Hur man utformar blå väst

Hur man utformar blå väst

För att få dig att se skarp och avslappnad samtidigt kan du göra just det genom att lägga en blå väst över en avslappnad street outfit eller business casual outfit som du bär. För att se mer iögonfallande ut kan du bära en mörkblå medan en kungsblå kan hjälpa dig att få uppmärksamhet och få dig att se mer glad ut. En bonuspoäng för att ha på sig en blå väst är att du vanligtvis ser smalare ut genom att ge den extra smala passformen. För att visa dig några häftiga sätt att utforma, har jag sammanställt några riktigt bra idéer för blå västkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå väst med grå och vit randig långärmad T-shirt


källa

Låt mig börja den här listan över snygga outfitidéer med en väldigt cool street look. För toppen bör du ha en grå och vit randig långärmad t-shirt över en blå chambray-skjorta. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en mörkblå quiltad väst. För resten av utseendet, bär marinblå skinny jeans och knästövlar i kol läder för att komplettera utseendet i stil.

Mörkblå quiltad dunväst med grå ribbstickad tröja

Mörkblå quiltad väst med grå ribbstickad tröja
källa

För att slutföra denna snygga och mysiga outfit kan du bära en grå ribbstickad tröja med en grå, marin och vit halsduk och en quiltad marinblå pufferväst. Det fina med en väst som denna är att den har en subtil, smal snitt som inte får dig att se tjock ut. Avsluta det här utseendet med mörka jeans och svarta läderstövlar.

Ljusblå långfodrad väst med svartvitt randig miniklänning

ljusblå långlinjeväst med svartvitt randig miniklänning
källa

Låt oss nu titta på ett väldigt luftigt utseende som är förvånansvärt lätt att dra av. Använd en svartvitt, bred randig miniklänning som kärnan i klädseln. Gör klädseln luftigare genom att lägga till ett lager av ljusblå lång väst över klänningen. Koppla ihop dem med bruna mockaskor för att avsluta det här utseendet.

Blå jeansväst med grå tröja med rund hals och svart skaterkjol

blå denimväst med grå tröja med rund hals och svart skaterkjol
källa

Om du ser mer ungdomlig ut och bär en jeansväst har du en mycket stor chans att göra det. I det här fallet är en blå jeansväst ihop med en grå, tjock tröja för att se avslappnad och ungdomlig ut. Kombinera dem med en svart veckad kjol för mini-åkare. Använd silvermetalliska spetsiga tåklackar för att slutföra kläderna.

Svartvit randig långärmad tröja med mörkblå rutig väst

svartvit randig långärmad tröja med mörkblå rutig väst
källa

För att skapa det snygga och avslappnade streetlooket kan du börja med den svartvita randiga tröjan med en avslappnad passform. Koppla ihop den med en marinblå och svart rutig väst för att se söt och attraktiv ut. För resten av utseendet, bära blå skinny jeans och marinblå läder knä stövlar för att slutföra utseendet.

Blå vadderad väst med grå långärmad topp och bruna knähöga stövlar

blå vadderad väst med grå långärmad topp och bruna knähöga stövlar
källa

Att se mysigt och diskret ut är att använda färgkombinationen blå och grå vanligtvis en bra idé. I det här fallet kombineras en grå tröja med en djupblå väst. Bär den med en brun läderväska och blå skinny jeans. Använd ett par bruna stövlar i läder för att komplettera utseendet.

Vit blus med röd rutig halsduk och smala jeans

vit blus med röd rutig halsduk och smala jeans
källa

För att forma denna uppfriskande streetoutfit, bär en vit blus med en avslappnad passform och en mörkblå quiltad väst för toppen. Använd mörkblå skinny jeans och ett par knähöga bruna läderstövlar för din botten. Lägg nu till en svart liten elegant korsväska för att göra denna outfit ännu vackrare.

Svartvit rutig pojkvänströja med mörkblå väst och jeans med smal passform

svart och vit rutig pojkvänskjorta med mörkblå väst och slim fit jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna unga outfit perfekt för det avslappnade fredagsarbetet. Bär en svart och vit rutig flanell pojkvänskjorta med en marinväst över. Använd den med ljusblå slim fit-jeans och svarta läderstövlar för ett elegant utseende.

Blå denim mini väst med vit linne och grå slim fit byxor

blå denim mini väst med vit linne och grå slim fit byxor med muddar
källa

Återigen kan du ha en jeansväst mycket lätt på att få dig att se ungdomlig och attraktiv ut. I det här fallet är den blå denimvästen ihop med en vit linne som låter dig visa upp några kurvor. Kombinera dem med grå slim fitbyxor med muddar. Använd bruna sandaler för att göra denna outfit mer uppfriskande och damlik.

Mörkblå vadderad väst med röd och vit pojkvänskjorta

Mörkblå vadderad väst med röd och vit pojkvänskjorta
källa

Här är en annan pojkaktig outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För toppen, använd bara en röd och vit rutig pojkvänskjorta med en mörkblå quiltad väst. Kombinera dem med tvättade jeans med smal passform. Slutligen lägg till ett par svarta läderstövlar i knähöjd för att göra klädseln i stil.

Pufferväst med en grå kashmirduk och korta grå läderstövlar

Pufferväst med en grå kashmirduk och korta grå läderstövlar
källa

För att se snyggt och rent ut kan du ha på dig en vit tröja med en mörkblå vadderad väst med dragkedja och en grå och mörkblå rutig kashmirduk för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par korta grå läderstövlar för skorna för att göra denna outfit mer attraktiv och unik.

Mörkblå väst med randig långärmad T-shirt och slim fit jeans

Mörkblå väst med randig långärmad T-shirt och slim-fit jeans
källa

Det här är en väldigt fin blå-på-blå outfit. I detalj kombineras en blå och vit randig långärmad T-shirt med en rynkad axel med en mörkblå väst. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans och vita sneakers för att se ungdomliga och uppfriskande ut.

Kungsblå dunväst med rutig pojkvänskjorta och grå knähöga stövlar

Kungsblå dunväst med rutig pojkvänskjorta och grå knähöga stövlar
källa

För en avslappnad och snygg streetlook kan du bära en grå och vit rutig pojkvänskjorta med kungsblå väst. Kombinera dem med blå skinny jeans och knähöga stövlar i grå mocka för att se snygg ut.

Här är de blå väst outfit idéer som mycket sannolikt får dig att se skarp och chic. Det jag gillar mest om dem är att de kan få dig att se bäst ut på ett mycket naturligt och diskret sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*