Hur man utformar Camo Leggings

Hur man utformar Camo Leggings

Ibland när du vill klä dig pojkaktigt måste du hålla dig till saker som pojkvänjeans, som ser bra ut men inte får dig att se tunn och lång ut. Om du vill se smal och pojkig ut samtidigt rekommenderar jag starkt att du bär camo leggings. Som med många andra typer av leggings är det inte svårt att utforma camo-leggings alls. Jag älskar det när de är ihop med en tunikatopp, oavsett om det är en lång t-shirt eller en grovt stor stickad tröja. För att visa dig fler sätt att utforma dem har jag sammanställt en lista med riktigt fina outfitidéer för camo leggings. Låt mig nu visa dig det coola utseendet.

Svart swat-neck-tröja med camo-leggings


källa

Till att börja med den här listan över attraktiva och unika outfitidéer, låt mig visa dig en outfit som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med camo-leggings för att se smal och snygg ut. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att ge stil till kläderna.

Svart quiltad läderjacka med tröja med scoop-hals och leggings i camo

svart quiltad skinnjacka med tröja med scoop-halsringning och kamouflage-damask
källa

För att uppnå denna fantastiska business casual outfit måste du ha ett läderelement i mixen för att uppnå den snygga touchen. Bär en svart tjock tröja med rund hals och en svart quiltad skinnjacka. Koppla ihop dem med kamouflagegaller för att se pojkaktiga och svala ut. Lägg till ett par svarta stövletter i läder för att komplettera klädseln i stil.

Grå tjock tröja med camo leggings och vita sneakers

grå, tjock tröja med kamouflage damaskar och vita sneakers
källa

För att forma det mysiga och ungdomliga utseendet behöver du tre enkla bitar som du troligen redan har i din garderob, eventuellt med undantag för camo-leggings. Var noga med att bära en ljusgrå tjock tröja eller tröja och para ihop den med kamouflagegas. Använd vita sneakers för att hålla denna outfit ren och enkel.

Vit tunikaklänning med grå kofta och camo leggings

vit tunika klänning med gråmelerad kofta och camo leggings
källa

För att forma denna snygga och ungdomliga outfit, perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en vit tunika-t-shirt med en lång grå grå kofta. Team dem med kamouflage leggings. Bär ett par svarta och vita klassiker med låg topp och en grå stickad mössa för att se extra ungdomlig och attraktiv ut.

Långärmad T-shirt med grått och vitt tryck, camo leggings och svarta läderstövlar

Långärmad T-shirt med grått och vitt tryck, kamouflage damaskar och svarta läderstövlar
källa

För att uppnå det söta och avslappnade utseendet kan du bära en grå och vit tryckt långärmad baseball-t-shirt för toppen. Kombinera det med camo leggings eller camo skinny pants för att göra denna outfit mer färgstark och glad. För skorna, ha ett par svarta snörstövlar i mitten av kalven för att komplettera utseendet.

Svart bomberjacka med grå tröja och leggings med tryck

svart bomberjacka med grå tröja och leggings med tryck
källa

Att se snygg och enkel ut är att ha en bomberjacka en ganska bra idé. Till toppen kan du bära en svart bomberjacka över en grå tröja och en längre vit t-shirt för att skapa några snygga lager. Team dem med kamouflage leggings. Bär ett par grå mockaskor för att ge utseendet klass och elegans.

Blå jeansjacka med vit trycktröja och camo leggings

blå jeansjacka med vit tröja och kamouflagegas
källa

Att se ungdomlig och elegant ut är att veta hur man bär en jeansjacka en stor nyckel. I det här fallet kombineras en blå jeansjacka med en vit tryckt tröja med en avslappnad passform för toppen. Team dem med camo leggings och ett par svarta ballerinor. Lägg till en brun läderhandväska till mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Grå mockjacka med V-ringad tröja och svarta camo leggings

grå mockajacka med V-ringad tröja och svarta camo leggings
källa

För att forma denna nästan helt grå outfit som får dig att se diskret ut men ändå vacker, kan du bära en grå mockajacka över en matchande grå tröja-polotröja med V-ringning i toppen. Kombinera dem med svarta och grå camo leggings. Använd svarta sneakers för att få denna outfit att se mörk och cool ut.

Svart långfärgad kappa med kamotights och kilstövlar

svart långfärgad kappa med kamouflagestrumpbyxor och kilklack
källa

För att se lite unisex ut, här är en outfit du kanske vill prova som är förvånansvärt lätt att ta av. Till toppen kan du ha på dig en svart t-shirt med en svart långärmad trenchcoat med en smal passform eller en dubbelknäppt ullrock. Koppla ihop dessa bitar med camo leggings och ett par svarta kilstövlar för att komplettera utseendet.

Svart ärmlös mock Neck-T-shirt med beskurna leggings och canvas-sneakers

svart ärmlös t-shirt med mock hals, korta leggings och canvas sneakers
källa

För att forma denna enkla och snygga streetoutfit kan du bära en ärmlös bomullstopp med en svart ståkrage istället för att ha en svart t-shirt för att se mer uppfriskande ut. Koppla ihop den med kamotights för den där pojkaktiga touchen. Slutligen lägg till ett par svarta och vita canvas sneakers för att rensa utseendet.

Svart infinity-halsduk med skinnjacka och tröja i elfenben

svart infinity-halsduk med skinnjacka och tunika-tröja i elfenben
källa

Ett bra knep som får dig att se tunn ut och inte kräver att du är i din bästa form är att skapa några snygga lager som visas här. Bär i detalj en vit eller elfenben tunika tröja med en svart kort läderjacka och en svart infinity stickad halsduk. Koppla ihop dem med camo-strumpbyxor och svarta mockasko stövlar för att se smala och attraktiva ut.

Svart långärmad t-shirt med scoop hals och grå camo leggings

svart långärmad t-shirt med scoop halsringning och grå camo leggings
källa

För att uppnå det avslappnade och pojkaktiga utseendet, börja med att ha en svart långärmad t-shirt med en avslappnad passform. Kombinera den med svarta och grå camo leggings. För skorna kanske du vill ha på dig något mer damligt som de rodnande rosa sneakersna för att balansera användningen av svart och grått i resten av kläderna.

Blå jeansjacka med svart tuniklinne och leggings

blå jeansjacka med svart tunikjacka och leggings
källa

För att forma denna ungdomliga outfit som ser lite ut som en vän kan du bära en blå jeansjacka med en svart lång linne. Team dem med camo leggings och svarta läderklackar med spetsiga tår för en lite elegant touch.

Här är camo leggings outfit idéer som jag vill prata med dig om. Testa det så ser du hur coola de kan få dig att se ut och hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*