Hur man utformar Camo Jacket

Hur man utformar Camo Jacket

Trots att den är mindre populär än kausaljackor som denimjackan och bomberjackan, har camojackan verkligen sin plats i den avslappnade modevärlden. Det är en av de saker som kan få dig att se annorlunda ut och ändå se bra ut, speciellt om du bara bär den då och då. Det finns inget sätt jag skulle säga att om jag var tvungen att välja en jacka att bära varje dag på året, skulle jag föredra en kamouflagejacka framför en deminjacka. Ändå är det alltid bra att lägga variation i din vardagliga outfit. Variation kan hjälpa dig att få tillräckligt bra styling för att matcha din outfit med ditt humör. För att du ska se bra ut med camojackan har jag sammanställt en lista med outfitidéer som visar dig vad du ska ha på dig med den.

Camojacka med vit västtopp och rippade jeans


källa

Camojackan känns tuff och grov. Det är väldigt naturligt att kombinera dem med kläder av liknande stil. Du kan till exempel ha på dig en vit västtopp och para ihop med rippade jeans med muddar. För skorna kan du bära antingen sneakers eller ljusrosa ballerinor. Bär en överdimensionerad kamouflagejacka för att komplettera sitt eleganta tuffa utseende.

Bär med en svart crop topp och plädad minikjol

svart crop top pläterad mini kjol camo jacka
källa

Att kombinera en damlik kjol med en grov jacka skapar ibland ett intensivt kontrakt som faktiskt ser väldigt attraktivt ut. Du måste vara din egen domare för att kontrollera om du har överdrivit det eller inte. Naturligtvis kan du gå en säker väg och använda andras idéer som referens. Till exempel visar denna outfit att du kan bära en överdimensionerad camojacka med en svart crop topp, svart minikjol och läderstövlar. Detta är en outfit med en välkontrollerad kontrast.

Använd den med en svart blus och vita skinny jeans

svart blus vit skinny jeans camo jacka
källa

För att vara ärlig ser jag kamouflagejackan som en del av en avslappnad outfit. Det är inte omöjligt att utforma det så att du kan bära det till jobbet. Det är bara lite svårare än andra jackor. Denna outfit är dock ett utmärkt sätt att bära den till jobbet om du har en start som arbetsplats. Bär bara en svart blus, vita jeans och fotklackar med en camojacka.

Camojacka med grå t-shirt och svart läder kjol

Kamouflagejacka grå t-shirt svart läder kjol
källa

Här är en annan av de gränsdragna kläderna som du kan bära för att arbeta på några mer jordnära arbetsplatser. Och det är en som definitivt får dig att se bra ut som en avslappnad outfit. Du kan ha på dig en grå t-shirt med minikjol i svart läder med hög midja. Använd en överdimensionerad kamouflagejacka. För skorna skulle sneakers eller ballerinor vara bra. De tre mycket enkla delarna ser bara ut så bra tillsammans. Kanske är det färgerna eller sticklingar. Det här är lätt mitt första val bland listan.

Använd den med en svart t-shirt och korta skinny jeans

svart skinny jeans camo jacka
källa

Camojacka ser bra ut med ett helt svart utseende. Det lägger till en touch av seghet till det existerande mörkret. Med camojackan kan du bära en svart T-shirt och korta skinny jeans. Lägg till ett par svarta loafers i ekvationen.

Bär med svart Crop Top & Leggings

svart crop top leggings camo jacka
källa

Här är ett annat exempel på att bära kamouflagejackan med andra svarta delar. Använd en svart crop topp med leggings och svarta läderstövlar. Du kan lägga till en liten vridning genom att ha på dig en besatt camojacka istället för den typiska.

Bär den med en grå V-ringad topp och ankelstövlar

grå fotkängor med V-ringning och kamouflage
källa

För en avslappnad streetlook som är särskilt bra på hösten kan du bära en kamouflagejacka med en grå V-ringad T-shirt, smala jeans och fotkängor. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg för stridskor.

Camojacka med svartvit randig t-shirt och vita jeans

Kamouflagejacka svartvit randig t-shirt
källa

Den svartvita randiga T-skjortan är en viktig del av världen av avslappnade kläder. Du kan bära den med en kamouflagejacka och vita jeans. Komplettera denna snygga outfit med mockaoutfitidéer.

Överdimensionerad camojacka med vit t-shirt och löparshorts

överdimensionerade löpbyxor med kamouflagejacka
källa

Ett annat superavslappnat men underbart sätt att utforma camojackan är att bära en överdimensionerad jacka med en vit t-shirt, löpbyxor och träningsskor. En sak som jag verkligen gillar med denna outfit är att den verkligen kan låsa upp den grovhet som ligger i kamouflagejackan.

Använd den med en grå tröja och läderjackor

grå tröja läder leggings outfit
källa

Låt oss prata om en annan snygg och kausal outfit. Bär bara kamouflagejackan med en grå t-shirt, läderjackor och mockaskor.

Grå trekvartärmad t-shirt med camo blazer

grå långärmad t-shirt kamouflage blazer
källa

För att utforma en camo-blazer kan du bära den med en grå t-shirt med tre fjärdedelar och svarta sneakers. En prestation som demonstreras i denna outfit är att rulla ärmarna på kamouflagejackan så att t-shirtens ärmar syns några inches. Detta är ett knep för att få dina armar att se tunnare ut.

Bär med en vit tröja klänning

vit tröja klänning camo jacka vita sneakers
källa

För ett uppfriskande utseende kan du para ihop den överdimensionerade camojackan med en kontrasterande vacker vit tröja klänning. Vita sneakers skulle se bra ut med denna outfit. Detta är en annan outfit som använder välkontrollerade kontrastbitar för att uppnå ett fantastiskt resultat.

Använd den med en vit spetsblus och shorts

vit spetsblus shorts camo jacka
källa

I likhet med föregående outfit handlar det om kontrast. Jag skulle till och med säga att kontrasten med denna outfit nästan är överdriven, ännu inte, outfit ser fortfarande bra ut, bara väldigt nära. Outfiten består av en kamouflagejacka, en vit spetsblus och spetsshorts.

Förhoppningsvis tycker du om listan över kamouflagejacka-outfitidéer som jag har sammanställt i syfte att utöka din komfortzon. Om du gillar dessa idéer, se till att kolla in tusentals andra outfitidéer som du hittar på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*