Hur man utformar Black Jean Shorts

Hur man utformar Black Jean Shorts

Under de senaste decennierna har blå jeansshorts gradvis blivit standardvaran när sommaren kommer. Vi är bara vana vid att se människor som nu bär blå jeansshorts. Eftersom det inte är fråga om att de ser väldigt uppfriskande och attraktiva ut, är det ibland klokare att ha på sig något annat för att få dig att se mer unik ut. Idag ska jag prata om hur man bär de svarta jeansshortsen istället för de blåa. Vad jag ska göra är att visa dig några av de bästa idéerna i svart denim kort outfit jag har samlat för dig som referens. Låt oss komma in direkt.

Blå chambray button up skjorta med svarta jeansshorts


källa

För att starta den här supercoola, men relativt oskrivbara listan över outfitidéer, ska jag visa dig en chambray på jeans outfit. Chambray och denim är så lika att det är perfekt att sätta ihop dem. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en chambray-skjorta med ett par svarta mini-jeansshorts. Använd svarta läderskor för att se extra elegant ut.

Vit knäppningskjorta med jeansshorts med svart bälte

vit skjorta med knappar och svarta jeansshorts med bälte
källa

För att uppnå det luftiga och rena svarta och vita utseendet kan du börja med att ha en vit nedskjortad skjorta med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med svarta jeansshorts och ett svart läderbälte. För skorna kan du bära ett par svarta kilade skor för att se enkla och rena ut.

Blå denimjacka med en topp i silver med paljetter och jeansshorts från High Rise

blå jeansjacka med silvertopp i paljetter och shorts i hög denim
källa

För att uppnå denna vackra och ungdomliga streetoutfit som också kan bäras som en affärsavslappnad outfit kan du bära en något beskuren topp gjord av silverpalletter med en blå jeansjacka över. Kombinera dessa bitar med svarta denimshorts med hög midja. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att slutföra kläderna.

Vit knuten V-ringad t-shirt och svarta denimshorts med hög midja

vit knuten V-ringad t-shirt och svarta denimshorts med hög midja
källa

För att få den sexiga och snygga streetoutfit med låg nyckel kan du helt enkelt ha på dig en vit knuten lätt överdimensionerad t-shirt med V-ringad topp. Koppla ihop den med svarta höga mini-jeansshorts för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par knähöga stövlar av svart mocka för att se mer elegant ut.

Grå t-shirt med djup V-ringning och svarta jeansshorts med bälte

grå t-shirt med djup V-ringning och svarta, rippade jeansshorts med bälte
källa

För att forma denna enkla och avslappnade sexiga outfit kan du bära en grå djup V-ringad t-shirt över en svart spetsbralette. Koppla ihop dem med ett svart bälte med ribbade jeansshorts med hög midja för att se ungdomliga och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta ballerinor för att pryda kläderna snyggt.

Ljusgrön blå t-shirt med minishorts tvättade i svart

Ljusblå t-shirt med minishorts tvättade i svart
källa

Ibland behöver du bara ha en speciell färg för att se speciell ut. Du kan till exempel ha på dig en ljusblå t-shirt för att se unik och vacker ut. Koppla ihop den med ett par svarta tvättade jeansshorts. För resten av kläderna, använd bara vita låga sneakers för att slutföra kläderna på ett mycket snyggt sätt.

Svart t-shirt med rippade jeansshorts och rosa plånbok

svart t-shirt med rippade jeansshorts och rosa plånbok
källa

Det här är ett väldigt coolt och mörkt utseende som har en flickaktig touch. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt och svarta rippade mini-jeansshorts för en snygg kärna. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för en uppfriskande touch. Slutligen ha på dig en elegant ljusrosa axelväska för att komplettera outfit som en damliknande.

Grafisk t-shirt med svarta jeansshorts med ribbat bälte

Grafisk t-shirt med svarta jeansshorts med bälte
källa

Att se glad och ungdomlig ut är att ha en grafisk t-shirt en ganska bra idé. Du kan till exempel ha på dig en svart grafisk kortärmad T-shirt med svarta mini-jeansshorts. Koppla ihop det med ett svart läderbälte för att se längre och smalare ut. Bär en svart och vit låg-Converse för skorna för att packa klädseln snyggt och ungdomligt.

Grå linne med rund hals och rodnande rosa slipsfärgad skjorta

grön linne med rund hals och rodnad rosa slipsskjorta
källa

För att forma denna luftiga lagerlagring kan du ha på dig en grå linne med öppen hals och en överdimensionerad skjorta med rosa och vit randigt slipsfärg. Kombinera dem med ett par svarta mini-jeansshorts. Bär ett par vita platta sandaler för skorna för att göra dig mer uppfriskande och glad.

Vit halvtransparent blus med svarta mini-shorts

vit halvtransparent blus med svarta mini-shorts
källa

För att forma det sexiga och ungdomliga utseendet kan du bära en vit, halvskinnig chiffongblus med långa ärmar över en svart bralette. Koppla ihop dem med svarta jeansshorts. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att packa kläderna i stil.

Svart t-shirt med jeansshorts och vita sneakers

svart t-shirt med jeansshorts och vita sneakers
källa

Detta är ett super rent och coolt svartvitt utseende. För att uppnå det här underbara gatutseendet kan du ha på dig en svart t-shirt med svarta bältesbyxor i jeans. Kombinera dem med ett par vita sneakers med låg topp för en uppfriskande och ungdomlig finish.

Orange linne med svarta höga jean shorts

orange linne med svarta mini-shorts
källa

För att se sexig ut utan att visa mycket hud, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär bara en figur-kramande spaghettitopp med svarta jeansshorts. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Jeansväst med svarta, flytande jeansshorts och öppna stövlar

Jeansväst med svarta, flytande jeansshorts och öppna tåstövlar
källa

För att uppnå denna attraktiva lagerlagring kan du bära en blå ärmlös chambrayblus med en denimväst i lager. Kombinera dem med svarta, flytande jeansshorts. För skorna kan du använda ett par bruna läderstövlar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Här är de svarta denim korta idéerna jag ville presentera dig för. Se om du gillar dessa typer av coola och relativt lågmälda kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*