Hur man utformar bruna klädskor

Idag vill jag prata om hur man bär de bruna klädskor för kvinnor. För många människor är deras definition av kvällskor oxfordskor. Jag vill bara utöka definitionen lite. För mig bör klädskor innehålla alla skor som passar bra med dina semi-formella eller formella kläder. Dessa inkluderar oxfordskor, loafers, korta stövlar och till och med halvformella sneakers. De bruna klädskorna är ganska lätta att forma och ta av. För att göra det enkelt för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för bruna klädskor. Låt oss komma in direkt.

Svart kavaj med kameltröja och bruna klädskor


källa

För att starta den här listan med outfitidéer ska jag börja med att visa dig en snygg, lagrad outfit som du kan bära på kontoret. För att polera bort denna outfit, lägg en brun tröja med en brun stickad halsduk och en svart kavaj till toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par bruna klädskor för att slutföra kläderna.

Grå tweed-kavaj med svart t-shirt och bruna kvällskor

grå tweed-kavaj med svart t-shirt och bruna kvällskor
källa

Detta är en ganska luftig outfit som kommer att hålla dig snygg och jordnära på jobbet. Kombinationen av en svart t-shirt och en grå tweed-kavaj på toppen är den perfekta poleringen av denna outfit. Kombinera dem med smala jeans med en gråblå manschett. Bär ett par bruna läderskor till skorna. Lägg till en mörkgrön läderhandväska till mixen för att se mer elegant ut.

Svart slim fit-kavaj med pojkvänjeans med muddar och bruna läderskor

svart slim fit-kavaj med manschettjeans med ärmslut och bruna läderskor
källa

Detta är en snygg och pojkaktig affärsavslappnad outfit. Bär en vit överdimensionerad t-shirt med en kort grå tröja och en svart slim fit-kavaj som topp. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med manschetter. För skorna, ha på dig ett par bruna läderskor för att göra utseendet stilfullt.

Brun longline-kavaj med svarta slim fit-byxor och floppy-hatt

brun longline-kavaj med svarta slim fit-byxor och floppy-hatt
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna bruna och svarta outfit. Bär en svart och vit rutig skjorta med knappar, en svart väst och en brun lång ullkavaj. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. Använd ett par bruna läderskor till skorna. Lägg till en svart diskett hatt för att se konstnärlig och unik ut.

Vit linne pojkvänskjorta med mörkblå skinny jeans

vit pojkvänskjorta med mörkblå skinny jeans
källa

För att se helt minimal ut, här är en outfit du kanske vill ha på dig. Bär en vit linne-skjorta med knappar som är lite överdimensionerad för att se luftig och ren ut. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För resten av utseendet, bär ett par brun mocka rundade på klädskor och en svart läderhandväska.

Svart t-shirt med vita smala jeans och ankelstövlar med kamelöppen tå

svart t-shirt med vita skinny jeans och kamel ankelklackar
källa

För att se enkelt och vackert ut, här är en casual casual outfit som du kanske vill ha på dig. För toppen är det bara att bära en vanlig, avslappnad svart t-shirt. Koppla ihop den med vita skinny jeans och ett par bruna mockasko stövlar. Lägg till en brun läderhandväska i din outfit för ett mer elegant utseende.

Brun stickad tröja med svarta skinny jeans och bruna kvällskor

brun stickad tröja med svarta skinny jeans och bruna klädskor
källa

Här är en annan super minimal outfit som visar dig kraften i den stora ”mindre är mer” -idén. Använd en brun tröja med avslappnad passform ovanpå för att forma detta utseende. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. För skorna, använd bara ett par bruna läderskor för att slutföra utseendet.

Grå t-shirt med ljusblå jeans i smal passform och bruna läderskor

grå t-shirt med ljusblå jeans med smal passform och bruna läderskor
källa

Det här är en ganska avslappnad, snygg och pojkaktig streetoutfit som du kanske vill prova. För toppen bör du ha en grå långärmad t-shirt med en smal passform. Kombinera den med en ljusblå jeans med smal passform. För skorna, använd ett par bruna läderskor för att se snygga och ungdomliga ut.

Blå och vit randig överdimensionerad kofta med rippade jeans och bruna mockaskor

blå och vit randig överdimensionerad kofta med rippade jeans och bruna mockaskor
källa

Detta är en lite mer sofistikerad lagerlagring som du kanske vill ha på dig. För toppen bör du ha en svart långärmad topp med en avslappnad passform och en svartvitt randig kortärmad överdimensionerad kofta. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna, använd ett par bruna mockaskor för att slutföra kläderna.

Ullrock med kamel längd med svarta chinos och bruna kvällskor

Kamel lång ullrock med svarta chinos och bruna kvällskor
källa

Att ha på sig en brun och svart outfit till jobbet är en bra idé om du vill se snygg och lite unisex ut. Till exempel kan du bära en brun långfärgad ullrock över en vit knappad skjorta. Kombinera dem med svarta slim fit-chinos. För skorna, ha ett par bruna klädskor för att göra det coola utseendet.

Mörkblå och vit prickblus med svarta skinny jeans

mörkblå och vit prickad blus med svarta skinny jeans
källa

För att se vintage och elegant ut, kan du bära en mörkblå och vit skjorta med prickade knappar som mittpunkten för outfit. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Använd skorna ett par bruna läderskor med snören. En mörkgrön läderhandväska är ett elegant tillskott till din outfit.

Grå tröja med bruna skinny jeans och oxfordskor

grå tröja med bruna skinny jeans och oxfordskor
källa

För att uppnå detta minimalistiska och mysiga utseende, använd helt enkelt en ljusgrå tröja med en avslappnad passform och bruna skinny jeans. Använd svarta besättningsstrumpor och ett par bruna oxfordläderskor för att komplettera utseendet.

Mörk ullrock med smala jeans och bruna kvällskor

mörk ullrock med smala jeans och bruna kvällskor
källa

För en look som är avslappnad och snygg, lägg en vit blus med en brun lång tjock ullrock. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ljusbruna läderskor.

Här är outfitidéerna för bruna klädskor som kan hjälpa dig att se väldigt snygg ut. Försök med dem så ser du snabbt hur enkelt det är att ta av sig dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*