Hur man utformar blå vit randig klänning

Hur man utformar blå vit randig klänning

För de av er som är lite uttråkade av alla de solida färgklänningar som jag har nämnt i mina andra blogginlägg har jag något som är både annorlunda och förmodligen bättre. Jag pratar om hur man stylar den blå och vita randiga klänningen. Att vara annorlunda är en sak, att vara annorlunda och bättre är en annan sak, och det senare är vad du vill uppnå. Liksom den blå och vita randiga T-skjortan är den blå och vita randiga klänningen väldigt lätt att ta av. Här är outfitidéerna som jag samlade åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå och vit axelbandslös miniklänning med remmar i sandaler


källa

Låt oss börja den här listan med uppfriskande outfitidéer med en sexig och naturlig look street outfit. För att uppnå detta utseende kan du ha en himmelsblå och vit vertikalt randig mini-skiftklänning. Kombinera den vackra och uppfriskande klänningen med ett par färgglada platta sandaler för att avrunda det coola utseendet.

Mörkblå och vit randig miniklänning med ljusrosa sandaler

mörkblå och vit randig miniklänning med ljusrosa sandaler
källa

För att se vacker och attraktiv ut behöver du inte göra din outfit riktigt komplex. Om ditt primära mål är att vara tillgängligt borde du faktiskt använda den stora ”mindre är mer” -idén. Till exempel kan du bära en mörkblå och vit randig kortärmad miniklänning. Kombinera det med ett par ljusrosa sandaler och en ljusrosa handväska för att lägga till en damliknande look.

Mörkblå och ljusblå randig t-shirtklänning med bruna sandaler

mörk och ljusblå randig t-shirtklänning med bruna sandaler
källa

Här är vad du behöver göra för att skulptera det uppfriskande och ungdomliga utseendet. Bär en marinblå och ljusblå randig mini-t-shirtklänning med rynkad midja och rynkad midja. Kombinera den med ett par bruna remmar. Om du vill bära en väska är det bäst att du bär en svart läderryggsäck för att se ungdomlig och söt ut.

Ljusblå och vit randig passform och utsvängd midiklänning

Ljusblå och vit randig passform och utsvängd midiklänning
källa

Detta är en mycket uppfriskande och elegant outfit som kräver att du stoltserar med dina vackra kragebenar och axlar. I detalj är klänningen randig ljus himmelblå och vit och flimrar från den axellösa midiklänningen. Kombinera klänningen med ett par rosa och vita rutiga spetsiga klackar för att slutföra klädseln på ett flickaktigt och attraktivt sätt.

Blå och vit randig knälång skjortklänning med midjesandaler och remmar

blå och vit randig knälång skjortklänning med midja i midjan och remmar med sandaler
källa

Du kan definitivt ha en blå och vit randig klänning på jobbet. Här är en bra business casual outfit som du kanske vill prova. Klänningen här är en ljusblå och vit vertikal randig knälång skjortklänning med slips i midjan. Koppla ihop den med en svart axelväska och ljusrosa platta sandaler för att se elegant och uppfriskande ut samtidigt.

Mörkblå och vit randig mini-t-shirtklänning och svarta sandaler med rem

mörkblå och vit randig mini-t-shirtklänning och svarta sandaler med rem
källa

Här är en annan casual casual outfit som du kan bära till jobbet, särskilt på avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå och vit randig kortärmad t-shirtklänning. Koppla ihop det med ett långt bohostycke och ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se elegant och smal ut.

Mörkblå och vit randig miniklänning med en sönderriven jeansjacka

mörkblå och vit randig miniklänning med en sönderriven jeansjacka
källa

Detta är en ganska pojkaktig outfit som kan visa upp den coola och lite kantiga sidan i dig, och det är kul att göra det då och då. För att slutföra denna outfit kan du para ihop en marinblå och vit randig miniklänning med en blå oversized rippad denimjacka. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att se ännu snyggare ut.

Himmelblå och vit vertikal randig skjortklänning med stråhatt

Himmelblå och vit vertikal randig skjortklänning med stråhatt
källa

Detta är en mycket uppfriskande och luftig outfit som är perfekt för hangouts utomhus. För att uppnå detta utseende kan du ha en himmelblå och vit vertikal randig skjortklänning med knappar som kärnan i kläderna. Använd en stråhatt och en vit axelväska i läder. Bär klackade sandaler för skorna för att göra outfit smal och uppfriskande.

Mörkblå och vit skiftklänning med baseball-denimkeps

Mörkblå och vit skiftklänning med baseballkeps
källa

Detta är en mycket intressant och sportig outfit. Klänningen här är en mörkblå och vit klänning med en långärmad randig bomullsskida. Koppla ihop den med en blå denim-basebollkeps för att se trendig och sportig ut. Bär ett par vita låga sneakers för skorna så att du ser extra uppfriskande ut.

Svart skinnjacka med randig midiklänning och öppen tåklack

svart skinnjacka med randig midiklänning och klackar med öppen tå
källa

Om du verkligen vill uttrycka den mörkare och sanna sidan av dig själv är det en bra idé att lägga till en svart skinnjacka i mixen. Till exempel kan du bära en svart skinnjacka över en blå och vit randig midi bomullsklänning. Koppla ihop dem med ett par svarta och silverklackar med öppen tå för att se extra smala och snygga ut.

Mörkblå och vit ärmlös miniklänning med bälte

Mörkblå och vit ärmlös miniklänning med bälte
källa

Detta är en väldigt snygg business casual outfit. För att polera bort denna outfit, lägg i en marinblå och vit vertikal randig ärmlös miniklänning med ett brunt bälte. Kombinera den vackra klänningen med en brunt läderväska och ett par sandaler för kamelhäl för att komplettera utseendet.

Midiklänning utan axel och utsvängd med stråhatt

Off-shoulder passform och en utsvängd midiklänning med stråhatt
källa

För att få den här luftiga utomhusdräkten kan du bära en himmelblå och vit randig midiklänning och flare-klänning. Kombinera klänningen med en stråhatt, en rund stråhylsa och ett par vita ballerinor med rundade tår.

Marinblå och vit miniklänning i två lager med passform och flare

mörkblå och vit tvålagers miniklänning med passform och flare
källa

För att uppnå detta eleganta utseende kan du bära en marinblå och vit randig passform och flare miniklänning. Kombinera den med ett par vinröda remspetsar och en matchande burgundy läderhandväska.

Här är de blå och vita randiga outfitidéerna som kan hjälpa dig att se extra ungdomlig och vacker ut. Prova det så kanske du kommer att älska dessa klänningar mycket bättre än den solida färgen du är van vid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*