Hur man utformar broderad blus

Idag ska jag prata om en artikel som är väldigt feminin och uppfriskande, som är den broderade blusen. Oavsett om du letar efter en knapp eller knapplös blus kan vissa broderade detaljer i blusen verkligen ta den till en annan nivå. Det finns så många typer av broderade blusar och så många sätt att utforma dem. För att få en bra start har jag sammanställt de bästa broderade blusidéerna för dig. Låt oss titta på dem.

Blå blommig broderiknapp upp blus


källa

Den blommiga broderade knappblusen är en av de mest populära typerna av broderade blusar, till stor del på grund av det faktum att blommiga detaljer kan få outfit att se så mycket mer uppfriskande ut. Det speciella med denna outfit är en blå slim fit-blus. Du kan utforma den genom att stoppa den i blå skinny jeans. Koppla ihop dem med nakna sandaler för en feminin touch.

Blommig broderad marinblå och vit randig pojkvänskjorta

Blomma broderad mörkblå och vit randig pojkvänskjorta
källa

För en mer snygg och luftig look kan du ta bort skjortan. Som ett exempel kan du välja en mörkblå och vit randig, blommig broderad skjorta och ha den urkopplad. Kombinera den med grå skinny jeans och svarta klackar för ett snyggt och elegant utseende.

Vit broderad blus med rippade pojkvän jeans

vit broderad blus rippad pojkvän jeans
källa

När det gäller blusar kan jag inte nämna den ikoniska vita blusen. Här är en mycket populär och vacker vit blus med blommig broderi. Du kan stoppa den i en rippad pojkvän jeans för att skapa ett snyggt utseende. Koppla ihop dem med svarta platåklackar med öppna tå för att komplettera detta snygga streetlook.

Vit broderad blus i boho-stil

vit broderad blus i boho-stil
källa

Låt oss nu prata om något mer feminint, som är den knapplösa blusen. Låt oss börja med en vit broderad boho-stilblus som ser snygg och uppfriskande ut. Du kan para ihop den med grå jeans med raka ben och sandaler med rak klack för ett enkelt och elegant utseende.

Vit knapp-up skjorta med blommiga jeansshorts

vit skjorta med blommönster broderade jeansshorts
källa

Det här är en mycket intressant outfit. Det är ett försök att kombinera en broderad blus med en broderad shorts. Resultatet är förvånansvärt bra. I detalj den vita broderade blusen med knappar och jeansshortsen broderade med blommor. För skorna väljs de svarta mockaskinnarna för att kombinera med resten av kläderna.

Ljusrosa broderad blus i chiffongklockärm

ljusrosa chiffongklockhylsa broderad blus
källa

För en helt bedårande och feminin look, här är en outfit som du bör överväga. På toppen bär du en ljusrosa blus med chiffongklockärmar och blommig broderi. Blusen ser bara så vacker och vacker ut. Du kan bara para ihop den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för att se enkelt men vackert ut.

Vit blus med en hel denimklänning

vit blus denim overall klänning
källa

För en ungdomlig och vackert lagrad outfit kan du bära en vit kortärmad broderad blus som har boho-stil. Bär en blå mini-denimklänning över den. För att hålla den ungdomliga känslan konstant kan du bara bära vita sneakers för att slutföra kläderna på ett snyggt sätt.

Broderad randig pojkvänskjorta med jeans

broderade randiga jeans med pojkvänskjorta
källa

För vissa människor bär de en pojkvänskjorta för att de vill se avslappnad och snygg ut, för andra vill de bara ha på sig något avslappnat så att de inte är i bra form. Oavsett anledningen, här är en bra pojkvänskjortoutfit för dig. Du kan ha på dig en broderad blå och vit randig pojkvänskjorta med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se luftig och cool ut.

Blå och vit randig blommig blus med minikjol i denim

blå och vit randig blommig blus-denim minikjol
källa

För en helt vacker look, här är en enkel men ändå söt outfit som du bör tänka på. Bär en ljusblå och vit randig blus med klockärmar som topp, som är dekorerad med raffinerade detaljer broderade med blommor. Koppla ihop den med denimshorts som liknar en minikjol. Kombinera dem med ljusrosa sandaler för att ge outfit en uppfriskande och feminin touch.

Broderad blus i boho-stil med filthatt

Broderad blusfilthatt i boho-stil
källa

Låt oss titta på en som har lite boho-stil och konstnärlig känsla för outfit. Bär en blekrosa blus med svarta detaljer broderade med blommor. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och bruna sandaler för att komplettera utseendet. Du kan till och med bära en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Kortärmad broderad blus med jeansshorts

Kortärmad broderad denim mini shorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande sommardräkt som skiljer sig mycket från det typiska vita t-shirt- och denimshortsutseendet. För att uppnå detta utseende, bär en broderad kortärmad blus med blå mini-jeansshorts. Kombinera outfit med svarta sandaler för att framhäva dina långa ben.

Kall axelblus i blått linne med subtilt broderade detaljer

Kall axelblus av blå linne med subtila broderier
källa

För en uppfriskande och återhållsam sexig outfit kan du bära en himmelblå linneblus med en kall axel, avslutad med raffinerade och subtilt broderade detaljer. Kombinera den vackra blusen med vita skinny jeans och grå remmar sandaler för en enkel men drömmande look.

Svart broderad blus med mini shorts

svarta broderade mini-shorts
källa

När det gäller broderade blusar tänker vi vanligtvis först på den vita eller blå skjortan med några gula eller blå blommiga broderdetaljer. Denna svarta broderade blus skiljer sig verkligen mycket från de vita broderade detaljerna i stamstil. Kombinera den med matchande svarta minishorts och nakna sandaler för att komplettera detta unika och snygga utseende.

Vit Boho Style Off the Shoulder Broderad blus

vit boho-stil från axelbroderad blus
källa

Här är en vacker, uppfriskande och lågmäld sexig outfit. Detta är speciellt för dig om du har fina axlar och krageben. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit av axelbroderad blommblus till toppen. Koppla ihop den med denimshortshorts och bruna bandiga sandaler för en uppfriskande finish.

Här är några mycket fina outfitidéer för broderade blusar som är lätta att ta av. Låt oss testa dem och se om du kan ta ditt outfit-spel ännu längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*