Hur man utformar Casual Blazer

Hur man utformar Casual Blazer

För dig som vill klä dig smart för jobbet, bör du redan vara bekant med hur du bär och formar din blazer. Idag ska jag fokusera specifikt på hur man utformar den avslappnade blazern. Vad jag menar med det är kavajer som ser mer avslappnade ut, möjligen på grund av snittet, färgen eller strukturen. En linnekavaj skulle till exempel se väldigt avslappnad och luftig ut jämfört med de typiska. För att visa dig alla dessa häftiga alternativ har jag sammanställt några av de bästa avslappnade blazer-outfitidéerna för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå casual blazer med tryckt t-shirt och ljusblå jeans


källa

För att starta den här listan med smarta avslappnade outfitidéer ska jag visa dig en outfit som kan få dig att se både smart och tillgänglig ut på jobbet. För att uppnå detta utseende, slå ihop en ljusgrå t-shirt med en grå casual blazer till toppen. Koppla ihop dem med ljusblå slim fit-jeans och ljusrosa ballerinor för att se mer ladylike ut.

Svart och vit randig t-shirt med svart casual blazer med halva ärmar

svartvit randig t-shirt med svart casual blazer med halva ärmar
källa

Här är en ganska cool look att bära som en lite konstnärlig street outfit. Du kan också ta av hatten och göra den till en affärsavslappnad outfit. För toppen, använd bara en svartvit randig t-shirt med en svart casual blazer med halva ärmar. Använd den med blå manschettjeans, sandaler och en svart filthatt för en snygg och konstnärlig twist.

Vit casual blazer med rosa topp och svarta skinny jeans

vit, avslappnad kavaj med rosa topp och svarta skinny jeans
källa

För att se mer ladylike och kärleksfull ut, kan du lägga till något rosa i din outfit mycket snabbt. Till exempel kan du bära en rodnande rosa t-shirt med en vit casual blazer till toppen. Bär den med svarta skinny jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att avsluta utseendet.

Svart casual blazer med halva ärmar och grå topp och blå jeans

svart casual casual blazer med grå topp och blå jeans
källa

För att uppnå denna snygga och relativt avslappnade arbetsdräkt kan du bära en grå t-shirt med en svart casual halvärmad kavaj. Team dem med blå skinny jeans och svarta ballerinor. Slutligen lägg till en brun läderhandväska och guldkedja för att se mer elegant och ungdomlig ut.

Mörkblå kavajjacka med vit t-shirt och rippade jeans

Mörkblå kavajjacka med vit t-shirt och rippade jeans
källa

För att skapa det här coola blåvita utseendet kan du bära en vit t-shirt med en marinblå casual blazer till toppen. Kombinera dessa bitar med blå, dåligt rippade pojkvänjeans. För skorna kan du bära ett par svarta och vita spetsiga läderskor för att göra din outfit elegant.

Fritidsjacka med vit topp med en urringning och svarta jeans

Fritidsjacka med vit topp med en urringning och svarta jeans
källa

För att uppnå det här konstnärliga och minimalistiska svartvita utseendet kan du bära en vit linne med rund hals och en svart casual blazerjacka för toppen. Para ihop dem med svarta skinny jeans och en helt vit lågkonversation. Slutligen lägg till en svart läderhandväska för att komplettera detta snygga utseende.

Svart kavaj med djup V-ringning och korta jeans

svart kavaj med djup V-ringad linne och korta jeans
källa

Här är en outfit som kan få dig att se snygg och sexig ut samtidigt. Bär en svart djup v-ringad linne och en svart casual blazer. Kombinera dem med gråblå jeans med raka snitt. Bär vita sneakers för att komplettera det här attraktiva utseendet på ett avslappnat och uppfriskande sätt.

Svart halvärmad jacka med vit linne med scoop-urringning och blå jeans

svart halvärmad jacka med vit linne med scoop-hals och blå jeans
källa

Här är en annan väldigt snygg outfit som använder färgkombinationen svart och vitt som kärnan. För att forma denna outfit kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en svart casual blazer för toppen. Koppla ihop dem med blå ribbade jeans med raka ben och svarta och vita läderklackar för att komplettera utseendet.

Svart kavaj med randig t-shirt och grön chinojoggare

svart kavaj med randig T-shirt och gröna chinojoggare
källa

Detta är en väldigt intressant och snygg outfit som försöker matcha en avslappnad kavaj med andra avslappnade föremål. I detalj kombineras den svarta avslappnade blazern med en svartvit randig T-shirt och ett par olivgröna chinojoggare. Använd svarta spetsiga klackar för att se mer elegant och smalare ut.

Grå överdimensionerad casual blazer med vit t-shirt och blå jeans

grå överdimensionerad casual blazer med vit t-shirt och blå jeans
källa

Att ha på sig en överdimensionerad kavaj kan också ge dig den luftiga och avslappnade känslan som du letar efter. Du kan till exempel para ihop en grå överdimensionerad blazer med en vit t-shirt för att se avslappnad och snygg ut. För resten av kläderna, använd ljusblå jeans och svarta balettlägenheter för att klara kläderna.

Blushrosa casual blazer med vit t-shirt och pojkvänjeans

Blush rosa casual blazer med en vit t-shirt och pojkvän jeans
källa

För att forma detta damliknande och snygga utseende kan du bära en rodnande, avslappnad kavaj med en svart krage. Kombinera den med en vit t-shirt med scoop-hals och ljusblå pojkvänjeans med muddar. Använd lila klackar för att komplettera denna outfit med en extra feminin touch.

Grå draperad kavaj med vit topp och mörkblå skinny jeans

grå draperad kavaj med vit topp och mörkblå skinny jeans
källa

För att forma detta luftiga och eleganta utseende kanske du vill ha en grå, silkeslen, snyggt draperad, lång kavaj. Kombinera det med en högkvalitativ vit, passande t-shirt och mörkblå skinny jeans. Bär nakna klackar i mocka för att göra kläderna smala och damlösa.

Ljusgrå kavajjacka med vit blus och svarta skinny jeans

ljusgrå kavajjacka med vit blus och svarta skinny jeans
källa

För att se minimal och elegant ut, kan du helt enkelt ha på dig en vit blus med en ljusgrå casual blazer för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ljusrosa mocka balettlägenheter för att komplettera outfit i stil och femininitet.

Svart casual blazer med en rodnande rosa chiffongblus och blå jeans

svart casual blazer med en rodnande rosa chiffongblus och blå jeans
källa

För en mer mogen look kan du para ihop den med ett par leopardtryckslägenheter. För resten av kläderna kan du bära en rodnande rosa chiffongblus med en svart casual blazerjacka och blå skinny jeans.

Här är de avslappnade blazer-outfitidéerna jag vill dela med dig. För dig som gillar att se elegant och avslappnad ut på jobbet kan listan ovan vara till stor hjälp för att komma igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*