Hur man utformar Black Tie Dye Shirt

Hur man utformar Black Tie Dye Shirt

Idag ska jag prata om något som de flesta aldrig har använt men som sannolikt får dig att se unik ut. Det supercoola föremålet är den svarta färgade skjortan. Medan slipsskjortor i allmänhet är roliga är de svarta väldigt enkla att forma och ta av, så jag ska gå in på det specifikt. För att göra det här ämnet roligare ska jag täcka skjortor, t-shirts och t-shirtklänningar. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för svart slipsdräkter jag har samlat åt dig. Låt oss nu dyka in.

Svart skjorta med knytfärgad knapp upp med mini-grå shorts


källa

Låt mig börja den här listan med ungdomliga, snygga och unika outfitidéer med en väldigt cool street outfit. För att forma detta utseende kan du bära en svart bunden färgtröja över en grå t-shirt. Kombinera dem med ljusblå minishorts. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta strumpor och ett par ljusblå och svarta sneakers för att se snygga och avslappnade ut.

Svart grafisk slipsfärgad t-shirt med mörka skinny jeans

svart grafisk slipsfärgad t-shirt med mörka skinny jeans
källa

För att skapa ett ungdomligt och avslappnat streetlook kan du bära en svart tie-dye-t-shirt med extra grafik på. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans för att se längre och smalare ut. För skorna kan du bära ett par vita sneakers för att se uppfriskande ut eller ett par svarta och vita höga toppar för att se snyggare ut.

Svart och vit tie dye långärmad skjortklänning med sandaler

Svart och vit tie dye långärmad skjortklänning med sandaler
källa

För att se söt och reserverad sexig ut är det en bra idé att ha på sig en skjortklänning, och en t-shirtklänning med slipsfärg är en ännu bättre idé. Till exempel kan du bära den här svarta och vita mini-shift-t-shirtklänningen med slipsar som fokus för outfit. Koppla ihop den med vita sandaler för att se extra uppfriskande ut.

Svartvitt tvättad jeansskjorta med knappar och läderjackor

svartvitt tvättad jeansskjorta med knappar och läderjackor
källa

Denna outfit har en särskilt pojkaktig känsla, vilket kan få dig att se extra märkbar och tillgänglig. För att forma det här utseendet kan du ha en svart-vit denimskjorta med slipsfärg på toppen. Kombinera den med en svart damask i läder. Bär ett par vita sneakers för att skorna ska avsluta det coola utseendet.

Ärmlös skjortklänning med vit och svart slipsfärg

ärmlös skjortklänning med vit och svart slipsfärg
källa

Detta är en ganska luftig och uppfriskande outfit att ha på sig på sommaren. Det kan verkligen få dig att sticka ut från mängden. Bär en ärmlös mini-skjortklänning i vitt och svart för att forma detta utseende. Koppla ihop den med ett par vita sandaler för att se extra uppfriskande ut.

Tie dye långärmad t-shirt med svarta skinny jeans

Tie dye långärmad t-shirt med svarta skinny jeans
källa

Det här är den typ av lågprofildräkter som fortfarande ser bra ut och är roliga att bära. För att forma det här utseendet kan du bära en svart långärmad t-shirt med slipsfärg. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta och vita löparskor för att se sportiga och avslappnade ut.

Svartvittryckt mini gungklänning med klackar

svartvittryckt mini gungklänning med klackar
källa

För dig som vill se mer ladylike ut, kanske du vill välja en skjortklänning snarare än att ha på dig en skjorta och jeans. Du kanske till exempel vill ha den här svarta och vita slipsfärgade mini-t-shirtklänningen. Koppla ihop den med ett par vita klackar eller bara vita sneakers för att se uppfriskande och rent ut.

Svart kall-axel halvärmad blus över skjortklänning med slipsfärg

svart blus med halva ärmar och kall axel över slips skjortklänning
källa

Det här är en snygg och damliknande lager. För att forma detta utseende kan du bära en svart och vit skjortklänning. Applicera en kall axel svart chiffong över skjortklänningen för några härliga lager. Få skorna att se mer damliga ut genom att bära ett par vita sandaler.

T-shirt med svart skinny jeans och bomberjacka

utrustad t-shirt med svarta skinny jeans med muddar och bomberjacka
källa

För att uppnå det pojkaktiga och snygga utseendet kan du bära en svartvitt t-shirt på toppen. Kombinera den med svarta muddade jeans. För skorna, ha ett par ljusgrå och vita canvas sneakers. Knyt en svart bomberjacka runt midjan för att se mer unik och cool ut.

Maxi Gathered Waist V Neck Tie Dye High Split Shirt Dress

Maxi-rynkad midja, v-ringad slipsfärgad klänning med hög split
källa

Detta är en maxiklänning som jag vill lägga till i den här listan för att göra listan mer varierad. För att uppnå det unika cocktailparty-utseendet kan du bära en högklädd maxiklänning i svarta och vita slipsar som fokus för outfit. Koppla ihop det med ett par röda gladiatorklackar för att slutföra kläderna.

Svart slipsfärgad långärmad blus med smala jeans

svart långärmad slipsblus med smala jeans
källa

För ett enkelt och rent utseende, här är en outfit som du kanske vill prova och jag är säker på att du enkelt kan ta av dig den. Bär bara en svart och vit slipsfärgad t-shirt med en avslappnad passform på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta sneakers med låg topp för att skorna ska se underskattade men ändå vackra ut.

Tie dye-huvtröja med svarta jeans i smal passform

Tie dye-huvtröja med svarta slim fit-jeans
källa

För att skapa det snygga och pojkaktiga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart slipsfärgad huvtröja på toppen. Kombinera den med svarta slim fit-jeans för att se längre och smalare ut. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Kortärmad svarta och vita slipsfärgade miniklänning

kortärmad svarta och vita batik gunga miniklänning
källa

För att få ett minimalt utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart och vit tie-dye mini-t-shirtklänning som kärnan i outfit. Koppla ihop den med vita låga sneakers för att slutföra kläderna.

Här är de svarta slipsfärgade skjortoutfitidéerna jag ville visa dig. Prova dem så blir du förvånad över hur lätt de kan få dig att se unik och attraktiv ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*