Hur man utformar Burgundy Coat

När vintern kommer kan du välja om du vill ha något funktionellt som en dunjacka eller om du inte alls vill se tjock ut med en fin ullrock eller trenchcoat. För att se ännu bättre ut är färgvalet mycket viktigt. Idag ska jag prata om den vinröda kappan, något som får dig att se vacker och djup ut. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna för burgundy coat outfit som kan hjälpa dig att se elegant och smal ut. Framför allt är dessa kläder inte så svåra att ta av. Låt oss titta på dem nu.

Burgundy kappa med leopardmönstrad halsduk och knähöga stövlar

Burgundy kappa med leopardmönstrad halsduk och knähöga stövlar
källa

Låt mig börja den här listan med eleganta outfitidéer med en något mjuk och feminin business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit chiffong-t-shirt med en burgundy kappa och en leopardtrycksduk för toppen. Para ihop dem med blå skinny jeans och svarta läder knä höga stövlar för att komplettera din outfit i stil.

Bourgogne trenchcoat med en svartvit randig tröja och filthatt

Burgund trenchcoat med en svartvit randig tröja och filthatt
källa

Detta är en snygg och konstnärlig outfit som du kan bära för hangouts. För att forma detta utseende kan du bära en svartvit randig stickad tröja och toppa den med en vinröd trenchcoat. För resten av kläderna, bär marinblå skinny jeans och svarta mockaskor. Lägg till en svart filthatt i mixen för att komplettera outfit på ett konstnärligt sätt.

Bourgogne trenchcoat med svart turtleneck och läderjackor

Burgund trenchcoat med svart turtleneck och läderjackor
källa

Att se mörk och cool ut är att lägga till lite läder i mixen ett bra alternativ. Du kan också ha en svart stickad tröja med svarta läderbyxor. Applicera en lång, vinröd trenchcoat över dessa bitar. Använd svarta läderstövlar för att skorna ska se ännu snyggare ut.

Burgundy Belted Long Coat with Leggings & Ankle Boots

Vinröd lång kappa med bälte, leggings och ankelstövlar
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att bära en vinröd kappa. Den används i grunden som en miniklänning i denna outfit. Bär i detalj en svart västtopp med en lång kappa med ett vinrött bälte. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta mockaskor för att se snygga och feminina ut.

Trenchcoat med bälte, vit chiffongtopp och svarta dräneringsbyxor


källa

För en elegant och elegant affärsavslappnad look kan du bära en vit chiffongblus med en lång burgundy bältet trenchcoat. Koppla ihop dem med svarta smala chinos och svarta ballerinor för att se smala och vackra ut. Slutligen bär en svart läderhandväska för att se ännu smartare och mer professionell ut.

Bär den med en svartvitt tryckt blus och blå skinny jeans

svartvitt tryckt blus och blå skinny jeans
källa

Här är en mycket kreativt designad outfit som är perfekt för avslappnade evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvitt tryckt skjorta med en vinröd päls. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par svarta läderstövlar och en svart filthatt för att ge din stil extra stil.

Burgund trenchcoat med svart tröja och vita skinny jeans

Burgund trenchcoat med svart tröja och vita skinny jeans
källa

För att se avslappnad och luftig ut, är en enkel svartvit outfit som passar en burgunderjacka perfekt. I detalj kan du bära en svart tröja med vita skinny jeans. Bär en vinröd lång och tunn trenchcoat över den för att se luftig ut. Slutligen bära ett par svarta klackar för att se snygga och snygga ut.

Bär den med en grå och vit rutig linneshalsduk och svarta lårstövlar

grå och vit rutig linneshalsduk och svarta overknee stövlar
källa

Här är ett mycket mysigt vinterutseende som gör att du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tröja med en vinröd lång ullrock och en grå och vit rutig linneshalsduk till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta över knästövlarna för att komplettera utseendet.

Bourgogne lång kappa med kordeloy med bälte och flared jeans


källa

För att se smal och unik ut kan det vara ett ganska bra alternativ att bära utsvängda jeans med rätt delar. Du kan till exempel ha på dig en svart korsöverdel med en lång kardborrekåpa med ett vinrött bälte. Bär blåblå jeans och ett par svarta fotklackar för ankelband för att komplettera sitt unika och eleganta utseende.

Ärmlös vinröd kappa över en röd, vit och svart randig långärmad klänning

ärmlös vinröd kappa över en röd-vit-svart randig långärmad klänning
källa

Här är ett mycket kreativt utseende som börjar med en kreativt designad klänning. Klänningen här är en svart, röd och vit vertikal randig långärmad miniklänning. Du kan lägga en ärmlös burgundy lång kappa över den för att skapa några snygga lager. Bär ett par svarta mockaskor över knäna för att slutföra utseendet.

Vit turtleneck med lång turtleneck

vit turtleneck med lång kappa och lång kappa
källa

Detta är ett häftigt försök att sätta ihop en helt vit outfit med en vinröd lång kappa. Resultatet är faktiskt ganska snyggt. För att forma det här utseendet, använd en vit ribbstickad tröja med en sköldpaddshals och vita beskurna, raka byxor. Täck dessa bitar med en lång vinröd päls. Lägg till en mer avslappnad twist på din outfit med vita sneakers.

Bourgogne trenchcoat med svart mini-skiftklänning

Bourgogne trenchcoat med svart mini-skiftklänning
källa

Här är en mycket enkel, men ändå mycket attraktiv outfit som du kan bära på kontoret. För att forma utseendet kan du bära en svart mini-shift-klänning med en burgundy trenchcoat som är något längre än klänningen. Koppla ihop dem med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att se mer feminina och vackra ut.

Bär den med en svart turtleneck och en silver midikjol med hög midja

svart turtleneck och silver midikjol med hög midja
källa

Här är en unik och lite lekfull outfit. Du kan bära en svart turtleneck med vinröd kappa och en höghöjdsminikjol i silver. Kombinera dem med svarta mönstrade strumpor och svarta korta läderstövlar för att göra kläderna kreativa.

Vinröd kappa med en elfenbensfärgad stickad tröja och ljusblå skinny jeans

Bourgogne-färgad kappa med en elfenbensfärgad stickad tröja och ljusblå skinny jeans
källa

För ett uppfriskande utseende kan du bära en elfenbensfärgad stickad tröja med en vinröd lång ullrock. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och ett par ankelkängor i kamelläder för att ge lite mer stil till detta mysiga utseende.

Här är de burgundy pälsutrustningsidéer som jag vill dela med dig. Som du kan se är vinröd en mycket vacker och djup färg som kan ge en annan dimension till ditt utseende. Prova dessa kläder och se om du kan få fram den eleganta sidan av din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*