Hur man utformar Cashmere Dress

Hur man utformar Cashmere Dress

Jag har skrivit några blogginlägg för att prata om olika snygga och sexiga klänningar du kan ha på dig för barnvagnar och cocktailpartier tidigare, och jag ska prata om något helt annat idag. Jag kommer att ta reda på hur du utformar kashmirklänningen, något som är lätt att bygga en mysig och avslappnad outfit runt. Ett av de bästa sätten att se bra ut är att imitera vackra kläder och anpassa dem lite för att passa dina behov. Det är därför jag har sammanställt några riktigt fina idéer till kashmirklänning för dig. Låt oss titta på dem.

Grå miniklänning i cashmere med V-ringning och vita tofflor


källa

Cashmere-klänningen lyser när den bärs som en mycket enkel eller minimalistisk outfit. För att börja med den här listan över kashmirutrustningsidéer ska jag visa dig en super enkel outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå v-ringad cashmere-miniklänning och ett par vita loafers så ser du avslappnad och vacker ut.

Ljusgrå mini-kashmirklänning med klockärmar

ljusgrå mini-kashmirklänning med klockärmar
källa

Om du tycker att det bara är lite för ointressant att ha på sig en kashmirklänning med skor, kanske du vill hitta en klänning med ett mer specifikt snitt. Till exempel, här är en ljusgrå kashmirklänning med en klockärmdesign. Du kan para ihop klänningen med en rosa spetsig häl för att se feminin ut.

Vit maxikashmirklänning med mock-halsringning och svarta tofflor

vit maxikashmirklänning med hånad hals, svarta tofflor
källa

Det är ingen tvekan om att en miniklänning ofta får dig att se attraktiv och reserverad sexig ut, men det är trevligt att ha en maxiklänning då och då för att se mer elegant och damlik ut. Här är till exempel en vit maxikashmirklänning med en falsk halsringning. Kombinera det helt enkelt med svarta tofflor eller svarta oxfordskor för att ge den vackra och enkla outfit en touch av unisex.

Svart turtleneck cashmere miniklänning med läder ankelstövlar

svart turtleneck cashmere mini klänning läder ankel stövlar
källa

För att se mer mogen och seriös ut, överväga att prova denna helt svarta outfit. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart miniklänning i kashmir i turtleneck. Kombinera den med svarta mockaskor för att göra denna platta men ändå vackra outfit.

Långärmad svart cashmere miniklänning med djup V-ringning

långärmad svart cashmere miniklänning med djup V-ringning
källa

Vid första anblicken verkar det som bara en helt svart outfit som är en svart klänning, men valet av skor gör denna outfit unik. Du kan uppnå detta utseende genom att bära en svart långärmad djup kashmir v-ringad klänning och ett par svarta loafers.

Kamelfländad mini-kashmirklänning

Kamelfländad mini-kashmirklänning
källa

Ett sätt att få dina ben att se längre ut är att bära en utsvängd miniklänning. Till exempel, här är en flared cashmere camel mini-klänning som ser väldigt mysig och avslappnad ut och får dig att se lång och smal ut. Använd svarta plattformsklackar med öppna tår för skorna för att ge outfit en särskilt elegant touch.

Svart turtleneck minitröja klänning med snörstövlar mitt på kalven

svart turtleneck minitröja klänning snörstövlar i mitten av kalven
källa

För att se mer ungdomlig ut kan du lägga lite uppmärksamhet åt dina skor och väskor. Vad jag menar med det är att du fortfarande kan ha en ganska seriös svart turtleneck cashmere miniklänning och ändå bygga en ungdomlig outfit runt den genom att bära svarta stridsstövlar och en färgstark koppling.

Vit midikashmirklänning med svarta sandaler

vita midi cashmere klänning svarta sandaler
källa

För att uppnå ett mycket avslappnat utseende kan det ofta vara bra att bära sandaler. Du kan till exempel ha på dig en vit midjockklänning i cashmere och para ihop den med svarta spetsiga klackar för att se väldigt elegant ut. Genom att ersätta klackarna med svarta skandaler förvandlas kläderna omedelbart till en avslappnad och uppfriskande.

Svart långärmad kashmirklänning med vita sneakers

svart långärmad kashmirklänning vita sneakers
källa

Medan sandaler får dig att se lite mer avslappnad och uppfriskande, gör vita sneakers dig mer avslappnad. Du kan till exempel ha på dig en svart miniklänning i cashmere med vita sneakers för att se både ungdomlig och energisk ut.

Grå maxiklänning med turtleneck och svarta läderstövlar

grå turtleneck maxiklänning svarta läderstövlar
källa

För att få ett sofistikerat utseende är ett sätt att bära en bodycon-klänning, ett annat är att bära en maxiklänning. Eller såklart kan du göra båda. Här är en grå turtleneck maxi cashmere klänning som kan få fram den feminina och mogna sidan av dig. Bär dem med svarta läderstövlar för att ge outfit en snygg touch.

Grön Mock Neck Belted Flared Cashmere Dress

grön, fläckad kashmirklänning med bälte och bälte
källa

För dig som älskar att ha några unika detaljer i din outfit, här är en klänning som kan intressera dig. Det är en grön midi flare klänning gjord av kashmir med en mock hals och ett brunt läderbälte. Kombinera helt enkelt outfit med ljusrosa spetsiga klackar för att hålla uppmärksamheten på klänningen.

Svart kashmirtrösklänning med läderbyxor

svart cashmere tröja klänning läderbyxor
källa

Detta är en snygg lagrad outfit som försöker para ihop en kashmirklänning med byxor. Bär i detalj en svart miniklänning i cashmere som du normalt inte skulle ha på dig med byxor eller leggings. För att se mer unik och snygg ut den här gången, använd ett par korta leggings i svart läder under klänningen. Bär vita sneakers för att tävla i denna avslappnade och snygga outfit.

Krap cashmere klänning med crepe wrap

Cashmere-klänning med en crepe wrap-krage
källa

Denna crepe cashmere klänning har en mycket unik klippning som är svår att namnge. För närvarande ska jag bara kalla det en wrap krage eller wrap hals klänning. I kombination med svarta ballerina-lägenheter är denna outfit elegant och professionell för att kunna bäras på kontoret.

Svart kashmirtröja miniklänning med höga stövlar

svart kashmirtröja miniklänning overknee stövlar
källa

För att se både ungdomligt och flickaktigt ut kan en snygg sidoficka vara en spelväxlare. Till exempel kan du bära en svart miniklänning i cashmere med svart mocka över knästövlarna för en fin och mysig look. Om du nu lägger till en svart läderväska i kläderna kan du se ännu mer ungdomlig och attraktiv ut.

Hoppas att du tycker om dessa cashmere-outfitidéer som jag nämnde ovan. Fokusera inte bara på kostymer eller snygga jeans, bära både snygga och avslappnade kläder som cashmere-klänningen, som enkelt kan öppna många dörrar till ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*