Hur man utformar broderade shorts

Hur man utformar broderade shorts

Det fanns en tid då kjolar betraktades som feminina och shorts som maskulina eller till och med underkläder. Men med tiden går vi i en tid då shorts vanligtvis är både sexiga och snygga och ibland till och med uppfriskande. Idag ska jag prata om en väldigt fin typ av shorts, det vill säga de broderade shortsen. De är så lätta att utforma, men för att göra det ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa broderade shortsidéerna. Låt oss hoppa direkt in.

T-shirt med gult tryck och broderade jeansshorts


källa

De flesta broderade shorts kommer i form av jeansshorts. Du kan bara forma dem som vanliga jeansshorts och ofta få riktigt bra resultat. Du kan till exempel ha på dig en t-shirt med gult tryck och blå broderade jeansshorts med blommig broderi för att se ungdomlig och glad ut. Gör helt enkelt kläderna med vita sneakers.

Vit ärmlös chiffongtopp med svarta broderade shorts med kantad fåll

vita ärmlösa chiffong topp svarta broderade shorts med kammad fåll
källa

För att visa hur mångsidig broderad shorts kan vara, låt oss göra en vändning och titta på en Element-outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en ärmlös blus av vit chiffong med knappar. Kombinera det med svarta shorts med en kammad fåll. Komplettera din outfit på ett snyggt och konstnärligt sätt med svarta ballerina-lägenheter och en svart filthatt.

Broderad jeansshorts med blå och vit randig axelblus

broderade jeansshorts blå och vit randig axelblus
källa

För att uppnå en sexig och uppfriskande look, här är en outfit att överväga. På toppen bär du en blå och vit randig blus broderad från axeln. Koppla ihop den med blå broderade shorts. Låt oss bli kreativa för skorna genom att bära ett par ljusgröna sandaler.

Tvådelad uppsättning svart broderad kofta och shorts

tvådelad uppsättning svart broderad kofta och shorts
källa

Denna outfit är väldigt unik och vacker och har en tribal stil. Du kan också bära en tvådelad uppsättning bestående av en svart broderad kofta och ett par matchande svarta broderade shorts. Bär dem med en vit t-shirt med rund hals och vita sandaler för en uppfriskande finish.

Ljusrosa västtopp med blå ribbad broderad mini-jeansshorts

Ljusrosa väst topp blå ribbade broderade mini jean shorts
källa

Om alla andra bär en kombination av vit t-shirt och jeansshorts på sommaren kan du bära en liten variation för att sticka ut lite från mängden. Använd en ljusrosa bodycon-västtopp med blå broderade, broderade jeansshorts. Kombinera dem med nakna sandaler för en uppfriskande och feminin touch.

Svart snörningstopp med djup V-ringning och jeansshorts

svarta, djupt randiga jeansshorts med djup V-ringning
källa

Här är en extremt sexig outfit som ser väldigt glad och energisk ut samtidigt. För den här energiska klädseln kan du kombinera en svart, djup v-ringad västtopp och stoppa den i broderade jeansshorts. Använd vita klackade sandaler för att se både uppfriskande och elegant ut.

Horisontell randig t-shirt i vitt och silver med broderade khaki shorts

vita och silver horisontella randiga t-shirt khaki broderade shorts
källa

För en mycket avslappnad look kan du bära en vit t-shirt med subtila silver horisontella ränder. Koppla ihop den med armégröna khaki-shorts. Bär ett par svarta och nakna sandaler och en rosa läderväska för att ge en feminin känsla till kläderna.

Vit långärmad spets topp med svarta skinnshorts

vit långärmad spets topp med svarta shorts broderade med läder
källa

Detta är en helt underbar svartvit outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit, passformig långärmad spets topp. Koppla ihop den med svarta shorts broderade med läder. För skorna, använd svarta läderstövlar för att se snyggare ut eller kala sandaler för att se mer feminina ut.

Bär den med en svart prickad skinnjacka och en vit bralette

svart skinnjacka med nitar, vit bralette
källa

För dig som gillar att se kantig ut eller bara ha den kantiga sidan av dig som du vill visa upp, här är en fantastisk outfit som ser både snygg och sexig ut. För att uppnå detta kan du bära en vit bralette med en svart skinnjacka med nitar för toppen. Kombinera dem med rippade blå broderade jeansshorts och svarta läderstövlar för en snygg touch.

Svart ärmlös halterneck-topp med hög midja, blå broderad jeansshorts

svart ärmlös halterneck topp med hög midja och blå broderad jeansshorts
källa

Det här är en ganska flickaktig och söt outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart ärmlös topp med snygga silverfärgade detaljer. Koppla ihop den med hög midja, blå broderad jeansshorts. Koppla ihop dessa bitar med vita läderstövlar för att se både snygga och vackra ut.

Vit tröja med chiffongknapp och svarta shorts broderade med paljetter

vit chiffongskjorta med knapplås, svarta shorts broderade med paljetter
källa

Här är en mycket minimal och vacker outfit att ha på kontoret. Bär en vit chiffongskjorta med knappar på toppen. Stoppa den i svarta shorts med subtila silverfärgade detaljer. Använd svarta balettlägenheter för skorna för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Rosa knuten skjorta med jeansshorts

rosa knutna skjorta-jeansshorts
källa

Om du vill se mer feminin och glamorös ut, har du en bra chans genom att lägga lite rosa till din outfit. Du kan till exempel ha på dig en rosa knuten skjorta med knappar för att krydda din outfit. Koppla ihop den med broderade jeansshorts och vita klackar för att se både uppfriskande och ungdomlig ut.

Broderad jeansshorts med svart skinnjacka

broderad jeansshorts svart skinnjacka
källa

Denna outfit är designad väldigt unikt och kommer definitivt att göra att du sticker ut från mängden. Kombinera en rosa snörblus med en svart skinnjacka. Kombinera dem med svarta broderade jeansshorts och ankelstövlar i kamelmocka. Bär en svart filthatt för att lägga glasyren på kakan.

Svart långärmad blus med broderade sten shorts

svarta långärmade stenblusbroderade shorts
källa

För att få en enkel tribal stil, kan du bära en svart långärmad t-shirt med svarta tribal stil shorts broderade med stenar. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att se uppfriskande och minimalistiska ut.

Svarta broderade jeansshorts med gul undertröja och jeansjacka

svart broderad jeansshorts gul camisole denimjacka
källa

För att uppnå ett glatt och ungdomligt utseende kan du ha en citrongul camisole och en ljusblå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med svarta broderade jeansshorts med hög midja. Använd skor för vita skor för att se ungdomliga och avslappnade ut.

Här är de broderade idéerna för shortsoutfit som är både snygga och avslappnade. Viktigast är att dessa kläder är väldigt lätta att ta av. Ge det ett försök och du kommer mycket troligt att ha kul att utforma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*