Hur man utformar bomullshorts

Hur man utformar bomullshorts

För dig som bara bär jeansshorts kanske du vill lägga till lite variation i ditt outfit-spel bara för att ha kul. Idag ska jag prata om hur man bär bomullshortsen, något som får dig att se extra uppfriskande och söt ut. Dessa shorts är mestadels mini-shorts vilket innebär att du kan se extra lång och smal ut. De är faktiskt väldigt lätta att utforma. Du kan behandla dem ungefär som dina jeansshorts. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med outfitidéer som innehåller några av de bästa outfitidéerna för bomullsshorts. Låt oss titta på dem nu.

Vit kort grafisk t-shirt med grå bomullsshorts


källa

Låt mig börja den här listan med luftiga och mysiga outfitidéer med en liten överraskning genom att visa dig en sexig outfit med låg vikt. För att uppnå det attraktiva ungdomliga utseendet kan du bära en vit beskuren grafisk t-shirt med grå bomulls mini-shorts. Bär ett par vita sandaler för att slutföra kläderna och gör dig extra tunn och uppfriskande.

Svart linne med kofta med stamtryck och mini-shorts i grå bomull

svart linne med kofta med stamtryck och grå shorts i bomull
källa

Detta är en mycket intressant casual outfit som har en tribal stil. För att forma detta utseende kan du bära en svart linne med en stamjacka i lager. Koppla ihop den med ett par grå mini-bomullsshorts. Bär ett par vita och svarta tribalsandaler för att komplettera utseendet.

Svart V-ringad tröja och stamtryckta mini-bomullsshorts

svart V-ringad tröja och stamtryckta mini-bomullsshorts
källa

För att uppnå det nästan helt svarta coola utseendet, börja med den svarta stickade V-ringade tröjan med en avslappnad passform på toppen. Kombinera det med ett par svarta och blå mini-bomullsshorts med stamtryck. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta sandaler med remmar och en svart läderhandväska för att ge chic till denna outfit.

Grå avslappnad t-shirt med matchande bomullsshorts

grå t-shirt med avslappnad passform och matchande mini-shorts i bomull
källa

Här är en väldigt avslappnad streetoutfit som är perfekt för en avslappnad hangout. Bär en ljusgrå t-shirt för en topp med en avslappnad passform. Koppla ihop den med en mörkgrå bomullsminikort för att se avslappnad och luftig ut. För skorna skulle antingen vita sneakers eller vita sandaler fungera mycket bra.

Blå och vit randig långärmad skjorta med knappar och mini bomullshorts

blå och vit randig långärmad skjorta med knappar och mini-bomullsshorts
källa

Att se uppfriskande och lättillgänglig ut är att använda färgkombinationen blått och vitt vanligtvis en mycket bra idé. För att applicera detta på din outfit kan du bära en himmelsblå och vit vertikal randig skjorta med knappar ned och vita bomullsshorts. Koppla ihop dem med silver sandaler för att ge en sofistikerad glans till utseendet.

Svart och vit randig t-shirt med mini-shorts

svartvit randig t-shirt med höga mini-shorts
källa

Detta är ett ganska avslappnat och konstnärligt svartvitt utseende som är lätt att dra av. Bär en svartvit randig kortärmad T-shirt för toppen. Koppla ihop det med ett par svarta mini-bomullsshorts. Bär bara ett par svarta bildsandaler för skorna för att vardagligt klä upp kläderna.

Blushrosa kofta med vit t-shirt och svarta shorts i bomull med blommönster

rodnande rosa kofta med vit t-shirt och svarta blommiga bomullsshorts
källa

För att skapa denna damliknande tribal stil outfit, låt oss börja med att bygga upp några underbara lager. Bär en vit t-shirt med en rodnande rosa kofta på toppen. Använd dem med svarta och rosa blommiga mini-shorts för att se ljusa och glada ut. Använd nakna sandaler för att slutföra kläderna.

Randig t-shirt med vita mini-bomullsshorts och svarta sandaler

randig t-shirt med vita mini-bomullsshorts och svarta sandaler
källa

Detta är en annan väldigt enkel och avslappnad streetoutfit som fungerar bra för avslappnade hangouts. Bär en svartvit randig kortärmad T-shirt för toppen. Koppla ihop den med ett par vita mini-shorts. Bär ett par svarta sandaler för dina skor för att göra utseendet komplett.

Ljusgul linne med en rodnande kofta och ljunggrå minishorts

Ljusgul linne med en rodnande kofta och ljunggrå minishorts
källa

Att se uppfriskande ut och ladylike, att kombinera något rosa med något ljusgult ger ofta bra resultat. Du kan till exempel ha på dig en ljusrosa chiffonglinne med en rodnad kofta. Kombinera dem med en ljunggrå minisvetsshorts. Bär ett par vita låga sneakers för skorna för att ge en ungdomlig touch till utseendet.

Vit off-the-shoulder blus med ljusblå, knälång, lång bomullshorts

Off-shoulder vit blus med ljusblå, knälång, lång bomullshorts
källa

För att forma det återhållsamma sexiga och uppfriskande utseendet kan du bära en vit axelvit långärmad blus med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med himmelsblå knälång bomullshorts. För resten av klädseln, ha på dig ett par ljusrosa, snygga platta skor och en vit linneväska för att slutföra kläderna.

Vit ärmlös spets topp med orange tryckta flytande shorts

vit ärmlös spets topp med orange flödande shorts
källa

För att se smal och glad ut är detta en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit ärmlös, något beskuren spets topp för toppen. Kombinera den med en svart och orange blommig bomullsminikort. Bär ett par ljusrosa sandaler för dina skor för att komplettera utseendet.

Grå tröja med svarta mini-midjeshorts

grå tröja med svarta mini-midjeshorts
källa

För att uppnå denna no-nonsense streetdräkt, använd helt enkelt grå shorts med avslappnad passform och svarta shorts i bomull. Koppla ihop dem med en svartvitt högkonversation för att slutföra kläderna på ett ungdomligt och trendigt sätt. Du kan till och med byta ut Converse med svarta och vita löparskor för att göra den till en joggingdräkt.

Ljusgul ärmlös chiffongblus med shorts i blått mönster

Ljusgul ärmlös chiffongblus med shorts i blått mönster
källa

För att få denna unika och iögonfallande outfit kan du bära en ärmlös blus gjord av gul chiffong med mini-shorts i bomull i blått och vitt. Koppla ihop dem med bruna läderstövlar och en svart filthatt för att komplettera utseendet.

Här är outfitidéerna för bomullsshorts som kan få dig att se mer uppfriskande ut än de vanliga jeansshortsen. Båda har sina egna fördelar, och det är trevligt att ha dem båda i din krets av klädspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*