Hur man utformar blommiga skridskoåkare

Hur man utformar blommiga skridskoåkare

För ett uppfriskande utseende är det bäst att ha en blommig skaterklänning. Även om du definitivt kan bära den avslappnad som en del av en gatoutfit, kan den också bäras som en del av en cocktailfestdräkt som inte är vanlig. I det senare fallet låter den blommiga skaterklänningen dig sticka ut från mängden på en cocktailparty medan alla andra bär sexiga cocktailklänningar. För att visa dig hur vacker och mångsidig den är, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för skridskobutik för dig. Låt oss nu kolla in det.

Marinblå blommig skaterklänning med ljusrosa klackar


källa

För att starta listan visar jag dig ett typiskt sätt att bära en blommig klänning till en cocktailparty. Sättet att göra det är väldigt enkelt: du kan i grunden para ihop alla blommaskridsklänningar du gillar med ljusrosa klackar med öppen tå. I det här fallet väljs en vacker och elegant marinskridsklänning med blommönster.

Vit och himmelblått skridskoåkningsklänning

vit och himmelsblå skridskoåkningsklänning
källa

Om du vill se helt feminin och drömmande ut, är den här vita och himmelsblå skaterklänningen något för dig. För att hålla den oskyldiga känslan konstant, kombinera klänningen med vita öppna tåklackar. För att ge en touch av elegans till kläderna kan du bära ett armband i silver manschett med klänningen.

Svart blommaskridsklänning med läderjacka

svart skinnjacka med blommönster
källa

Efter att ha tittat på några damkläder, här är en intressant outfit som kommer att göra en svart blommig skaterklänning till en del av en cool och mörk outfit. Kombinera detta med en svart skinnjacka. Du kan också välja den eleganta versionen genom att lägga läderjackan över axlarna. Bär ett par svarta stövletter i läder för att ge outfit en snygg touch.

Kortärmad blommig klänning med vit låg topp Converse

Kortärmad blommig klänning vit låg topp Converse
källa

För en luftig street look är de vita skorna den bästa Converse med låg topp. Jag pratar inte riktigt om märken på den här bloggen, men för mig är Converse inte bara ett varumärke i sig, det är en typ av sko. Det är därför jag inte drar nytta av det. Bär definitivt den låga toppen med en kortärmad svart, vit och gul blommig skaterklänning för att uppnå detta enkla men fantastiska avslappnade utseende.

Vit halterneck nyckelhålskridsklänning

vit halterneck nyckelhålsskridsklänning
källa

För en sexig look som får dig att lysa på en cocktailparty kan du bära den här vita halterhalsskridsklänningen. En sak som jag verkligen gillar med tanken på att ha den här klänningen på ett cocktailparty är att den låter dig se sexig och uppfriskande ut samtidigt som andra typiska cocktailklänningar inte kan. För att bära den här klänningen elegant kan du kombinera den med silverklackar med en öppen tårem.

Vit blommaskridsklänning med ljusblå kofta

vit blommig skaterklänning ljusblå kofta
källa

För dig som vill ha en blommig skaterklänning avslappnad och dam, är denna outfit antagligen så bra som jag kan föreställa mig. Att ha på sig en vit blommig skaterklänning med silver sandaler skulle redan ha resulterat i en super feminin outfit. Med den ljusblå koftan tar den helt enkelt outfit till en annan nivå.

Vit långärmad Midi Floral Skater Dress

vit långärmad midi-skaterklänning med blommönster
källa

Åtminstone för mig är en midi-skaterklänning definitivt inte en skaterklänning. Men eftersom jag vet att de flesta av er som har nått den här punkten i det här blogginlägget är här för att leta efter en uppfriskande passform och flare-klänning, tycker jag att en blommig midi-skaterklänning är för den här listan bör vara kvalificerad. Tillbaka till den kläderna kan du se uppfriskande och feminin ut genom att bära den vita blommiga långärmade midi-skaterklänningen och kala öppna klackar. Med den svarta handväskan passar outfit perfekt på kontoret.

Marinblå kepsärmad Midi blommig klänning

Midi blommig klänning med mörkblå kepsärmar
källa

Här är en annan midi-skaterklänning som är perfekt för arbete såväl som en street outfit. Det är en marinblå skaterklänning med kepsärm, parat med en vit handväska och gepardklackar.

Blommaskridsklänning med vitt och rött bälte

vit och röd blommig skaterklänning med bälte
källa

Ibland kan en liten detalj i en klänning göra stor skillnad. Till exempel gör det smala bruna bältet som medföljer denna vita blommaskridsklänning att klänningen ser snyggare ut. Vita sandaler passar perfekt med klänningen.

Vit kall axelblommaskridsklänning

vit blommig skaterklänning med kall axel
källa

För dig som har fina axlar och krageben är det en chans att bära den här klänningen att visa upp din styrka lite. Du kan bära den här vita skaterklänningen med kalla axlar och vita fotremmar och klackar med öppna tå för att lysa på en cocktailparty.

Svart axelbandslös midi-skaterklänning

svart axelbandslös midi skater klänning
källa

För en mer mogen och elegant cocktailpartydräkt, kan du bära den här svarta blomman med midi-skaterklänning. De ljusrosa klackarna med öppen tå och den matchande kopplingen, som är exakt samma färg, lägger till en hel del stil och feminin känsla i det övergripande utseendet.

Vit blommig midiklänning med kall axel

vit midi blommig klänning med kall axel
källa

Jag gillar att para ihop en blommig klänning med vita eller ljusrosa klackar med öppen tå för att hålla outfit lätt och uppfriskande. Men om ditt mål är att se mer elegant och elegant ut, fungerar svarta klackar också mycket bra. Som ett exempel kan du bära den här vita midi-kylskridsklänning med en svart ankelrem för öppen tå för ett elegant och uppfriskande utseende. För mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om att bära svarta klackar med ankelband.

Navy Criss Cross Back Floral Skater Dress

Navy Criss Cross Back Floral Skater Dress
källa

För det mesta, när jag pratar om en nyckelhålsklänning, är nyckelhålet ett litet hål som är framför klänningen, strax under halsen. I den här mörkblå skaterklänningen leder korsmönstret till ett litet nyckelhål i nedre delen av ryggen, vilket gör att outfit ser reserverat och sexigt ut. Koppla ihop klänningen med svarta klackar för att se unik och uppfriskande ut.

Skaterklänning med vitt bälte och gula klackar

vit bälte skater klänning gula klackar
källa

Detta är en söt och elegant vitblommaskridsklänning. Den levereras med en fin liten bältdetalj. Mycket kreativt, det kombineras med gula cheetahälar och resultatet är förvånansvärt bra.

Använd den med svarta mockaskor

svart mocka mitten kalv stövlar outfit
källa

Ett enkelt sätt att lägga stil till en skridskoklädsel är att bära stövlar. I det här fallet parar du ihop den vita blommiga skaterklänningen med svarta mockakängor i mocka för en snygg men ändå uppfriskande streetoutfit.

Hoppas att du gillar de blommiga idéer för skridskokläder som jag just delade med dig. Som du kan se ser kläderna så uppfriskande och vackra ut samtidigt som de är lätta att ta av. Låt oss prova dessa kläder och utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*