Hur man utformar Cape Dress

Hur man utformar Cape Dress

Letar du efter en fin klänning till ditt nästa cocktailparty eller till och med ett formellt evenemang? Om du är uttråkad av alla dräkter eller sexiga klänningar som du ser överallt på cocktailparty, kommer du förmodligen att gilla det jag ska prata om idag, mantelklänningen, något unikt och vackert. Den coolaste och mest uppenbara egenskapen hos en cape-klänning är det faktum att cape-klänningen täcker dina armar utan att egentligen ha ärmar. För att visa dig hur du utformar det har jag samlat några riktigt fina cape dress outfit idéer och jag ska visa dig nu.

Svart cape shift miniklänning med rem i häl


källa

En capeklänning är något mycket unikt och vackert i sig. För att bygga en snygg outfit behöver du inte komplicera saker alls. Bär bara ett trevligt par skor och ett valfritt halsband. Som ett exempel kan du bära en svart cape shift-klänning med svarta klackar för en enkel men elegant look.

Navy Cape Sheath Midi-klänning

Navy Cape Sheath Midi-klänning
källa

För en lite mer avslappnad look kan du välja en veckad axelklänning. Till exempel, här är en mörkblå cape midiklänning som ser snygg och avslappnad ut. Koppla ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Vit cape shift-klänning med ljusrosa klackar

vit cape shift klänning ljusrosa klackar
källa

Om du vill se vacker ut och sticka ut på en cocktailparty kan du antingen bära något väldigt sexigt och fantasifullt eller så kan du bära något uppfriskande kontraintuitivt. Till exempel kan du bära en vit cape shift miniklänning med ljusrosa klackar för en feminin och uppfriskande outfit.

Blush Pink Lace Mermaid Dress

rodnad rosa spets sjöjungfru klänning
källa

Som du har sett från tidigare kläder är det väldigt naturligt för modedesigners att göra en kappa till en mini- eller knälång kappklänning. Att ha en maxi-cape-klänning är inte så intuitivt, men ändå är denna speciella rodnande rosa sjöjungfruklänning ett sällsynt och vackert undantag. Bara para ihop den med ett silveröppnat ankelband för att komplettera klädseln.

Svart halvklädd cape miniklänning med V-ringning

svart halvtransparent cape miniklänning med V-ringning
källa

Om du känner till cocktailklänningar bör du redan veta att klädselns tyg eller struktur gör en enorm skillnad. Om du till exempel vill se feminin och elegant ut, är en svart minikappklänning med chiffong V-ringning ett bra val. Kombinera dem med svarta mockabandade ballerinor för en särskilt elegant touch.

Kungsblå kall axelklänning

kungsblå klänning med kall axel
källa

För er som går mycket på cocktailpartier är det mycket roligare att ha en mängd olika stilar snarare än att hålla fast vid samma svarta cocktailklänning varje gång, även om den svarta klänningen passar dig bra. Här är en cocktailklänning som ser riktigt ljus ut och borde skapa en ny stil för dig. Det är en kungsblå capeklänning med en kall axel. Du kan helt enkelt para ihop den med vita klackar för att komplettera denna iögonfallande outfit.

Marinblå V-ringad Cape Mini-klänning

Mörkblå cape miniklänning med djup V-ringning
källa

Här är en mer mogen look. Vid första anblicken är det också som att bära en marin kostym. Det är faktiskt en mycket elegant och elegant marinblå cape miniklänning. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta klackar med öppen tå och ankelband för ett enkelt och elegant sätt att komplettera kläderna.

Röd cape shift-klänning med svart balettklack

röd cape shift klänning svarta balettskor
källa

Att se minimal eller enkel ut betyder inte att du inte kan vara iögonfallande. Ett sätt att verkligen blänka är bland annat att bära något lätt, som den här ljusröda skiftklänningen. Du kan helt enkelt bära den med ett par svarta balettlägenheter och en uttalande kedja för att komplettera detta minimalistiska och attraktiva utseende.

Blå miniklänning med öppna klackar

blå miniklänning rem med öppna tår
källa

Ibland är den subtila skillnaden mellan en anständig outfit och en bra outfit i några subtila detaljer. En detalj som du måste vara uppmärksam på är hur skorna kombineras med klänningen. Som ett bra exempel på att ha på dig rätt skor, väljs ett par blå remmar sandaler för att gå med en blå mini cape shift klänning.

Vit chiffong veckad maxiklänning med silver paljetter

vit chiffong veckad maxiklänning silver paljettdetaljer
källa

Även om denna veckade vita chiffong maxiklänning sannolikt inte är tillräckligt formell för att bäras som en formell brudklänning, bör den vara perfekt för bröllopsfoton. Klänningen har några silverfärgade detaljer som gör den mer elegant och attraktiv. Kombinera helt enkelt klänningen med silver, öppna tåklackar så kan du ta fantastiska bilder.

Semi-Sheer Cape klänning med brunt bälte

brun, halvtransparent capeklänning med bälte
källa

Det här är en sällsynt två-lager cape miniklänning som ser djup och mogen ut. I detalj är det en brun capeklänning med ett bälte, vars yttre skikt är ett transparent meshskikt. Du kan helt enkelt para ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera denna unika och vackra outfit.

Grå cape midiklänning med mock halsringning och vita klackar

grå mock neck cape midiklänning vita klackar
källa

Även om många klänningar redan har nämnts som klipps ut mycket lik den här grå klänningen, gör användningen av färger för denna outfit verkligen den här kläderna sticker ut från resten. För den här klädseln kombineras den grå kappklänningen med vita klackar och en ljusrosa läderkoppling för att uppnå ett uppfriskande och minimalistiskt utseende.

Vit spets cape Boydcon midiklänning

Figurkramande midiklänning i vit spetskappa
källa

Den här klänningen är också en tvålagersklänning, med det inre lagret som en vit miniklänning och det yttre lagret är en halvtransparent spetskappklänning. Du kan enkelt kombinera den här vackra klänningen med klackade sandaler för att klara outfit.

Neonrosa capeklänning

neonrosa cape klänning
källa

Det enklaste sättet att få ett iögonfallande utseende är att bära lite chockerande rosa. Till exempel kan du bära den här chockerande rosa klänningen med ljusrosa spetsiga tåklackar för att se feminin och vacker ut.

Vit och blå blommaklänning med blommönster

vit och blå blommig capeklänning
källa

För att se elegant och uppfriskande ut kan du prova den här vita och blå miniklänningen med blommig kappa. Koppla ihop dem med vita klackar med öppna tåremmar för att hålla nyansen ljus och den uppfriskande känslan av klädseln konsekvent.

Hoppas du tycker att de här idéerna för cape dress outfit som jag nämnde ovan är användbara. Om du gillar dessa idéer är det här de bästa sätten att efterlikna dessa kläder och sedan gradvis justera saker här och där för att göra dessa coola idéer till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*