Hur man utformar Cheetah Flats

Hur man utformar Cheetah Flats

Många är ovilliga att ha geparder, vare sig det är en klänning, kappa, skjorta eller till och med en handväska. Även om jag alltid försöker vara så opartisk som möjligt när det gäller outfitidéer. Jag tror att mitt uppdrag är att ge dig så många snygga outfitidéer som möjligt. Så länge en outfit ser snygg ut för en grupp människor skriver jag om den. Men även jag måste erkänna att geparder är väldigt svåra att utforma. Ärligt talat kan du bara se konstigt ut om du inte utformar det rätt eller om du bara bär det vid fel tidpunkt. Men det finns faktiskt ett sätt med en låg inträdesbarriär för cheetah-mode, nämligen att ha cheetah-lägenheter eller sneakers. För att hjälpa dig att forma gepardlägenheter har jag sammanställt några av de bästa sätten att bära dem. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att ta av sig dessa kläder.

Cheetah Flats med Navy Blazer & White Jeans


källa

För att starta listan ska jag presentera dig för en bekväm och elegant affärsavslappnad outfit. Bär en grå tröja med en marinblå kavaj för toppen. Lägg till ett par vita skinny jeans och cheetah-lägenheter i ekvationen. En av de saker som jag verkligen gillar med cheetah-lägenheter är att det gör att din outfit ser mer intressant ut om du ser alltför prickig ut.

Cheetah sneakers med jeansjacka och rutig halsduk

Cheetah Sneakers Denim Jacket Plaid Scarf
källa

Om du vill ha geparder ännu mer löst, bör du prova cheetah-sneakersna. Bär en grå tröja med en jeansjacka, svarta skinny jeans och gepard sneakers för ett snyggt streetlook.

Man bör ha tröjor med halsduk och cheetah lägenheter

One Shoulder Sweater Scarf Cheetah Flats
källa

En cheetah-outfit är bäst när outfit innehåller ett sexigt element. Dräkten är ett perfekt exempel på den subtila sexualitet jag pratar om. Bär en tröja med en axel med manschettjeans, cheetah-plattor och en halsduk. Som en bild som säger mer än tusen ord visar bilden perfekt att det verkligen finns tillfällen då gepardlägenheter går mycket bättre med kläderna än svarta eller nakna lägenheter. Det är verkligen svårt att övertyga människor eller mig själv utan bild.

Grön tröja & smala jeans

grön tröja skinny jeans leopard skor
källa

Om jag måste nämna en chockerande färg som passar bra med cheetahskor, skulle jag säga att detta är limegrön. Använd till exempel en ljusgrön tröja med smala jeans med muddar och gepardskor.

Cheetah-lägenheter med en vit knapp-up skjorta och jeansjacka

Cheetah Flats vit skjorta jeansjacka
källa

Denna outfit är en vacker demonstration av stylingstekniken för drapering, jacka över axlar. För att uppnå detta eleganta och snygga utseende, bära en vit knäppt pojkvänskjorta, svarta skinny jeans och gepardläder. Drapera en jeansjacka över axlarna för att ge en touch av elegans till utseendet. Förresten, om du vill gräva i liknande kläder kan du kolla in vårt blogginlägg om hur man drar en jacka över axlarna.

Jeansskjorta, gröna jeans och cheetah-lägenheter

Jeansskjorta gröna skinniga jeans gepardskor
källa

Det är faktiskt ganska sällsynt att se gröna skinny jeans. Jag trodde faktiskt aldrig att magra gröna jeans kunde paras ihop med cheetah-lägenheter innan jag försökte göra den här listan. Bär dessa bitar med en jeansskjorta för en uppfriskande grön och blå outfit. Jag kan se detta som en unik och anständig snygg affärsoutfit som du kanske vill ha på dig då och då.

Svart tunikatopp med rippade jeans

svart tröja slet jeans cheetah lägenheter
källa

För en annan enkel och avslappnad outfit kan du bara ha en svart tunikatopp, rippade jeans och gepardskor. Bara för min egen smak skulle outfit se ännu bättre och renare ut utan uttalande halsband.

Bär den med en vit västtopp, smala jeans och en lång kofta

Skinny jeans lång cardigan cheetah skor
källa

Ett sexigt och elegant sätt att bära gepardlägenheterna är att bära dem med en djup V-vit västtopp och svarta skinny jeans. Tillägget av en lång grön kofta kompletterar outfit med en feminin touch.

Trenchcoat, skjorta med knappknapp och leopardskor

Trenchcoat plädskjorta leopardskor
källa

För en professionell arbetsdräkt kan du bära en svartvitt rutig skjorta med knappar och en trenchcoat för toppen. Använd svarta klänningbyxor och gepardskor för att komplettera utseendet.

Bär den med figurkramande svarta t-shirts och jeansshorts

Cheetah skor svarta jeansshorts
källa

Det här är en outfitidé som visar att du faktiskt kan ha cheetahskor på sommaren och se fantastisk ut. Bär bara en svart långärmad t-shirt och svarta jeansshorts med gepardskor. Det är lite förvånande för mig hur uppfriskande och sexig denna svarta cheetah-outfit kan se ut.

Kamelblazer med blå skjorta

Camel blazer jeansskjorta kamel slätter
källa

Det finns en annan liten överraskning med denna outfit. Jag är förvånad över hur bra gepardlägenheter går med en mer unisex outfit. Denna outfit består av en blå skjorta med knappar, kamelblazer, svarta klänningbyxor och gepardläder.

Grå tröja & kamouflagebyxor

grå tröja camo byxor cheetah lägenheter
källa

Denna outfit är kreativ och kombinerar kamouflagebyxor och gepardlägenheter. Bär bara en grå tröja till toppen för att slutföra denna coola outfit.

Kamel kortärmad ulltopp och leggings

Kamel kortärmad ull topp cheetah loafers
källa

Här är en annan elegant och avslappnad outfit. Bär en kortärmad kamelulltopp med leggings och gepardläder.

Använd den med en svart skinnjacka och smala jeans med manschetter

svart läderjacka cheetah lägenheter
källa

Jag anser alltid att den svarta skinnjackan är en av de mest mångsidiga produkterna i modevärlden. Du kan enkelt bära den med gepardskor, vittryckt t-shirt och smala jeans.

Prickig topp med gul pennkjol

Polka Dot Top Yellow Rock Cheetah Flats
källa

För en färgstark och glad outfit, använd helt enkelt en vit och svart prickblus med en svart kofta, en gul pennkjol och cheetahlägenheter.

Så jag har bara delat med dig några av mina favorit sätt att bära cheetah lägenheter. Förhoppningsvis, för många av er, är kläder för cheetahlägenheter mycket lättare att ta av sig nu än vad ni gjorde innan ni läste detta blogginlägg. Kanske kan vi snart öka svårigheten genom att utforska något som cheetahrockar och cheetah-klänningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*