Hur man utformar Cape Blazer

För dig som älskar att klä dig elegant, bör du känna till tricket att kasta en kavaj eller jeansjacka över axlarna för att se snygg och elegant ut. Mycket intressant, när du bär en kappa-kavaj ser du faktiskt ut som om du lägger kavajen över dina axlar som om du faktiskt bär den. För att bättre visa dig hur magiskt det är har jag sammanställt riktigt bra Cape Blazer-outfitidéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart cape-kavaj med vit västtopp och blå skinny jeans med muddar


källa

En svart cape blazer är förmodligen den enklaste typen av cape blazer att utforma och ta av. Du kan bara behandla den som en vanlig svart kavaj genom att bära den med en vit västtopp och tvättade smala jeans med blå manschetter. Använd svarta spetsiga tåklackar för att lägga till en elegant touch på kläderna.

Vit cape blazer & svart tröja med silver paljetter detaljer

vit cape blazer svart tröja med silver paljetter detaljer
källa

En vit kavaj är inte heller svår att forma. Även om det kanske inte får dig att se slankare ut än den svarta, är den definitivt mer uppfriskande och glad. Du kan bara bära den med en svart tröja som innehåller lite silverfärgade detaljer och svart läder damask. Koppla ihop dem med svarta spetsiga klackar för att slutföra kläderna.

Marinblå kavaj med vit blus

Navy Cape Blazer Vit blus
källa

För ett snyggt och snyggt utseende är den svarta kavajen förmodligen det bästa alternativet, men det är verkligen inte ditt enda val. En mörkblå kappkavaj kan också få dig att se vacker och elegant ut. Bär den med en vit blus, blå skinny jeans och nakna sandaler för att komplettera denna snygga casual-casual outfit.

Svart cape-kavaj med grå t-shirt och vita rippade skinny jeans

svart cape blazer grå t-shirt vita rippade skinny jeans
källa

Att ha på sig en kavaj är i allmänhet bra för träningsdräkter, men särskilt bra om du kan bära jeans på din arbetsplats, eftersom kavaj- och jeanskombinationen verkligen kan öppna många dörrar för din avslappnade affärsdräkt. Du kan till exempel ha på dig en svart kappkavaj med en grå t-shirt, vita skinny jeans och klackar med leopardtryck för en unik och snygg outfit.

Bär den med en vit knappskjorta och svarta mini-shorts

vit skjorta med knappar svarta mini shorts
källa

Ett väldigt trevligt litet knep för att få dina ben att se längre ut är att bära en långärmad topp eller jacka med en minikjol eller en mini-shorts. Som ett exempel kan du bära en vit blus med en svart kappkavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta minishorts och vita spetsiga klackar för att se smala och snygga ut.

Vit kappa-kavaj med svart overall med djup V-ringning

vit cape blazer svart overall med djup V-ringning
källa

För ett mer konstnärligt och unikt utseende kan du bära denna svartvita outfit. Det är faktiskt en väldigt intressant lagerlagring med en vit kappa-kavaj över en svart nedkastad v-ringad jumpsuit. Bär dessa bitar med vita klackar och en svart handväska för att se både konstnärligt och reserverat sexigt ut.

Vit kavaj med svarta skinny jeans och remmar sandaler

vit blazer svart skinny jeans strappy sandaler
källa

Detta är en annan svartvit outfit som du kan ha på kontoret som ser annorlunda ut än dina kollegor som bär kostymer hela tiden. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit kavaj med en svart blus på toppen. Koppla ihop dem med svarta smala jeans och svarta klackar i ankelbandet för att göra utseendet komplett.

Svart cape-blazer med vit västtopp och blå jeansshorts med ärmslut

svart cape blazer vit väst topp blå jeans korta shorts
källa

Detta är en mycket unik outfit. Den unika delen består av blå jeansshorts, som förmodligen är knälånga men är manschetterade för att avslöja lite mer hud. Kombinera shortsen med en vit västtopp och en svart kavaj för att se elegant och avslappnad ut. För skorna kan du bära vita sneakers för att hålla den avslappnade känslan konstant.

Bär den med en himmelblå topp och matchande skinny jeans

himmelblå topp för att matcha skinny jeans
källa

Om du vill se mer feminin ut, finns det två färger som vanligtvis gör det åt dig: en är den rosa färgen medan den andra är himmelsblå. Denna härliga och uppfriskande outfit använder den senare. I detalj kombineras den vita kappkavaj med en himmelblå tröja och himmelblå skinny jeans. Kombinera dessa bitar med ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfit med en särskilt feminin touch.

Vit kappa-kavaj med svart älsklingspassning och utsvängd miniklänning

vit cape blazer svart älskling passform och flare mini klänning
källa

Här är en sexig outfit med låg nyckel som ser ut som en arbetsdräkt. Jag skulle dock rekommendera att du reserverar denna outfit för formella evenemang. För att forma detta unika och vackra utseende kan du bära en svart hjärtformad miniklänning med utsvängd sammet med en vit kappa-kavaj. Koppla ihop dem med svarta och vita klackar och en svart koppling för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Vit maxi cape blazer med svart tröja med V-ringning och rutig minikjol

vit maxi cape blazer svart tröja med V-ringning och rutig minikjol
källa

Denna outfit är en så vacker och snygg lagerlagring. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en svart v-ringad tröja och en svart och vit rutig tweed minikjol. Bär en vit maxi-cap blazer över den. Bär ett par svarta mocka lårhöga stövlar för att skorna ska se feminina och eleganta ut.

Svart cape-kavaj med matchande chinos

svart cape blazer för att matcha chinos
källa

Om du är chef eller chef och bär kläder hela tiden, försök att tona ner dem lite på fredagar för att göra dig lite mer tillgänglig och en del av laget. Du kan också bära en svart kostym bestående av en svart kappa och chinos. Bär dem med en grå t-shirt och svarta ballerina-lägenheter för en avslappnad twist.

Vit kappkavaj med svarta läderbyxor

vit cape blazer svarta läderbyxor
källa

Låt oss nu kasta lite läder i mixen för att göra outfit mer elegant. Du kan till exempel ha på dig en vit kappkavaj med en vit ärmlös blus. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera denna coola och konstnärliga svartvita outfit.

Svart kavaj med vit mock-hals spetsblus

svart blazer vit mock hals spets blus
källa

För ett mer feminint utseende kan du bara lägga till lite variation genom att ersätta din signatur vita knappade skjorta med en vit spetsblus med en mock hals. Team dem med en svart cape blazer och svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar för att göra kläderna ännu mer ladylike.

Vit kappa-kavaj med en rosa blus

vit cape blazer rodnad rosa blus
källa

För ett uppfriskande och damligt utseende är vitt och rosa en riktigt bra färgkombination. Du kan till exempel para ihop en rodnande rosa blus med en vit kappkavaj och vita chinos för att se enkel men ändå vacker ut. Du kan till och med bära ett par vita remmar med öppna tå sandaler som passar perfekt till resten av kläderna.

Här är Cape Blazer outfitidéer som jag vill dela med dig. Det är ingen tvekan om att en vanlig kavaj är mer mångsidig, men att ha en kappkavaj då och då är också jättekul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*