Hur man utformar Black Ruffle Top

Hur man utformar Black Ruffle Top

När du frågar mig vilken topp jag ska ha för ett damliknande utseende kommer två svar omedelbart att tänka på: chiffongtröjan och ruffle-toppen. Jag har redan täckt några idéer för en vit chiffongskjortoutfit, så jag skriver om dem i det här blogginlägget. I synnerhet kommer jag att dela med dig om några av de bästa idéerna för svart ruffle outfit för att krydda din vardagliga outfit.

Svart kall axel ruffle topp med vita skinny jeans


källa

För att starta listan ska jag introducera dig till en outfitidé som är extremt lätt att implementera och ändå ser väldigt feminin och vacker ut. Bär bara en svart kall axel topp, vita skinny jeans och grå mocka ankel stövlar. Den svarta, vita och grå färgkombinationen verkar fungera mycket bra för det mesta om du vill ha ett elegant utseende.

Svart långärmad ruffad tröja med rippade jeans

svart långärmad volangtröja med rippade jeans
källa

Här är en ännu enklare outfit att dra av, men mycket mindre märkbar. De kan vara en långärmad svart volangtröja för toppen. Koppla ihop den med knäppta, rippade pojkvänjeans och svarta klackar.

Off-shoulder svart volangblus med förkortade smala jeans

off-the-shoulder svart volangblus
källa

Här är en outfit som är sexig och cool. Bär en svarta ruffleblusar från axeln med svarta skinny jeans. Lägg till ett par svarta sandaler i ekvationen. Denna outfit är perfekt för dig som har fina axlar och krageben. Bär ett silverhalsband för att lägga till en elegant touch.

Kall axel svart topp med smala jeans

kalla axel svarta topp skinny jeans
källa

Å andra sidan, om du inte vill visa upp dina nyckelben, är en svart axelband med volanger ett bra alternativ. Du kan bara bära den med svarta skinny jeans och bara öppna tå ankelstövlar.

Rufsad västtopp med vita smala jeans

vita skinny jeans med volang väst
källa

Här är en ruffle vest topp som har flera lager av ruffles. Volangdetaljerna gör denna topp så bedårande. För en avslappnad street look, använd den bara med vita skinny jeans och svarta balettlägenheter. Om du är intresserad av outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar svarta balettlägenheter.

Svart volang med en axel och vita byxor

en axel svart ruffle topp vita byxor
källa

För ett snyggt och sexigt utseende kan du välja en svart volangblus med ena axeln för att avslöja lite hud och skapa asymmetrisk magi. Håll kläderna så enkla som möjligt för en topp som ser så vacker och speciell ut på egen hand. Bara para ihop den med vita skinny jeans och svarta klackar för att slutföra outfit.

Bär den med svarta och vita randiga vidbyxor

svarta och vita randiga vidbenbyxor
källa

Det kan bli lite tråkigt om du bär svarta eller vita jeans hela tiden. För att krydda saker lite använder den här outfit de svarta och vita vertikala randiga vidbenbyxorna som passar med den svarta långärmade ruffleblusen. Mycket intressant väljs vita stövlar som passar resten av kläderna, och resultatet ser bra ut.

Svart ruffle topp med en axel och pojkvän jeans med manschetter

en axel svart ruffle topp pojkvän jeans
källa

Här är ett naturligt och avslappnat sätt att utforma en svart volang topp med en axel. Bär det enkelt med manschettknappar i pojkvän och svarta klackar med öppna tå. Så enkelt som det här outfitutseendet fungerar de tre delarna underbart tillsammans och gör det till en riktigt snygg och elegant outfit. Det är en perfekt outfit för att träffa vänner.

Använd den med jeansshorts och remmar i klackarna

Jeansshorts med remma sandaler
källa

Efter att ha pratat om många outfitidéer som involverar jeansen, låt oss prata om en som innehåller shorts. Du kan bära en långärmad svart volangblus med jeansshorts. Lägg till en touch av kreativitet till din outfit med grå sandaler.

Använd den med hög midja vita culottes

hög midja vita culottes
källa

På grund av den slumpmässiga och luftiga känslan av en svart ruffle-topp är det vettigt att kombinera den med en annan luftig artikel, nämligen de vita midi culottesna. Resultatet ser definitivt bra ut. Håll det stiliga utseendet konsekvent genom att bära bara klackar med öppna tår och en svart handväska.

Ärmlös ruffle topp med svarta och vita randiga byxor

ärmlösa svartvita randiga byxor med en rynkad topp
källa

Här är en annan outfitidé som är svarta och vita randiga byxor. Bär bara en svart ärmlös volang med de randiga byxorna. Använd vita läderstövlar för att avsluta din outfit.

Svart rynkad tunikatopp med gröna plädade culottes

svart ruffle tunika topp grön plädde culottes
källa

När du kombinerar en tunikatopp med en ruffle-design får du en elegant ruffle-topp. Du kan bära den svarta ruffle-toppen med skogsgröna culottes. För skorna skulle jag rekommendera att du bär antingen svarta remmar eller svarta ballerinor.

Bär med en hög midja blommig stift kjol

hög midja blommig penna kjol
källa

För att utforma en ärmlös, figur-kramande ruffle-topp kan du göra dig själv längre och smalare genom att para ihop den med något i midjan. Bär till exempel den svarta toppen med en blommig blyantkjol med hög midja. Koppla ihop dessa bitar med ljusrosa klackar för att komplettera denna unika och uppfriskande outfit som du kan bära på jobbet.

Svart topp med en axel och höga stövlar

en axel svart överknee stövlar
källa

Jag nämnde en hel del outfitidéer som inkluderar klackar, flats och ankelstövlar. Låt oss prata om en där stövlarna över knäna används för att locka mycket uppmärksamhet. Du kan bära en axelbandslös svart krage topp och skinny jeans med de vackra svarta overknee stövlarna gjorda av svart mocka. Det är en så unik och snygg outfit.

Svart och vit randig ruffle topp med vita jeans

svart och vit randig ruffle topp
källa

En svart ruffle-topp kan se ganska bra ut om du lägger till några vita vertikala ränder på den. Bär den med randig topp med vita skinny jeans och svarta fotkängor.

Hoppas att du gillar listan över de bästa idéerna i svart ruffle outfit som jag just delade med dig. Dessa kläder är inte så svåra att ta av. Jag vet att en del av er kanske inte är vana vid att ha på sig något som man tycker om, men man vet aldrig var man ska få det förrän du konsekvent bryter din komfortzon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*