Hur man utformar Burgundy Kjol

För dig som älskar att bära kjolar bör det här blogginlägget vara av intresse. Jag ska prata om hur man stylar den vinröda kjolen, något som får dig att se vacker ut på ett djupt och diskret sätt. Det finns tillfällen när du vill se riktigt glänsande eller märkbar ut, men om du inte är på det humöret idag är det trevligt att bära något lite mer diskret medan du fortfarande kan se vackert ut. Vad jag ska visa dig är några av de bästa burgundy rock outfit idéerna jag har samlat. Låt oss komma in direkt.

Ljusgrå tröja med burgundy veckad midikjol i chiffong


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket mysig och vacker outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå ribbstickad tröja med rund hals. Koppla ihop den med en burgundy veckad midikjol gjord av chiffong för ett damligt och luftigt utseende. Bär ett par svarta stövletter i läder för att ge outfit en snygg touch.

Svart Mock Neck ribbad form passande tröja med Burgundy mocka Mini kjol

svart, ribbad, figur-kramad tröja med mock-hals och minikjol av vinröd mocka
källa

För en passande outfit som låter dig visa dina kurvor på ett diskret och naturligt sätt kan du gå till en svart mock-hals stickad bodycon-tröja och en vinröd mockakjol. Bär en svart kantad väska och ett par svarta fransade mockafotstövlar för att se snygga och snygga ut.

Ljusblå knapp-up skjorta med en burgundy sammet kjol med en knapp knäppning

ljusblå skjorta med knappar och en sammet kjol med en vinröd knapp på framsidan
källa

Här är en ganska feminin och sofistikerad business casual outfit. Bär en ljusblå skjorta med knappar och en burgundy midi sammet kjol med hög midja framtill. Använd en ljusrosa ankelrem med öppen tå för en feminin touch. Slutligen bär en burgundy sammetpåse som passar perfekt med kjolen.

Svart långärmad T-shirt med en halvtransparent midikjol i vinröd

svart långärmad T-shirt med en vinröd, halvtransparent midikjol
källa

För en mer luftig och damliknande look kan du bära en burgundy, halvskinn midi-passform som är fylld med små halsdetaljer. Kombinera den med en svart, långärmad, figur-kramad t-shirt för att visa dina kurvor naturligt. Använd svarta spetsiga skor för att avsluta din outfit.

Svart halter topp med mock halsringning och mocka mini kjol med knappfäste

Svart halstopp med en minikjol gjord av mockaknappar
källa

För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du bära en ärmlös, toppad halterneck-topp med en midjekjol i hög midja gjord av vinröd mocka med knäppning framtill. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Grå stickad tröja med en vattenfallshalsringning och en utsvängd kjol i midisilke

Kort stickad tröja med grå vattenfallshalsringning och utsvängd kjol i midisilke
källa

För att se konstnärlig och lekfull ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en grå, beskuren tröja med en halsringning och en vinröd midikjol med hög midja som topp. Bär ett par svarta läderstövlar och en stor svart läderväska. Lägg till en svart filthatt i mixen för att ge den subtila konstnärliga inslag.

Vit knäppt skjorta med miniskridskjol med bälte

vit skjorta med knapp och minirater kjol med bälte
källa

För att se mogen och vacker ut på jobbet kan du ha på dig en vit knappskjorta, som du förmodligen redan har gjort mycket. Men istället för att ha på dig en svart penskjol som många av er gör, bära en miniraterad kjol med vinröd bälte. Svarta ballerinaskor är ett underbart tillskott till ditt utseende.

Grå halvärmad tröja med en vit skjorta med knappar och en vinröd pennkjol

grå tröja med halva ärmar, vit skjorta med knappar och vinröd pennkjol
källa

För att skapa en mysig, lagrad outfit kan du bära en grå, siffra, halvärmad tröja över en vit knäppt skjorta, med kragen och fållen på skjortan som sticker ut. Team dessa bitar med en vinröd pennkjol och ett par vinröda mockaklackar. Fyll i den vackra boken med en ljusrosa läderhandväska.

Svart topp med siden kjol och filthatt

svart figur-kramad topp med siden kjol och filthatt
källa

För att se lekfull och kreativ ut kan du bära en svart tröja med en burgundy midikjol i siden. Använd en liten quiltad koppling i svart läder för att se elegant och snygg ut. Använd ett par svarta, korta läderstövlar till skorna. Använd en svart filthatt för att se lekfull och konstnärlig ut.

Svartvit randig trekvartärm topp med mörkröd skater midikjol

svartvitt randig tre fjärdedel topp med mörkröd skater midikjol
källa

För ett mycket minimalt vitt och svart utseende kan du bära en vit och svart randig trekvartärm topp med en burgundy midi flare kjol. Använd den med svarta öppna tåklackar och fotledsremmar för ett snyggt och smart utseende.

Svart motojacka med mini bodycon kjol och leggings

svart motojacka med figurkramande minikjol och leggings
källa

För att uppnå ett snyggt, skiktat utseende som får dig att se snygg och snygg ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Använd en vit t-shirt med avslappnad passform, en svart läderjacka och en svart infinity-halsduk. Kombinera dem med en figurkramande minikjol i vinröd och svart leggings. Använd svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Grå, kort stickad kavaj med en röd mini veckad kjol

grå, kort stickad kavaj med röd mini veckad kjol
källa

För att uppnå detta mysiga och vackra affärsavslappnade utseende kan du bära en grå beskuren kavaj med en svart t-shirt med scoop-hals. Kombinera dem med en burgundy minirater kjol. Bär svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att göra din outfit stilfull.

Randig svartvit kavaj med blyerts kjol

svart och vit randig kavaj med blyerts kjol
källa

Här är en mycket unik och attraktiv business casual outfit. Bär en vit och svart prickblus med en svart och vit randig kavaj för toppen. Team dem med en vinröd pennkjol och ljusrosa fotledsremmar med spetsiga tår för en feminin touch.

Ljusrosa veckad blus med burgundy kjol och häl med leopardmönster

Ljusrosa veckad blus med burgundy kjol och klackar med leopardmönster
källa

För att se mogen och elegant ut på jobbet kan du bära en ljusrosa blus med en vinröd knälång kjol med hög midja. Bär ett par klackar med leopardtryck så att skorna ser eleganta och sofistikerade ut.

Här är de burgundy rock outfit-idéerna som jag vill dela med dig. För dig som gillar att se vacker och diskret ut samtidigt, bör listan ovan göra en trevlig lista för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*