Hur man utformar blommig broderad klänning

Jag har tillbringat mycket tid på att skriva om olika typer av dräkter eftersom jag vet att de flesta av er skulle älska att se bäst ut på cocktailparty och barnvagnar. Men hur är det med att se vackert ut i ditt dagliga liv? Vi behöver definitivt inte se så elegant och elegant ut när vi umgås med vänner. Istället kanske vi vill se naturliga och uppfriskande ut, och den blommiga broderade klänningen kan hjälpa dig med det. Nu ska jag visa dig några av de bästa idéerna för en blommig broderidress. Låt oss titta på dem.

Svart broderad slipklänning med blommönster och transparent overlay


källa

Det är ingen tvekan om att en vit blommig broderad klänning ser väldigt uppfriskande ut, men en svart klänning ser förvånansvärt ännu bättre ut. Här är till exempel en svart slipklänning som har genomskinligt blommigt broderi. Du kan bära den med ett par svarta stövletter i läder för att lägga lite stil på kläderna.

Blågrön, halvtransparent, broderad maxiklänning med blommönster

blågrön, halvtransparent, broderad maxiklänning med blommönster
källa

För ett helt damliknande utseende kan du bära denna kricka två-lager maxiklänning, med insiderskiktet en ärmlös rosa miniklänning och det yttre lagret är en kricka, broderad, halvtransparent maxiklänning. Du kan para ihop dem med ett par vita klackar med öppen tå för ett snyggt och vackert utseende.

Tvådelad klänning med svart chiffong blommig broderi

tvådelad klänning med svart chiffong blommig broderi
källa

Här är en extremt attraktiv klänning som sannolikt får dig att lysa på en cocktailparty eller prom. I detalj är det en tvådelad svart chiffongklänning med ett genomskinligt lager av broderad maxiklänning med blommabroderi. För att slutföra denna outfit kan du bära svarta klackar med öppen tå och ankelband för en elegant touch.

Svart blommig maxiklänning med rynkad midja

svart rynkad midja maxi blommig klänning
källa

Denna tvålagers svarta klänning liknar den som visades i föregående outfitidé. Men det kräver att du visar lite hud i midjan medan det är mycket lättare att dra av. Du kan bära neonrosa pumpar för att göra outfit mer feminint och iögonfallande.

Svart klänningärmad broderad blommig skater miniklänning

svart blommig broderad skater miniklänning med klockärmar
källa

För de av er som vill se mer unika ut, är det ofta ett bra val att bära en klockklänningsklänning. Denna speciella klänning med klockärmar är en svart, broderad miniklänning med blommig broderi. För att ge mer stil till denna outfit kan du bära ett par svarta läderstövlar för att komplettera outfit.

Vit skridsko mini broderad klänning

vit skridsko mini broderad klänning
källa

Efter att ha tittat på så många djupa snygga svarta klänningar, låt oss titta på en uppfriskande vit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blommig broderad skaterklänning med rynkad midja. Koppla ihop den med vita sneakers för att se vacker och ungdomlig ut.

Ljusgul, knälång klänning med passform i midjan

Ljusgul, knälång klänning med rynkad midja
källa

Detta är en lite mer mogen och damliknande outfit. Missförstå inte innebörden av mognad. Det har ingenting med ålder att göra. Om jag måste förklara mognad i ett uttalande betyder det helt enkelt att du har karaktären att göra rätt vid rätt tidpunkt, även när du inte är på rätt humör, när det förmodligen är för olämpligt att göra det. Tillbaka till den kläderna kan du bära den här ljusgula knälångklänningen med ljusrosa klackar med öppna tår för att forma detta härliga utseende.

Svart halvtransparent klänning i två lager med trekvartärmar

svart trekvartärmad, halvtransparent, tvålager klänning
källa

För dig som inte är i din bästa form bör en skiftklänning eller rak klänning göra det lättare för dig. Här är till exempel en svart, halvtransparent, två-lagers klänning, med det inre lagret som en snygg klänning och det yttre skiktet är en halvtransparent miniklänning. Använd vita klackade sandaler för att se både uppfriskande och elegant ut.

Grå empire midja maxiklänning

grå empire midja maxi flared klänning
källa

För att se riktigt lång och smal ut, kan du välja en klänning som skär i imperiets midja. Det är till exempel en grå maxi-broderad utsvängd klänning som kan hjälpa dig att se smal ut. Använd ljusrosa klackar med öppet tå för en feminin och uppfriskande touch för att komplettera outfit.

Svart halvskuren midi-skaterklänning

svart, halvtransparent midi-skaterklänning
källa

Den här klänningen är mycket mer formell och lämplig för cocktailpartier och till och med barnvagnar. I detalj är det en svart spetsklänning med silver paljetter över hela den, och klänningens överkant nära bröstområdet är gjord av svart nät. Du kan bära klackar i klackar med öppen tå för att få denna outfit att lysa.

Blå jeansjacka med svart, broderad miniklänning med djup V-ringning och blommönster

blå denimjacka svart djupbroderad miniklänning med djup V-ringning
källa

Här är en outfit som kan få dig att se både ungdomlig och reserverad sexig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart blommig broderad miniklänning med en djup V-ringning. Koppla ihop den med en blå jeansjacka för en snygg touch. Använd svarta balettlägenheter för dina skor för att hålla kläderna minimala.

Vit blommig miniklänning med halterneck

vit, blommabroderad miniklänning med halterneck
källa

För att få en cocktailpartydräkt som är både uppfriskande och elegant, kan du bära en vit grimehals och blommig bodycon-miniklänning. Använd rosa spetsiga klackar för att ge en feminin touch till den här fantastiska outfit.

Svart långärmad miniklänning med passform och klaff med choker

svart långärmad passform och flare miniklänning choker
källa

Ibland kan ett mycket enkelt och subtilt tillbehör göra stor skillnad. Till exempel kan du bära den här svarta blommiga broderade långärmade miniklänningen med svarta ballerinor för att se väldigt elegant och vacker ut. För att ge extra stil till kläderna kan du bära en svart och silver paljett choker för att slutföra kläderna.

Svart broderad mini-skiftklänning med läderjacka

svart broderad mini shift klänning läderjacka
källa

Här är ett mycket intressant försök att para ihop skinnjackan med en klänning som har samma mönster. Till exempel kan du bära en svart blommig minirater kjol med en matchande svart läderjacka. Bär dem med nätstrumpor och svarta läderstövlar för att göra din outfit stilfull.

Hoppas att du tycker om de blommiga broderidéerna som nämns ovan. Så vackert som de alla ser ut, många av dem är lätta att ta bort. Testa dem och se alla pinnar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*