Hur man utformar Burgundy Loafers

Hur man utformar Burgundy Loafers

I tidigare blogginlägg har jag pratat om hur man utformar svarta och bruna loafers eftersom de förmodligen är några av de mest populära typerna av skor. Låt mig idag prata om något som får dig att se lite mer unik och djupare ut och det magiska föremålet är de burgundy färgade tofflorna. Med en djup och attraktiv färg som den vinröda färgen, bör du förvänta dig att loafers ser ut som en lite mer attraktiv och elegant version av de svarta loafersna. Nu, för att visa dig hur du utformar dem, vill jag visa dig de burgundy tofflor-idéerna som jag har samlat in.

Svart och vit randig långärmad T-shirt med burgundafärgade tofflor

svartvit randig långärmad T-shirt med burgundafärgade tofflor
källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med ett mycket uppfriskande och lättillgängligt utseende. För att forma en sådan outfit kan du börja med en vit och svart horisontell randig långärmad T-shirt för toppen. Koppla ihop den med svarta, beskurna chinos. Slutligen lägg till ett par burgundy läder loafers för att ge denna outfit en snygg och konstnärlig twist.

Grå mockjacka med vit blus och burgundafärgade tofflor

grå mockajacka med vit blus och burgundafärgade tofflor
källa

För att forma denna kreativt designade outfit behöver du en svart filthatt för att skapa denna intressanta effekt. Du kan till exempel ha på dig en svart filthatt med en grå mockakavajjacka och en vit skjorta med knappar. Kombinera dem med svarta muddade jeans och manschetter och ett par burgundy tofs loafers för en ren och konstnärlig finish.

Svart kavaj med grå skinny jeans med muddar och vinröd tofflor

svart kavaj med grå skinny jeans med manschetter och burgundy-tofflor
källa

För att skapa detta mörka och coola affärsavslappnade utseende kan du bära en svart blus med knappar och en svart kavaj till toppen. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans med manschetter och rippor. Ett par burgundy läder loafers och en elegant svart läder handväska är det perfekta komplementet till din outfit.

Blå jeansjacka med randig T-shirt och tofflor

blå jeansjacka med randig t-shirt och tofflor
källa

För att forma detta enkla och ungdomliga utseende, låt oss lägga till lite mer denimelement till mixen. Till exempel kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt med en blå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med marina skinny jeans och ett par burgundy penny loafers för att komplettera looken med stil.

T-shirt med grått tryck och shorts med raka ben och matchande tofflor i vinrött

grå tryckt T-shirt med vinröda byxor med raka ben och matchande tofflor
källa

För att skapa denna intressanta och coola streetoutfit, låt oss glömma de populära skinny jeansen ett tag. Istället kan du bära burgundy raka byxor med ett grått tryck. Kombinera dem med ett par burgundy läder loafers för att komplettera outfit med massor av karaktär.

Mörkgrå skinnjacka med skridsko och burgundafärgade tofflor

mörkgrå skinnjacka med skaterkjol och burgundy-färgade tofflor
källa

Detta är en väldigt snygg klädsel i lager som du vill ha på dig för avslappnade hangouts och dejting. Till toppen kan du bära en grå linne med en mörkgrå matt skinnjacka. Koppla ihop dem med en grå veckad skater minikjol. Slutligen lägg till ett par burgundy färgade tofflor för en unik och snygg touch.

Stickad tröja i svart midja med pojkvänströja och manschettjeans

svart stickad tröja med pojkvänskjorta och jeans med muddar
källa

Här är en mycket iögonfallande skiktad outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart passformad och lite beskuren tröja över en svartvit randig pojkvänskjorta med knappar och låta skjortans fåll kika ut. Bär den med blå manschettpojkvänjeans och ett par burgundy loafers för att komplettera utseendet.

Svartvit randig långärmad kort t-shirt med blus

svartvit randig långärmad kort t-shirt med blus
källa

Här är en annan lagerlagd outfit som använder ett mycket liknande koncept. Till toppen kan du bära en kort vit och svart randig långärmad t-shirt över en längre svart blus eller en svart t-shirt. Koppla ihop dessa bitar med vita slim fit-jeans och vinröda läderskor för att komplettera outfit på ett rent och attraktivt sätt.

Ljusrosa bandblus med svarta byxor i vida ben

blekrosa blus fram med svarta byxor med vida ben
källa

Det här är en helt unik affärsavslappnad outfit som försöker para ihop några damliknande föremål med ett unisexföremål. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en ljusrosa fluga-blus med svarta byxor med vida ben. Kombinera dem med vinröd tofflor för att packa kläderna snyggt och snyggt.

Grå, ribbad tröja med rund halsringning, blåklippta jeans och burgundafärgade tofflor

grå, ribbad tröja med rund halsringning, jeans med blå snitt och tofflor i vinröd
källa

För att forma denna mysiga och snygga streetoutfit kan du bära en grå ribbad tröja med rund hals och blå mom-jeans. Lägg till ett par burgundy loafers för att fördjupa outfit och lägga till karaktär till outfit. För att se avslappnad bör du helt enkelt bära en vit shoppingväska istället för en svart läderhandväska, vilket gör denna outfit till en perfekt outfit för livsmedelsbutiker och avslappnade hangouts.

Knälång mantelklänning med stamtryck och läderhandväska

knälång slida klänning med stamtryck och läderhandväska
källa

För att skapa denna affärsavslappnade outfit, som också kan betraktas som en halvformell halvformell outfit, kan du bära en knälång klänning med en svart och vit stamtryckt mantel som kärnan i outfit. För resten av utseendet kan du bära en svart läderhandväska och ett par burgundy läderskor för att komplettera detta professionella och eleganta utseende.

Rutig blå skjorta med marinblå slim fit chinos & loafers

Rutig blå skjorta med mörkblå, smala chinos och tofflor
källa

När det gäller att använda tofflor kan man ofta låna idéer från män för att skapa ett pojkaktigt och till och med unisex-utseende. Här är ett bra exempel. Du kan bära en blå och vit rutig pojkvänskjorta med mörkblå slim fit chinos. Koppla ihop dem med vinröd tofflor för att se rena och snygga ut.

Vit blus med volangärmar med blå jeans och vinröd tofflor

vit blus med volangärmar, blå jeans och vinröd tofflor
källa

Låt oss titta på en uppfriskande outfit. Till toppen kan du bära en vit kortärmad blus med volanger. Kombinera den med ljusblå slim fit-jeans med manschetter. Bär ett par burgundy färgade tofflor istället för de svarta som föreslås på bilden för att se vackrare och damigare ut.

Här är de burgundy tofflor outfit idéer jag just nämnde. Se om du gillar den lite mer unika känslan som kan skilja dig från publiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*