Hur man utformar Bush Hat

Hur man utformar Bush Hat

Jag har pratat om hur man utformar olika typer av hattar, inklusive diskett hattar, filthattar och baseball kepsar, och så vidare i tidigare blogginlägg, och idag ska jag prata om en mycket speciell typ av hatt, som är buskhatten. Det kan ge dig lite vintage-känsla och lite cowboy-känsla. Det är inte så svårt att utforma det faktiskt, men du måste ha attityden för att må bra om att du ser lite annorlunda ut än resten av publiken. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt bra idéer för bush hat outfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Brun buskhatt med grå kofta och vit skjorta med knappar


källa

För att starta listan över unika och attraktiva outfitidéer börjar jag med att visa dig en luftig outfit som du kan ha på dig för ett halvformellt evenemang. För att forma denna outfit kan du bära en vit skjorta och en grå kofta. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta läder stövlar. Slutligen ha på dig en brun buskhatt för att se mer unik och vacker ut.

Brun buskhatt med matchande kavaj och minikjol

brun buskhatt med matchande kavaj och minikjol
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna helt vintage cocktail party outfit. Du kan bära en svart kortärmad chiffongblus med lågt urringning, en brun slim fit-kavaj och en matchande figurkramande minikjol. Kombinera dem med ett par svarta läderspetsar. Avsluta med en brun buskhatt för att ge utseendet en vintage-touch.

Grå buskhatt med blå skjorta i denimknapp

grå buskhatt med blå jeansskjorta
källa

För att forma denna avslappnade och luftiga streetoutfit kan du bära en grå buskhatt med en blå jeansskjorta med knappar. Kombinera dem med svarta skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par vita låga sneakers eller ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Röd buskhatt med vit och blå bälteklänning

röd buskhatt med vit och blå kappaklänning
källa

För att uppnå denna iögonfallande och unika outfit är det viktigt att använda några kontrasterande färger. I detalj kan du bära en midiklänning med blå och vit bälte. Kombinera det med ett par svarta ballerinor. Lägg nu till en ljusröd buskhatt så att du ser skarp och unik ut.

Grön buskhatt med tweedjacka och skjorta med vit krage

grön buskhatt med tweedjacka och skjorta med vit krage
källa

För att skapa den underbara vintageutrustningen som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty kan du bära en vit slim fit-skjorta med en grön tweedjacka på toppen. Kombinera dem med vita smala byxor och svarta höga klackar. Använd en grön buskhatt för att göra utseendet komplett.

Mörkgrön buskhatt med svart tröja med dragkedja

mörkgrön buskhatt med svart tröja med dragkedja
källa

För att se mysig och vacker ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en mörkgrön dragkedja med dragkedja för en topp och lös passform. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Använd skorna ett par vita sneakers för att se ungdomliga och uppfriskande ut. Använd en grön buskhatt för att avsluta det coola utseendet.

Grå t-shirt med jeansjacka och figurkramande minikjol

grå t-shirt med jeansjacka och figurkramande minikjol
källa

För att uppnå det ungdomliga och avslappnade streetlooket kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med en matchande, figurkramande grå bomullsminikjol. Bind en jeansjacka runt midjan för att se super chic ut. För skorna kan du bära ett par rosa bandiga sandaler. Lägg nu till en grå buskhatt i din outfit för att se ännu snyggare ut.

Svart tröja med dragkedja och vit buskhatt

svart tröja med dragkedja och vit buskhatt
källa

Att bära en buskhatt som en ersättning för din basebollkeps kan ge överraskande resultat som du inte lätt kan föreställa dig. Du kan till exempel ha på dig en svart tröja med dragkedja med en vit buskhatt för att se lekfull och unik ut. Koppla ihop dem med blå smala jeans och vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Svart broderad buskhatt med rund läderskjorta med krage

svart broderad buskhatt med rund läderskjorta
källa

Detta är en mycket unik och attraktiv outfit som du kan bära på en cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du bära en svart skinnskjorta med knappar och en svart mini-läder wrap kjol. Koppla ihop dem med ett par svarta balettlägenheter. Slutligen lägg till en svart buskhatt i kläderna för att se ännu mer speciell ut.

Ljusblå omslagstopp med V-ringning och rosa rutiga byxor med hög midja

Ljusblå, kort omslagstopp med V-ringning och rosa, rutiga byxor med hög midja
källa

Detta är en sexig outfit med låg vikt som du kan bära för en avslappnad fest eller en cocktailparty. Tänk dig att du ersätter den platta hatten med en svart buskhatt. För resten av utseendet, använd en ljusblå beskuren omslagstopp med blå och rosa rutiga flared byxor. Använd ett par ljusrosa klackar för skorna för att komplettera utseendet.

Röd målarhatt med svart mock-tröja och blå denimklänning med V-ringning

röd målarhatt med svart mock-neck tröja och blå denim klänning med V-ringning
källa

För att uppnå denna ungdomliga och vackra outfit kan du bära en svart tröja med hög hals och en lagerblå ärmlös miniklänning med dragkedja. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att se ungdomliga och uppfriskande ut. Använd en röd buskhatt istället för en målarhatt för att se extra attraktiv ut.

Ljusbrun buskhatt med en grön militärjacka och kakibyxor

ljusbrun buskhatt med en grön militärjacka och khakibyxor
källa

För att forma detta pojkaktiga utseende kan du bära en vit t-shirt med en grön militärjacka och gröna kakislanka byxor. För skorna kan du bära ett par bruna stridsstövlar för att se ännu tuffare och mer pojkig ut. Lägg nu till en solbränd buskhatt för att göra outfit extra speciellt.

Bush hatt med vit axelblus

Bush hatt med vit axelblus
källa

För att skapa det sexiga och uppfriskande looken med låg nyckel kan du bära en vit axelblus från axeln med en minikjol i blå denim. Koppla ihop dem med nakna, platta sandaler. Använd en brun buskhatt istället för en stråhatt för att se unik och snygg ut.

Här är idéer för bush hat outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och unik ut. Prova det och njut av att se speciellt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*