Hur man utformar blommiga byxor

Det finns tillfällen när jag känner att alla har på sig något väldigt lika bara för att se till och vara säker på att han eller hon ser åtminstone anständigt ut. Du kan till exempel vara nästan säker på att åtta av tio kvinnor bär skinny jeans på gatan. Det är inget fel med det, men det kommer säkert att finnas stunder i ditt liv när du fortfarande har lite energi att vara mer kreativ med din outfit. Och en av de saker som du kan bygga en kreativ outfit runt är blommbyxorna. Vad du håller på att se här är några mycket uppfriskande outfitidéer. Låt oss hoppa direkt in.

Vit chiffongskjorta med knappar med himmelblå blommbyxor


källa

För att starta den här härliga listan med outfitidéer ska jag visa dig en outfit som är helt ladylik och uppfriskande. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit chiffongskjorta med knappar och vita och himmelsblå smala byxor med blommönster. Bär oxfordskor i roséguld och en ljusrosa läderhandväska för att ge din outfit en feminin touch.

Grå t-shirt med blommiga baggy byxor och vita höga sneakers

grå t-shirt med blommiga baggy byxor och vita höga sneakers
källa

Vanligtvis skulle du bygga en uppfriskande och feminin outfit runt blommbyxorna. Men den här outfit här är väldigt snygg och har lite hip-hop-stil. För att uppnå detta utseende, lag en grå t-shirt med svarta blommiga baggy byxor. Bär vita höga sneakers och en grå stickad hatt för att komplettera det här avslappnade och snygga utseendet.

Chambray-skjorta med vita blommbyxor

Chambray-skjorta med vita blommiga byxor
källa

Du kan definitivt bära blommiga byxor som en del av din affärs casual outfit. Du kan till exempel ha på dig en blå chambray-skjorta med knappar och vita, smala blommiga shorts. Kombinera dessa bitar med ljusrosa spetsiga klackar och en plånbok i crepe läder för att komplettera outfit med en elegant touch.

Blå och svarta blommiga byxor med vit tryckt t-shirt och jeansjacka

blå och svarta blommiga byxor med vit t-shirt och jeansjacka
källa

Här är en annan business casual outfit. Men den här gången lutar den mer mot den snygga sidan än den ladylike sidan, med hjälp av några coola skiktningstekniker. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tryckt t-shirt med en jeansjacka för toppen. Koppla ihop dem med svarta och blå blommiga smala byxor och vita spetsiga klackar för att se snygga och uppfriskande ut samtidigt.

Svart knapp-up skjorta med svarta blommbyxor

svart skjorta blommbyxor med knappar
källa

Om du är van vid att klä dig på jobbet hela tiden och letar efter något för att tona ner det medan du fortfarande ser lite kraftfull ut på avslappnade fredagar, så är det här en outfit du kanske gillar. Bär bara en svart knäppt skjorta, svarta blommiga byxor och en svart portfölj. Använd ljusrosa klackar för att mjuka upp mörkret lite.

Himmelblå chambrayskjorta med vita smala byxor med blommönster

himmelblå chambray-skjorta med vita, smala dräneringsbyxor
källa

En chambray-skjorta är ett utmärkt föremål som gör att du ser avslappnad och snygg ut. Denna speciella i himmelsblå har en extra damliknande touch. Kombinera den bara med en vit västtopp och blommiga dräneringsrörbyxor för att se uppfriskande ut. Bär ett par rosa klackar med öppen tå och en handväska i brunt läder för att komplettera detta superchique utseende.

Vit t-shirt med marinblå byxa

vit t-shirt med mörkblå blommiga byxor
källa

Om du bara vill ha en vit t-shirt till toppen måste du se till att den är gjord av tyg av hög kvalitet eftersom det kan göra en enorm skillnad för ditt övergripande utseende. För att uppnå detta utseende, använd bara den vita t-skjortan med marinblå byxor och ett par ljusrosa ankelband.

Svart blazer i läder med blommbyxor

svart läderjacka med blommbyxor
källa

För att se mer professionell och seriös ut på jobbet, överväg att använda svart som basfärg. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt med en svart läderblazer till toppen. Kombinera den med svarta blommiga smala byxor och ett par ljusrosa spetsiga tåklackar. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se extra snygg och snygg ut.

Använd den med en vit kavaj och en svart siden-skjorta

vit kavaj och svart sidenskjorta med knappar
källa

Här är en uppfriskande och elegant outfit att bära på kontoret och sticka ut från mängden. Bär en svart skjorta med sidenknappar och en vit kavaj på toppen. Kombinera dessa bitar med vita och rosa blommiga smala byxor. Använd en vit fotledsrem med öppen tå för skorna för en särskilt uppfriskande touch.

Chambray knapp upp skjorta med vita blommbyxor

Chambray knapp-up skjorta med vita blommiga byxor
källa

Detta är ett mycket intressant försök att para ihop en pojkaktig skjorta med damens byxor. I detalj kombineras en blå chambray pojkvänskjorta med knappar med vita blommiga byxor och vita sneakers. Resultatet är en ganska unik och snygg outfit.

Vit chiffongblus med svarta avloppsbyxor med blommönster

vit chiffongblus med svarta avloppsbyxor med blommönster
källa

Detta är en så snygg och uppfriskande outfit att du definitivt kan bära den på kontoret. Bär en vit chiffongblus till toppen. Använd svarta, platta byxbyxor och en ljusrosa fotledsrem med klackar med öppna tå. Den vita läderkopplingen kan verkligen ta denna outfit till en annan nivå.

Bär med en ljusgul knäppt skjorta med en rosa häl på hälen

Ljusgul skjorta med knappar och rosa klackar med öppen tå
källa

Att se gladare och mer uppfriskande ut genom att lägga till ett gult element i din outfit kan ofta hjälpa dig med detta. Du kan till exempel ha på dig en ljusgul knappskjorta och vita och gula dräneringsrörbyxor med blommönster. Koppla ihop det med rosa klackar med öppen tå och en citrongul läderväska för att se ljus och glad ut.

Grön stickad tröja med svarta blommbyxor

grön kabelstickad tröja med svarta blommiga byxor
källa

För en lite mer balanserad och mogen look kan du bära en ljusgrön kabelstickad tröja till toppen. Koppla ihop den med svarta blommiga byxor och svarta ballerinor för att se ut damliga och eleganta.

Här är idéerna för blommbyxor outfit som jag ville dela med dig. För dig som letar efter något speciellt för att ge en uppfriskande känsla till dina arbetsdräkter, bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*