Hur man utformar bodysuitblus

När det gäller att bära blusar undrar du ibland varför vissa människors blusar sitter så bra oavsett hur de rör sig. Om du inte redan vet hemligheten är det här blogginlägget särskilt för dig. Låt mig avslöja hemligheten direkt. Dessa alltid väl gömda blusar är faktiskt bodysuitblusar. De har i princip den nedre delen som är som mini-shorts som håller blusen ordentligt fäst vid kroppen. För att visa dig hur du ser extra bra ut med det här tricket, här är några riktigt fina outfitidéer till bodyblusar som jag har samlat åt dig.

Ljusrosa bodysuitblus med lila läderkjol


källa

Om du vill att din blus ska se väldigt snygg och snygg ut hela dagen eller hela evenemanget, gå bara till en bodysuitblus. Här är en vacker cocktailfestdräkt. Du kan bära en ljusrosa kroppsdräktblus med en lila midikjol i läder med en slits. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Vit, utskuren bodyblus med klockärmar framtill och svart minikjol

vit bodysuitblus med klockärmar fram och svart minikjol
källa

En kroppsdesign är särskilt viktig för en sexig blus för att hålla hela blusen i perfekt läge. Till exempel, här är en vit bodysuitblus med klockärmar på framsidan. Du kan kombinera den med en svartvitt tryckt minikjol med paljettdetaljer. Använd vita klackar med öppen tå för att se ännu mer uppfriskande ut.

Vit Criss Cross Bodysuit-blus med mini-shorts

vit, korsad kroppsblus med denimshorts
källa

Här är ett annat bra exempel som visar hur en kroppsblus kan hjälpa dig att se bäst ut hela dagen oavsett hur du rör dig. Blusen här är en vit, korsad kroppsblus. Du kan para ihop den med en ljusblå mini-shorts och vita sneakers för att se ungdomlig ut.

Omslagstopp i elfenbensfärgat linne med vita skinny jeans

Omslagstopp i elfenbenfärgat linne med vita skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en mer snygg blus. Anledningen till att denna elfenbensblus är snyggare beror på den lilla segheten som följer med linnetyg. För resten av kläderna kan du bära vita skinny jeans och svarta klackar för att komplettera klädseln med elegans och stil.

Vit bodysuitblus med djup V-vattenfallshalsring och rodnande midikjol som kramar

vit bodysuitblus med djup V-vattenfallshalsring och rodnande midiklänning med kramande figur
källa

Du ser inte riktigt en design med en vattenfallshalsring i kombination med den djupa V-halsen så ofta. Den här vita bodysuitblusen visar dock att den faktiskt fungerar väldigt bra. Du kan kombinera blusen med en rodnande mini-midikjol med suddig och figur och ljusrosa, spetsiga tåklackar. Du kan till och med bära en kopplingsväska av elfenbenläder för att se snyggare och damlikare ut.

Lila Criss Cross Front-blus med djup V-ringning och rippade pojkvänjeans

Navy Criss Cross Front Deep V-Neck Bluse med Rippade Boyfriend Jeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som kombinerar snygga bitar med sexiga bitar. För att forma det här utseendet kan du bära en lila lågkorsad lågblå kroppsblus med v-ringning och kraftigt rippade pojkvänjeans. Bär lila gladiatorklackar med öppen tå för att komplettera denna unika och fantastiska outfit.

Criss Cross Halter Neck Blush Pink Bodysuit Bluse med vita jeans

Criss Cross halterneck blush rosa bodysuitblus med vita jeans
källa

För en uppfriskande och lågmäld sexig look som låter dig visa upp krageben och axlar, kan du bära en blush bodysuitblus med grimmahals och para ihop den med långa, smala vita jeans. För skorna kan du bära ett par vita klackar med öppna tåremmar för att ge utseendet en extra uppfriskande touch.

Burgundy spetsblus med V-ringning och svarta skinny jeans

Burgundy spetsblus med V-ringning och svarta skinny jeans
källa

Om du vill se lågmäld ut, men ändå anständig nog för en semi-formell händelse, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en burgundröd kroppsblus med V-ringning på toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att ge outfit en lite elegant touch.

Svart axelbandslös bodysuit med ljusblå pojkvänjeans

Svart axelbandslös body topp med ljusblå pojkvän jeans
källa

Detta är en mycket snygg och lågmäld sexig outfit som du kan bära för en avslappnad fest. För att forma det här utseendet kan du bära en svart kroppsdel ​​utan axel och para ihop den med ljusblå, kraftigt rippade pojkvän jeans. Koppla ihop dem med en svart choker och vita sneakers för en snygg och ren finish.

Svart Criss Cross Deep V-ringad blus med manschettmager jeans

svart korsblus med djup V-ringning och smala jeans med muddar
källa

Det här är en sexig outfit som på något sätt ser väldigt naturlig ut. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en vit korsad kroppsblus med en djup V-ringning och blå skinny jeans med muddar. Ett par svarta ballerina-lägenheter och en svart läderhandväska är limet som för samman din outfit.

Vit blus med V-ringning och blå minikjol i denim

vit blus med V-ringning och blå denim minikjol
källa

Detta är en mycket ungdomlig och uppfriskande outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en vit tryckt bodysuitblus med V-ringning på toppen. Kombinera den med en ljusblå minikjol i denim. Använd röda sandaler för skorna för att göra outfit mer iögonfallande och vackert.

Blush bodysuitblusen med rosa volangärmar och vita skinny jeans

blushrosa bodysuitblus med rufsade ärmar och vita skinny jeans
källa

Det här är en väldigt fin rodnadrosa ruffle bodysuitblus med kepsärmar. snygg banddetaljer som gör att den ser ännu sötare ut. Den levereras också med en som du enkelt kan utforma genom att para ihop den med vita skinny jeans och ett par vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och smal ut.

Djupblå blus med grå ull minikjol

djupblå blus med minikjol i grå ull
källa

Du kan verkligen bära en bodyblus för jobbet. Se bara till att du inte väljer några sexiga. Till exempel ser denna djupblå bodysuitblus med V-ring bra ut och passande. Kombinera den med en grå ullminikjol och svarta spetsiga klackar för ett snyggt och enkelt sätt att komplettera outfit.

Vit kroppsdräkt med en ärm och svart läder kjol

vit bodyblus med en ärm och svart läder kjol
källa

Här är ett underbart asymmetriskt utseende som gör att du sticker ut från mängden på ett cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du bära denna vita kroppsblus med en ärm och para ihop den med en svart midikjol i läder. Bär svarta ballerinaskor för skorna för att ge looken en elegant touch.

Svart spets bodysuitblus med djup V-ringning och smala jeans

svart spets djup v-ringad bodyblus med smala jeans
källa

För dig som älskar att klä dig på jobbet och är osäker på hur du klär dig till ett semi-formellt företagsevenemang, här är en diskret och elegant outfit som du kanske vill prova. Bär bara en svart ärmlös kroppsblus med spetsad V-ringning och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar för att komplettera utseendet.

Här är bodysuit blouses outfit idéer som jag vill dela med dig. För dig som vill se till att din blus ser perfekt ut hela dagen bör listan ovan vara ett bra ställe att låna några idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*