Hur man utformar blå silverklänning

Hur man utformar blå silverklänning

Medan det finns så många klänningar i enfärg där ute som bara ser fantastiska ut, finns det tillfällen när du vill vara lite mer kreativ och ha på dig något som inte är så enkelt och minimalt. När allt kommer omkring skadar det inte att lägga till variation i ditt outfit-spel. Idag ska jag prata om hur du kan göra dig super elegant och attraktiv med den blå och silverklänningen. Det kan tyckas som något svårt att ta av i början, men om du håller hela din outfit enkel är det inte riktigt svårt att ta av. Låt mig visa dig några av de bästa idéerna i blått och silverkläder jag har samlat. Låt oss nu kolla in saker.

Tvådelad klänning i blått och silver med en öppen tåklack


källa

För att börja med den här listan över snygga och feminina outfitidéer, visar jag dig först en sexig outfit med låg vikt som kräver att du visar lite hud. För att forma detta utseende, bär en ljusblå och silver tvådelad klänning, där den övre halvan är en crop top med en djup V-ringning och den nedre halvan är en veckad golvlång chiffongkjol. Använd ett par ankelremmar med öppen tå i silver för att slutföra kläderna.

Blå och silver tvåfärgad maxiklänning med passform och flare

blå och silver tvåfärgad maxiklänning med passform och flare
källa

Det här är en väldigt attraktiv klänning i två och två färger. Den övre halvan av klänningen är en ärmlös topp med silverpassning och den nedre halvan är en utsvängd maxi blå chiffongklänning. Sammantaget är det en mycket attraktiv och smal maxiklänning med passform och flare. Koppla ihop den med silverklackar med en öppen tårem för att se ännu mer elegant ut.

Ärmlös blå och silver ärmlös golvlång chiffongklänning

Mörkblå och silver ärmlös golvlång chiffongklänning
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna attraktiva och eleganta outfit. Bär en ärmlös passform och en golvlång, flytande, mörkblå klänning som pryds med vackra silverfärgade paljettdetaljer i den övre halvan av klänningen. Kombinera den fantastiska klänningen med metalliska silverklackar med öppna tår för att komplettera outfit.

Royal Blue och Silver Sweetheart Neckline High Slit Mermaid Dress

Kungsblå och silver älskling halsringning sjöjungfru klänning
källa

Om du vill se skarp och märkbar är det en bra idé att ha ett kungsblått element som en del av din outfit. Till exempel kan du bära den här högklippta sjöjungfruklänningen med en kungsblå älsklingshalsring som är prydd med en vacker silverfärgad detalj. Koppla ihop klänningen med en silver fotledsrem med klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Silver och ljusblå maxiklänning med en öppen rygg

silver och ljusblå, flytande maxiklänning med öppen rygg
källa

För dig som har vacker hud kan en klänning med öppen rygg få dig att se väldigt sexig och attraktiv ut. Till exempel kan du bära denna ljusblå och silver maxi chiffong flytande klänning som har en snygg öppen ryggdesign som bara visar ungefär en tredjedel av din rygg. Bär ett par vita spetsiga läderskor för att se uppfriskade och smala ut.

Älskling halsringning ljusblå och silver chiffong maxiklänning

älskling halsringning ljusblå och silver chiffong maxiklänning
källa

Detta är en sexig outfit som kan få dig att se lång och smal ut också. Tricket att se smal ut är att ha på sig en formklänning. I det här fallet är det en ljusblå axelbandslös chiffong maxiklänning med flare och flare med några silverfärgade detaljer. Koppla ihop klänningen med vita klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Ärmlös klänning i chiffong med maxiklänning i silver och kricka

ärmlös silver paljett och blågrön maxiklänning i chiffong med passform
källa

Detta är en djup och unik klänning tack vare den sällsynta och vackra användningen av krickfärgen. I detalj är klänningen en blågrön och silverärmad passform och en golvlång, utsvängd chiffongklänning. Du kan enkelt para ihop den med ett par vita klackar med öppna tåband. Silverklackar fungerar också när du vill se mer elegant ut.

Silver och ljusblå Maxi Bodycon Fishtail-klänning

silver och ljusblå figur-kramar maxi fishtail klänning
källa

För att få denna outfit som gör att du kan se återhållsam sexig ut genom att visa några kurvor, här är vad du vill göra. Bär en inpassad maxiklänning i silver och havsblå med en fiskstjärtdetalj. Kombinera den vackra klänningen med ett par silvermetallhöga klackar med spetsiga tår för att komplettera outfit med elegans.

Sweetheart Neckline Fit och Flare Mini veckad Chiffongklänning

Älskling hals passform och flare mini veckad chiffong klänning
källa

För att se mer ungdomlig och uppfriskande ut, låt oss glömma de eleganta golvlånga klänningarna ett ögonblick och leta efter en kort klänning istället. Du kan bära den här ljusblå och silver axelbandslös passform och utsvängda mini veckad chiffongklänning som fokus för ditt utseende. Använd silverklackar med öppna tå för att göra utseendet komplett.

Ljusblå och silverbröllopsklänning med bälte

ljusblå och silverbröllopsklänning med bälte
källa

Du kan se den här fantastiska dräkten som en balklänning eller till och med ha den som en av dina bröllopsklänningar för din bröllopsfotografering. Den här klänningen är en ljusblå och silver golvlängd flytande klänning med en bältdetalj som gör att du ser extra tunn ut. Koppla ihop klänningen med vita klackar för att se ren och uppfriskande ut.

Open Fit Mini Fit och Flare Ljusblå och silverklänning

Mini passform med en öppen rygg och en ljusblå och silver flare klänning
källa

För de av er som gillar korta cocktailklänningar är det här en mycket fin cocktailklänning som du kanske vill ha på dig. Det är en ljusblå mini-cocktailklänning med öppen rygg och en utsvängd känsla med några snygga silverfärgade detaljer. Kombinera klänningen med ett par vita klackar med öppen tå för en uppfriskande touch.

Kungsblå midiklänning med öppen rygg

Kungsblå midiklänning med öppen rygg
källa

För att forma det avslappnade sexiga och naturliga utseendet kan du bära en kungsblå passform och en öppen rygg med utsvängda midiklänningar som innehåller några härliga silverfärgade detaljer. Kombinera det med ett par silverklackar med en öppen tårem för att se extra elegant ut.

Midnight Blue Sweetheart Neckline Flowy Golvlängd Klänning

Midnight blue sweetheart neckline flytande golvlängdsklänning
källa

För att se feminin och mogen ut, kan du bära den här midnattblå golvlängden flytande klänning som är avslutad med subtila silverfärgade detaljer. Kombinera klänningen med svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se elegant och feminin ut.

Här är de blå och silver-outfitidéerna som jag vill dela med dig. Om du är uttråkad av att ha monokroma klänningar hela tiden, prova en av de nämnda kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*