Hur man utformar Black Wrap Top

En svart wrap-topp kan ses som ett sexigt alternativ till en svart t-shirt eller blus. Du kan justera hur djupt V-ringningen passar dig och matcha resten av kläderna. Beroende på hur du utformar den kan den bäras som en luftig eller sexig outfit. För att ge dig några trevliga idéer att ha på sig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för svart wrap-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart omslagstopp med vit skort


källa

För att starta listan kommer jag att överraska dig lite genom att dela den här outfitidén som innehåller en skort. För att uppnå detta eleganta och minimalistiska utseende kan du helt enkelt bära en svart omslagstopp med vita korta och svarta klackar. Det här är en vacker outfit som är perfekt att ha på sig som en casual casual outfit.

Svart wrap-top med halv ärm och halva ärmar och smala jeans

svarta skinny jeans med volanger och wrap
källa

För en luftig street look kan du bära en svart wrap-topp med halva ärmar och smala jeans. Den rufsade wrap-toppen har en knutdesign som gör outfit mer elegant och attraktivt. För skorna passar ett platt val som bara klackarna perfekt med kläderna.

Svart omslagstopp med smala jeans och flip-flops

svarta toppar skinny jeans flip flops
källa

För en superavslappnad outfit kan du bära en ganska lös svart omslagstopp. Kombinera den med blå skinny jeans och bruna flip flops för att ge outfit en mer avslappnad känsla.

Bär med en svart läder kjol

svart läder kjol outfit
källa

Här är en sexig och mörk look som är särskilt lämplig för dig som har lite nervositet i din karaktär. Bär en svart wrap-topp som en djup V-ringad topp för toppen. Du kan definitivt anpassa det så länge du är bekväm. Koppla ihop den med en svart kjol i läder med dragkedja och svarta fotkängor för att komplettera din outfit i stil och mörker.

Svart och vit omslagstopp med vidvassa jeans

svarta och vita omslagsjeans med brett ben och brett ben
källa

Denna outfit är en uppfriskande och glad outfit som är lätt att ta av. Bär en svart och vit knuten topp för toppen. Koppla ihop den med blå vida jeans. Håll den avslappnade känslan konstant genom att bära öppna läderstövlar. Varje del av denna outfit är lös och avslappnad och säkerställer därmed ett mysigt, luftigt utseende.

Använd den med vita skinny jeans och svarta klackar

vita skinny jeans svarta klackar outfit
källa

Om du letar efter en professionell svart och vit arbetsdräkt men är trött på att bära en kostym hela tiden, är denna outfit ett utmärkt val. Bär bara en svart topp med vita skinny jeans och svarta klackar. Använd en svart läderhandväska för att ge elegans till din outfit. Resultatet är en vacker och minimalistisk business-casual outfit.

Svart omlottskjortklänning med choker

svart wrap skjorta klänning choker outfit
källa

Denna outfit är en blandning av en sexig street outfit och en boho outfit. Bär bara en svart omlottskjortklänning med kala boho-sandaler. Bär en svart choker för att komplettera detta unika och attraktiva utseende.

Skinny fit svart wrap topp med rosa A-line mini kjol

Skinny Fit Black Wrap Top Pink A Line Mini Kjol
källa

Denna omslagstopp är gjord av bomull. Det är ett sexigt, smalt alternativ till en svart långärmad T-shirt. Du kan para ihop den med en rosa minikjol med hög midja för ett ungt och vackert utseende. För skorna kan du bära vita sneakers för en avslappnad look eller baraklackade sandaler för ett elegant utseende.

Kort svart omslagstopp med en knälång kjol

Kort, knälång kjol med svart omslagstopp
källa

Denna sexiga outfit kan vara något som är kul att umgås med tjejer. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart wrap-topp som en crop top. Kombinera den med en svart knälång kjol och ljusrosa klackar med öppna tå för att komplettera outfit med elegans.

Använd den med svarta skinny jeans och en skinnjacka

svart skinny jeans läderjacka ut
källa

Om du gillar alla svarta kläder är det här för dig. Använd en svart omslagstopp med svarta skinny jeans och läderstövlar. Det skulle ha varit en mörk och cool outfit. Dra den svala faktorn till dina gränser med en svart skinnjacka.

Bär en penna kjol med en grå knapp fram

grå pennkjoldräkt med knappfäste fram
källa

För en elegant affärsavslappnad look kan du bära en omslagstopp i svart chiffong med en grå penskjol med knappfäste. Ett par svarta klackar och en svart läderhandväska för samman denna outfit. Det smala bruna bältet är en härlig liten detalj som får dig att se smalare och smartare ut.

Svart crop top & bodycon kjol tvådelad uppsättning

svart crop top bodycon kjol tvådelad uppsättning
källa

Denna tvådelade uppsättning är ett intressant alternativ till en svart, figur-kramande klänning. Uppsättningen består av en svart, smalskuren omslagstopp och en svart, figurkramande kjol. För skorna rekommenderar jag att du bär ett par svarta ankelremmar med öppen tå. För mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Svart omslagstopp med grå, veckad veckad kjol

Abbey Clancy svart omlott topp grå maxi veckad kjol
källa

En svart wrap-topp och en grå maxiklädda kjol är en perfekt kombination av både eleganta och avslappnade kläder. Koppla bara ihop bitarna med svarta klackar för att komplettera denna minimalistiska svart och grå outfit.

Svart och vit randig omslagsskjorta med ljusrosa midikjol

svart och vit randig omslagsskjorta ljusrosa midikjol
källa

Om du tycker att en solid svart knappad skjorta ser lite för allvarlig ut, kan du istället ha på dig en svart och vit randig omslagsskjorta. Koppla ihop den med en ljusrosa midikjol och svarta klackar för att komplettera denna relativt energiska och uppfriskande business casual outfit.

Svartvit pläd med bälte från axelblusen med jeans

svartvitt rutigt bälte med off-the-shoulder blus
källa

För en elegant och sexig street outfit kan du bära en axelbandslös svartvitt rutig blus. Använd den med svarta skinny jeans och nakna sandaler. Komplettera denna super chic outfit med ett vackert halsband.

Jag hoppas att du tycker om att läsa den här listan över fantastiska idéer om svart wrap-outfit. Medan några av de nämnda kläderna är lite tunga att bära, är de flesta faktiskt ganska lätta att ta av. Låt oss prova det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*