Hur man utformar Cashmere Poncho

Hur man utformar Cashmere Poncho

Ibland gör tyget lika stor skillnad som användningen av färg. När det gäller ponchos är cashmere poncho en av de mest populära typerna. För de av er som inte är helt säkra på vad cashmere är, skulle mitt bästa sätt att förklara det vara en lite mjukare och tunnare version av ull. Men det är faktiskt lättare för dig att bara titta på bilderna nedan, och du bör upptäcka att du faktiskt ofta ser cashmere ponchos utan att veta namnet på tyget. För att visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för cashmere poncho-outfit för dig. Låt oss dyka in.

Ljusgrå kashmirponcho med vit västtopp och jeans


källa

En poncho är ofta bäst när den används som en del av en avslappnad outfit. För att starta den här listan med mysiga och avslappnade outfitidéer, visar jag bara en outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan bara bära en ljusgrön kashmirponcho över en vit västtopp. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ljusrosa klackar så att de ser vardagliga och damliga ut.

Elfenben cashmere poncho över vit mock neck tröja

Elfenben cashmere poncho över vit mock hals tröja
källa

För ett mer elegant utseende kan du bära en vit tröja med mockhals under ponchon istället för att ha på dig en västtopp eller skjorta. För poncho kan du välja en elfenben cashmere poncho som ser mer uppfriskande och feminin ut. Kombinera dessa bitar med mörkblå skinny jeans med manschetter och ljusrosa klackar med öppna tå.

Vit och rosa turtleneckponcho med en turtleneck-tröja

vit och rosa kashmir turtleneck poncho
källa

För det mesta är en poncho som en omslag utan en tydlig halsringning. Men den här är en sällsynt men vacker poncho gjord av vit och rosa kashmir med en sköldpaddshals. Du kan para ihop den med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera denna unika och vackra outfit.

Blågrön, halvgenomskinlig kashmirponcho över en vit skjorta med knappar

blågrön, halvgenomskinlig kashmirponcho över en vit skjorta med knappar
källa

Mycket sällan skulle man se en halvtransparent cashmere-poncho eftersom det normalt skulle kräva en speciell teknik för att göra en. Här är en sällsynt och mycket ladylike kricka, halvgenomskinlig poncho som draperar över en vit skjorta. Koppla ihop dem med grå skinny jeans och ljusrosa klackar för att se vackra och feminina ut.

Svart cashmere-poncho med smala jeans

svarta smala poncho-jeans i kashmir
källa

Vanligtvis ger ett helt svart utseende människor ett intryck av mörker och allvar. Men eftersom denna outfit är en svart cashmere-poncho. Det gör inte klädseln lite mysigare trots användning av svart. Ett par svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Ljusröd poncho med svarta skinny jeans

ljusröda poncho svarta smala jeans
källa

Om du letar efter en outfit som är mer iögonfallande är denna outfit speciellt för dig. För att uppnå detta ljusa och eleganta utseende kan du bära en vit västtopp med en röd cashmere-poncho som topp. Bär dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta ballerina-plattor för ett enkelt och snyggt sätt att komplettera din outfit.

Svart lång poncho över vit skjorta & skjorta. Rutiga byxor

svart lång poncho över vita rutiga skjortbyxor
källa

Detta är en svart lång kashmirponcho med en mycket speciell klippning. Du kan till och med kalla det en maxikashmirväst om du vill. För bara ponchon över en vit knappad skjorta och grå och marinblå rutiga byxor. Lägg till ett par svarta läderstövlar i utseendet för att ge en elegant touch.

Ljusgrå poncho med en helt svart outfit

ljusgrå poncho helt svart outfit
källa

För ett enkelt och diskret utseende kan du helt enkelt para ihop en poncho med en helt svart outfit. I det här fallet väljs en ljusgrå kashmirponcho. Du kan para ihop den med en svart t-shirt och svarta jeans med vida ben. Använd en svart ankelrem med öppen tå för skorna för lite elegans. För mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Grå kashmirponcho med svarta skinny jeans

grå kashmir poncho svarta skinny jeans
källa

Medan de flesta cashmere-ponchos du kan få på marknaden är enfärgade, finns det några som är färgblockerade och ser riktigt bra ut också. Till exempel är här en grå och rosa cashmere poncho som ser väldigt snygg ut. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se minimal och bedårande ut.

Bär den med en vit knappskjorta och smala jeans

Smala jeans med vit skjorta
källa

För att se vardagligt elegant ut bör du kanske ha på dig en stickad tröja över en vit skjorta och låta kragen kika ut. Här är en liten variation på ett så elegant utseende. Du kan istället ha en svart cashmere-poncho över en vit skjorta. Använd den med smala jeans och svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Mörkgrön cashmere-poncho med vit skjorta och svarta chinos

mörkgrön cashmere poncho vit skjorta svarta chinos
källa

Mycket lik den tidigare klädseln, men med lite färgbyte ser klädseln lite mindre elegant ut, men mer feminin. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en mörkgrön cashmere-poncho med en vit nedskjortad skjorta. Bär den med svarta chinos och ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera det här avslappnade utseendet.

Ljusgrön poncho med chinos och klackar

ljusgrön poncho med chinos
källa

För en ren och avslappnad look kan du helt enkelt bära en ljusgrön cashmere-poncho med svarta chinos. Bär dem med svarta ballerinaskor för att komplettera denna minimalistiska outfit.

Ljusrosa kashmirponcho med vita skinny jeans

ljusrosa cashmere poncho och vita skinny jeans
källa

För en damliknande och vacker look kan du bära en ljusrosa cashmere poncho med vita skinny jeans. För att se ännu mer uppfriskande ut, bär vita hälklackade sandaler för att ta denna outfit till nästa nivå.

Använd den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans

vit t-shirt mörkblå skinny jeans
källa

En poncho kan ofta göra en mycket enkel outfit till en mycket snygg och feminin. Exempelvis består outfit av en vit T-shirt, blå skinny jeans och svarta ballerinor. Det hade varit en ganska snygg casual outfit. Men nu, med den grå kashmirponchon, är kläderna bara underbara.

Röd kashmirponcho med grå skinny jeans

röda kashmir poncho grå skinny jeans
källa

Ett intressant försök att bära en röd cashmere poncho med ett långt boho-stil halsband. De ser förvånansvärt bra ut tillsammans. Komplettera outfit med gråblå skinny jeans och nakna sandaler för en uppfriskande touch.

Jag hoppas att du tycker om att läsa idéerna om cashmere poncho-outfit ovan. Du borde kunna se att dessa kläder faktiskt är ganska lätta att ta av. Testa dem och se om någon av kläderna passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*