look.

Mörkblå och vit randig skjortklänning med bälte

mörkblå och vit randig skjortklänning med bälte
källa

För en luftig och avslappnad look kan du bära en mörkblå och vit randig miniklänning. Den här klänningen har också ett supertunt brunt bälte som är utformat för att göra midjan lite tätare. För skorna rekommenderar jag att du bär antingen vita sneakers eller nakna sandaler i bohostil.

Vit, löst sittande maxiklänning i boho-stil

vit maxiklänning i boho-stil med en lös passform
källa

Detta är en vit maxi-klänning i kemi med några underbara detaljer i boho-stil. Till exempel finns det korsade element på ärmarna. Volangfållen gör också klänningen mer elegant och elegant. Du kan bara bära den med nakna sandaler för att komplettera denna fantastiska outfit.

Vit knälång skjorta med skjorta

vit knälång skjorta med skjorta
källa

De flesta skjortklänningar har en rak, löst snitt, vilket innebär att de automatiskt bär kemiska klänningar. Här är en vit knälång skjortklänning som helt enkelt är ihop med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att skapa ett konstnärligt minimalt utseende.

Mini-klänning med svart bälte

svart skjorta med skjorta och bälte
källa

För en härlig damliknande look kan du bära den här svarta bälteskjortan och ett par bruna mockasko stövlar. Det eleganta smala bruna bältet passar perfekt till de bruna stövlarna och gör denna outfit till en elegant och feminin outfit.

Ljusrosa skjortklänning med silverklackar

blekrosa skjortklänning silverklackar
källa

Här är en annan skjortklänning som är en camisole. Den här gången är det en blekrosa skjortklänning. Koppla ihop den med en silver fotledsrem med klackar med öppen tå och ett silver choker halsband för att ge en touch av elegans till det övergripande utseendet.

Boho Style Tribal Printed Chemise Dress

Tribal tryckt skjorta i boho-stil
källa

För en luftig boho-look kan du bära denna tribal tryckta miniklänning i boho-stil. För ett minimalt utseende kan du kombinera klänningen med nakna sandaler. Alternativt kan du bära ett par svarta knähöga gladiator sandaler för att ge boho-stilen ännu mer djup.

Chambray skjortklänning med sandaler

Chambray skjortklänning sandaler
källa

Här är en chambray skjortklänning med ett smalt brunt bälte. Mycket intressant, klänningen är parad med bruna klackar med öppna tår som har ett gyllene element. Resultatet är förvånansvärt avslappnat och feminint.

Två lager grön skjortklänning

två lager grön skjortklänning
källa

Här är en mycket kreativt designad två lager grön skjortklänning. Det inre lagret är i grunden en vit ärmlös midiklänning medan det yttre lagret är ett grönt, halvtransparent lager. Du kan helt enkelt bära klänningen med svarta ankelband i öppen tå. Denna outfit är en av de kläderna som inte kräver att du visar hud medan du sticker ut från mängden på ett cocktailparty eller prom.

Svart och vit rutig mönstrad klänning

svart och vit rutig skjorta med rutat mönster
källa

För en super chic street look kan du bära en knälång skjortklänning i svart och vitt. Bär den med ett par canvasskor med ett liknande rutigt mönster som passar perfekt med klänningen. Bär en vit koppling för att göra din outfit i stil.

Här är idéerna för skjortklädningsoutfit som jag vill dela med dig. Det spelar ingen roll om du känner dig tydligare om definitionen av begreppet ”skjortklänning” efter att ha läst detta blogginlägg. Det som är viktigt är om outfitidéerna du ser kan inspirera dig att komma med kläder som passar dig. Det bästa sättet att lära sig är att imitera först och sedan justera lite för att göra det till din egen version.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*