Hur man utformar Bow Scarf

Hur man utformar Bow Scarf

För mig finns det tre huvudkomponenter i en outfit: skönhet, komfort och kul. Komfortdelen är viktig för mig eftersom jag i princip är den typ av person som måste arbeta dygnet runt. Skönhetsdelen och den roliga delen är nära kopplade. Jag kan se riktigt bra ut med liknande typiska kläder varje dag, eller så kan jag gå ett steg längre genom att åtminstone göra min outfit snygg och kreativ då och då. En av de första sakerna som kommer att tänka på är båghalsduken. De kan tillverkas av stickade plagg, siden, chiffong och linne, men du ser dem inte så ofta, förmodligen för att det är något atypiskt att bära. För att ge dig ett skyddsnät ska jag visa dig några av de bästa idéerna för bow scarf outfit jag har satt ihop så att du kan använda dem som referens.

Halsduk i siden med vit skjorta med knappar och tweed-kavaj


källa

Det är intressant att det ibland fungerar magiskt när du kombinerar ett atypiskt objekt med ett annat atypiskt objekt. När du samlar några personer med mycket unika egenskaper kan du skapa ett mycket speciellt och kraftfullt team. De två atypiska artiklarna för denna outfit är silkeslipduk och tweed-kavaj. Naturligtvis behöver du limet som kan smälta ihop allt, nämligen den vita knappade skjortan, de svarta skinny jeansen och de svarta klackarna.

Använd den med en marinblå kavaj och vita byxor

Silk båge halsduk marinblå ull blazer byxor
källa

Denna outfit liknar mycket den tidigare, men användningen av färger och tyger är väldigt annorlunda. Denna outfit har en mycket lättare ton. För toppen är det bara att bära en blå och gul sidenhalsduk med en mörkblå ullkavaj. Kombinera dem med vita byxor och nakna sandaler.

Svart chiffongbåghalsduk med prickig skjorta och rutig jacka

svart chiffong rosett halsduk prickig skjorta
källa

Av någon anledning verkar denna outfit ha en gammal England-känsla. Det kan vara prickiga skjortan, men jag är säker. Men det spelar ingen roll eftersom det enda som spelar roll är om denna outfit passar dig bra. Bär en vit prickig skjorta med en svart chiffong-halsduk på toppen. Team dem med en rutig jacka, smala jeans och ankelstövlar med spetsig tå och kamel. Det är inte lätt att sätta ihop så många unika objekt med hög kontrast och fortfarande se så vackert och snyggt ut. Det är därför jag verkligen uppskattar denna outfitidé.

Använd den med en blå skjorta och en svart ullkavaj

blå skjorta svart ull blazer bow scarf
källa

För en outfit som är mycket lättare att ta av sig, kan du bara gå till en blå silkeshalsduk med en typisk arbetsdräkt som består av en blå skjorta, svart kavaj, jeans och ljusrosa klackar. Låna temat för denna outfitidé, prova att leka genom att para ihop en silkespindelskal med en tråkig arbetsdräkt som du bär ofta. Titta i spegeln och se om din sofistikerade outfit överraskar dig.

Svart bow halsduk med vit knapp-up skjorta och paljetter blazer

svart rosett halsduk paljett blazer outfit
källa

För ett snyggt unisex-utseende kan du bära en svart halsduk med vit skjorta med knappar och en svart paljettkavaj. Använd svarta skinny jeans och sandaler för din botten. På ett sätt är det som att bära en svart slips med en bodycon svart kostym, men den här gången är det en supercool och kreativ version av det.

Halsduk i siden med förkortad svartvit tröja

Silkebåge halsduk svart och vit förkortad tröja
källa

En silkeshalsduk passar bra till en avslappnad streetoutfit, speciellt om outfit har en feminin stil. Som ett bra exempel består denna outfit av en svart långärmad beskuren T-shirt med glesa vita ränder, svarta skinny jeans med hög midja och svarta klackar. Bär en rosa sidenbåghalsduk med denna redan bekväma outfit ger den en touch av elegans och femininitet.

Mörkblå sidenhalsduk med en ljusblå pojkvänskjorta och smala jeans

Marinblå sidenbåge halsduk skjorta skinny jeans
källa

Ett av mina favorit knep för att se snyggt och smal ut är att bära något löst på toppen och något tätt på botten. Använd till exempel en överdimensionerad ljusblå skjorta med knappar för toppen och svarta skinny jeans för botten. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen. Vanligtvis stannade jag precis där. Outfiten är redan så välbalanserad och ser ganska bra ut. Men om du vill ta denna outfit till en annan nivå och se snyggare ut, kan du bara lägga till en mörkblå silkesduk för pricken över i.

Använd den med en grön kavaj och svarta jeans

grön blazer svarta jeans bow scarf
källa

För att göra en grön blazer professionell kan du para ihop den med en vit blus, svarta skinny jeans, bruna läderstövlar och en grön sidenhalsduk. För fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om ankelstövlar i läder.

Ljusgul halsduk med ljus orange kofta

ljusgul rosett halsduk orange kofta plädad kjol
källa

En av de roligaste sakerna med silkespindelskal är att du kan bära den som en halsduk eller faktiskt bära den som en fluga. Som ett exempel på den senare användningen bär du en ljusgul halsduk med en vit knappad skjorta och en ljusorange kofta. För botten kan du bära en ljusrosa vädjekjol och svarta sandaler. Användningen av färg för denna outfit är så varm och glad. Det är en av dessa träningsdrag som får dig att känna dig uppdaterad.

Grå stickad halsduk med rutig trenchcoat

grå stickad halsduk med rutig trenchcoat
källa

Det verkar som om jag nämnde en hel del silkebåge-scarf-outfits, jag måste bara nämna ytterligare en viktig punkt som jag verkligen gillar, som är den stickade bow-scarfen. För en helt elegant look kan du bära en grå stickad halsduk med en svartvit randig t-shirtklänning, en lång rutig tweed-kavaj och svarta knähöga läderstövlar. Sötheten i den stickade bow scarf kommer att kompensera allvaret i resten av outfit.

Vit linneskjorta med knappar och en röd sidenhalsduk

vit linneknappskjorta röd sidenhalsduk
källa

Denna outfitidé ska visa dig färgkombinationen vitt och rött. En röd sidenhalsduk passar bra med en vit skjorta, smala jeans och ljusrosa klackar.

Använd den med en jeansjacka och smala jeans

Denim jacka silke scarf rosett
källa

Nästa gång du vill lägga till en feminin touch i en jeansjacka, överväga en silkebågescarf.

Blommig halsduk i siden med vit skjorta och grå kofta

grå kofta med blommig sidenbåge
källa

Som ett sött sätt att klä dig som en liten gentleman kan du bära en blommig sidenbåghalsduk med en vit knäppt skjorta och grå kofta. Svarta skinny jeans och vita sneakers är ett utmärkt val för att komplettera utseendet. Detta är en rolig och cool outfit för att träffa vänner.

DIY stickad halsduk med matchande smala byxor

DIY stickad halsduk ouffit
källa

Du kan skapa en snygg stickad halsduk genom att binda din långa stickade halsduk. Som du kan se i det här exemplet kan det vara riktigt kul att försöka då och då att krydda en alltför enkel outfit, som den som består av en vit t-shirt och tunna solbränna.

Jag hade verkligen roligt att sätta ihop den här sällsynta listan med idéer till bow scarf outfit. Jag hoppas att du skulle vilja ha det lika mycket som jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*